Nosice kufrov, kufre
Re: Nosice kufrov, kufre
A tady jsou poslední fotky. Změřím ještě tu spojovací tyčku za registrační značkou. Jinak 18mm průměr trubky a ta spojovací je 12mm. Šířka obdélníkového rámu měřena od začátku trubky po její konec 320mm a výška 260mm. Trochu mi zde uhl metr, proto je tam méně naměřeno. Doufám, že to někomu pomůže.
A spojovací tyč je 59cm.
A spojovací tyč je 59cm.
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Rád bych toto téma ještě oživil.
Byl by někdo ochotný rámy vyrobit? Nebo měl by někdo tip kde je sehnat za přijatelnou cenu?
Byl by někdo ochotný rámy vyrobit? Nebo měl by někdo tip kde je sehnat za přijatelnou cenu?
D@VE
-
- Kontaktovat uživatele:
Dave842 píše:Rád bych toto téma ještě oživil.
Cau - tyhle nosice budou i s kuframa k mani koncem kvetna az se vratime z albanie : http://rybkabohunka.rajce.idnes.cz/93a_ ... 050523.jpg
koupil jsem je s motorkou (schodou okolnosti jsem je pred 6ti lety i sam delal ) neni na nich vubec nic spatnyho jen mam ted trosku jiny predstavy o vyuziti prostoru mezi kufry tak to budu delat znova a lepe a rezat uz do hotovych nosicu nema smysl - ted uz to ale nestiham predelavat takze az po hlavni dovo
Cena?
- Plukovník
Ahoj,
shánění nosičů pro Jirku bylo bez výsledku.
Zahájil jsem diskuzi na téma nových nosičů u Bartuse. Jsem dohodnutej, že je Jirkovi na místě během dvou hodin svaří a pokud nám neva ,že nebudou nalakovaný tak může hned jet dál...
Je ochotnej, ale vše se musí předem dohodnout
Bartus je kousek od Ostravy....byl by ochoten si udělat formu ( což ho něco stojí navíc) a pak by je mohl dělat bez přistavení motorky.......ovšem by musela být závazná objednávka alespon tři nosiče !!!!!
Na přistavení motorky jsme dohodnuti za cca 14 dní....o víkendu 4 - 6.4
takže kdyby to tu někdo zorganizoval, složil zálohu - tak můžete mít držáky kufrů bez starostí, pouze objednat a nechat si to poslat poštou....ti co bydlí kousek od Ostravy....si můžou zajet a Bartus jim je napasuje přímo na mašinu.....
Takže jestli někdo bezradně shání a myslí to vážně - můžete se spojit se mnou.
Jediné - pokud by byly skutečně další objednávky - musel by se tam ten Jirkův nosič nechat, a Bartus by do cca týdne udělal tu formu - a pak by začal rozesílat...
Jinak Vám všem radím se s ním dohodnout, zajet tam osobně a za dvě hodky odjíždíte
Takže ahoj Plukas
shánění nosičů pro Jirku bylo bez výsledku.
Zahájil jsem diskuzi na téma nových nosičů u Bartuse. Jsem dohodnutej, že je Jirkovi na místě během dvou hodin svaří a pokud nám neva ,že nebudou nalakovaný tak může hned jet dál...
Je ochotnej, ale vše se musí předem dohodnout
Bartus je kousek od Ostravy....byl by ochoten si udělat formu ( což ho něco stojí navíc) a pak by je mohl dělat bez přistavení motorky.......ovšem by musela být závazná objednávka alespon tři nosiče !!!!!
Na přistavení motorky jsme dohodnuti za cca 14 dní....o víkendu 4 - 6.4
takže kdyby to tu někdo zorganizoval, složil zálohu - tak můžete mít držáky kufrů bez starostí, pouze objednat a nechat si to poslat poštou....ti co bydlí kousek od Ostravy....si můžou zajet a Bartus jim je napasuje přímo na mašinu.....
Takže jestli někdo bezradně shání a myslí to vážně - můžete se spojit se mnou.
Jediné - pokud by byly skutečně další objednávky - musel by se tam ten Jirkův nosič nechat, a Bartus by do cca týdne udělal tu formu - a pak by začal rozesílat...
Jinak Vám všem radím se s ním dohodnout, zajet tam osobně a za dvě hodky odjíždíte
Takže ahoj Plukas
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Plukovník
Ahoj tak se to rozjelo - 1 zájemce....jestli Vás bude víc...tak se dá udělat to kopyto tak šup šup
Já bych se přidal.
Jaká by byla cena přibližně?
Jaká by byla cena přibližně?
- Plukovník
dle ceníku Bartus - 3 500 Kč ...to že nás bude třeba 4 až 5 - sleva nebude, jelikož si musí udělat to kopyto.....pak už všichni dle ceníku
kdyby se nás setkalo třeba 10...sleva by asi byla....zatím je to předčasné jednat...už tak jsem chtěl stříknout komaxitem a ne lakem...což by asi šlo.....čekám na počet lidí, a dle toho se to poladí
zde jeho fotky...a stránky
http://www.bartus.ic.cz/
kdyby se nás setkalo třeba 10...sleva by asi byla....zatím je to předčasné jednat...už tak jsem chtěl stříknout komaxitem a ne lakem...což by asi šlo.....čekám na počet lidí, a dle toho se to poladí
zde jeho fotky...a stránky
http://www.bartus.ic.cz/
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Hoj ahoj!
Sice se konkrétně tohle aktuálně neřeší, ale pro inspiraci sem přihazuji pár fotek svých nedávno upravených hliníkáčů.. Všechny úpravy byly za pár korun (držáky, olištování, úchyty, atd.) ..
Detailní popis zde:
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=66 ... ddid=45914
Sice se konkrétně tohle aktuálně neřeší, ale pro inspiraci sem přihazuji pár fotek svých nedávno upravených hliníkáčů.. Všechny úpravy byly za pár korun (držáky, olištování, úchyty, atd.) ..
Detailní popis zde:
Cena pěkná, jdu do toho.Plukovník Hu-Hu píše:dle ceníku Bartus - 3 500 Kč ...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Nezvedá se ti na zadní? ....ja mel kufry o dost vepredu než ty a když jsem jel naloženej a ve dvou tak se mi to stavelo na bejka při každým rychlejším rozjezduyuri13 píše:Hoj ahoj!
Detailní popis zde:
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Mno, jde na zadek asi snáz.. Ale jel jsem kus s plnou náloží ve dvou (asi 12km) a nic extrémního jsem nepozoroval..hroch píše:Nezvedá se ti na zadní? ....ja mel kufry o dost vepredu než ty a když jsem jel naloženej a ve dvou tak se mi to stavelo na bejka při každým rychlejším rozjezduyuri13 píše:Hoj ahoj!
Detailní popis zde:
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
no uvidíš po delší vyjíždce jinak kufry vypadaj pekne
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme, no.. Každopádně, naložená motorka pro mě znamená single jízdu a úprk za dobrodružstvím.. Svobodaaa!hroch píše:no uvidíš po delší vyjíždce jinak kufry vypadaj pekne
- Jelenvriji
Yuri petelice. Tak nějak si to taky představuji. Ale už mám objednáno. Kufry dnes dorazí do mé garáže. Padáky s držákama budou co nevidět. Už se na to moc těšim,až to naplnim a vyrazim. Vše pořizuji za hubičku a sem moc rád za mé šikovné kamarády. Až to bude komplet, tak se vám s tim mile rád pochlubim.
Též se pochlubím s novými kufry. Nakonec byly o trochu dražší a větší než jsem chtěl, ale už jsou na svém místě..
Budoucí úpravy:
- přidělání víka na nějaké panty, teď se sundavá úplně.
- zámky (nebo je nechat nezamykatelné?)
- možná ještě více zpevnit, teď to drží jen pod sedlem a za SPZ. Dopředu nic.
- reflexní pásky (hotovo)
- vevnitř mi trčí provrtaný šroub se závlačkou
Budoucí úpravy:
- přidělání víka na nějaké panty, teď se sundavá úplně.
- zámky (nebo je nechat nezamykatelné?)
- možná ještě více zpevnit, teď to drží jen pod sedlem a za SPZ. Dopředu nic.
- reflexní pásky (hotovo)
- vevnitř mi trčí provrtaný šroub se závlačkou
-
- Kontaktovat uživatele:
u nas uz taky hotovo a otestovano http://rybkabohunka.rajce.idnes.cz/107_ ... 050790.jpg - za 3 tydny alboska
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Veeery good.. Já jsem je naposled takhle otestoval vloni.. Vypadají dobře!Milanek píše:u nas uz taky hotovo a otestovano http://rybkabohunka.rajce.idnes.cz/107_ ... 050790.jpg - za 3 tydny alboska
Btw.. Jedete do Alby, jo? My také, na začátku července.. Tak pak pošli nějaké tipy..
Ty vole to sou bazény, kolik to má litrů? povezete i žehlicí prkno? Jinak vypadají slušně.Milanek píše:u nas uz taky hotovo a otestovano http://rybkabohunka.rajce.idnes.cz/107_ ... 050790.jpg - za 3 tydny alboska
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
-
- Kontaktovat uživatele:
prej bazeny - to ta motorka je mala ! dyt mensi ani nedelam je to sirka 195mm -takhle vypadaji bazeny
No tak dobře
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- LiborZ
V sobotu jsme cestou na dovolenou potkali rakouského motorkáře se speciální kufrovou konfigurací. Mastil si to po dálnici na Gratz jako by se nechumelilo
Ono vlastně fakt nechumelilo, začalo až ve středu Ve čtvrtek jsme si cestou domů chtěli projet Grossglockner Hochalpenstrasse (autem) a potupně jsme se u mýtné brány točili zpět. Že budu v půlce července potřebovat sněhové řetězy, s tím jsem fakt nepočítal Bez nich byl průjezdný jen začátek cesty...