Ne, sranda. Fakt pěknej. Taky chytám ryby, ale na takhle velký nemám ani výbavu. Mám 4,2 metru plavačák a 0,12ku vlasec

Já také nejsem žádný profík (loni jsem byl u vody 3x, letos už 5xRimmerak píše:Jasná fotomontážVyměnil jsi hlavu kapra za hlavu amura (samozřejmě ve Photoshopu), kapří tělo jsi trošku protáhnul a teď tu házíš machry
Ne, sranda. Fakt pěknej. Taky chytám ryby, ale na takhle velký nemám ani výbavu. Mám 4,2 metru plavačák a 0,12ku vlasecToho než bych unavil aby to vlasec snes, tak bych tam byl půl dne a vymotal by mi celou špulku z navijáku
hasič,rybář,motorkářPech píše:Já jsem taky rybář,letos jsem byl už 3x.
Přece nebudeme k vodě chodit pěškyHousehold píše:Rybári sú vraj Tichý blázni.
Ale že kúpia si do neba revúce motorky![]()
![]()
![]()
Tak k modelařině jsem si také trochu přičuchlPech píše:Dělm toho hodně to je pravda. Loni jsem musel jednoho koníčka nechat, protože už jsem nevěděl co dřív a neměl vubec čas. Postupně se musim zbavit kravin a nechat si ty důležité jako rybařina,hasiči,motorka,modelaření atd.
Máš něco proti sůze od té doby co jsi kavárníkkanko00 píše:LiborZ ak mozem tak jemne poradit, NEROB TO....
Mě se víc líbí nový. Působí lehčím dojmem (alespoň na mě)Sinner píše:Pěknej "stromeček" mě se sice víc líbil ten starší, ale tenhle je taky fajn. Určitě bych se s ním nějak srovnal.![]()
šimi, na Stromka by ses určitě vešel, u Versysu o tom přesvědčený nejsemšimi píše:Já bych teda radši Stroma než Versyse.Ta přední maska se dvěma světly je hezčí než ta useklá na Versysovi.I zadek Versyse mi připadá “nedodělaný“.A to nemluvím o výfuku který je schovaný na podvozku a díky tomu tam nelze dát centrální stojan,bez kterého se já neobejdu.Versys v mých očích není enduro.Vzhledově je určitě Stromek hezčí.Nejel jsem na žádné z nich,ale předpokládám že co se týče jízdních vlastností na silnici,tak Versys Stromka určitě překoná.Je na to líp vybavenej.Já nejezdím nijak moc rychle,mám rád jízdu na pohodu,kdyžbych se na to někdy finančně zmohl,je pro mě V-strom jasná volba.Ale to je věc názoru,každému z nás se líbí něco jiného a to je dobře,ne?