zajímavý inzeráty
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: zajímavý inzeráty
myslím že to za to nedostane.Freew je sice super ale pajda v tuhle dobu je raketa za freewa.To že je málo jetej je hezký ale když se má něco posrat tak to přijde a nikdo to neocení.To je jak s autem, prostě je tam rok výroby a cenovej průměr. Já osobně bych do toho nešel leda že by mi to prodal Míra a já mu to dal dopředu
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
jahodak píše: leda že by mi to prodal Míra a já mu to dal dopředu
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Jsem stejného názoru. Sice je pravdou, že Freew šel cenově letos nahoru, ale je zde přece nějaký rok výroby a když to málo jelo, tak navíc se tam bude do něj muset vložit určitě nějaká investice. Příjde mi to jako nálezový stav motorky. Vypadá hezky i pojízdná je , ale taky musí se vyměnit spousta věcí, aby byla v pohodě a sloužila.jahodak píše:myslím že to za to nedostane.Freew je sice super ale pajda v tuhle dobu je raketa za freewa.To že je málo jetej je hezký ale když se má něco posrat tak to přijde a nikdo to neocení.To je jak s autem, prostě je tam rok výroby a cenovej průměr. Já osobně bych do toho nešel leda že by mi to prodal Míra a já mu to dal dopředu