hroch píše: ale stroj je to moc pekny a ja ne trochu ale trochu dost zavidim
Neboj. Budeme na zraze zapijat spolu zavist a smutok! A sranda je, ze to bude flasa odchodneho od zradcov Freewindu.
Tak už ho kluci nechte.Já ho za žádného zrádce nepovažuju a mile rád se s ním v Netolicích s tím jeho "bolestným" ožeru.Motorka je to pěkná,tak ať mu dobře slouží.
Díky Šimi.Konečně nějaká konejšivá slova. Vždyť já měl toho svého wětráka opravdu rád.Jen jestli kanko00 nakonec nebude na sraz muset taky přijed na flašce (Pokud se mu podaří prodat Freewinda jak stále vyhrožuje)
Vitouš píše:Tak od teď jsem majitelem Kawasaki Versys.Snad mě nezatratíte že jsem vyměnil našeho oblíbeného Freewinda.(Stejně na něj jen tak nezapomenu)Doufám že se s mím Freewindem budem setkávat .Koupil ho Jirka Z.Zatím přidám jen jednu fotku mého Versyse z netu ale je to ten muj.Svoje fotky jsem ještě nestačil udělat.
Kufr je o trochu větší než jsem měl na freewindu.Má myslím 39l.Lakovaný jsem nekupoval kvůli ceně je o dost dražší.I tak mě to s nosičem přišlo skoro na 6000,-kč což byla darda po té investici do motorky.Ale dá se na ten kufr přikoupit za 1100,- lakované stříbrné víko.Tak snad později.Teď jsem ještě objednal za 3030,-kč padáky tak že těch investic zatím bylo až až.
Tak dneska jsem si na Versysa sedl v Brně na výstavě.Připadal mě nějaký malý a tvrdý,ale nemůžu soudit,když jsem ho nemohl projet .Jinak je to krasavec.
šimi píše:Tak dneska jsem si na Versysa sedl v Brně na výstavě.Připadal mě nějaký malý a tvrdý,ale nemůžu soudit,když jsem ho nemohl projet .Jinak je to krasavec.
Máš pravdu na dýlku je to stejné ale sedadlo řidiče je trochu níže ale je lépe tvarované.Při akceleraci tě pěkně podrží.A co se týká té tvrdosti tak asi jde o zvik.První km se mě taky zdálo že je Versys tvrdčí(myšleno celkově)pak jsem to přestal vnímat.Ale musím uznat že na Freewindu jsem si připadal od začátku jako bych na něm jezdil léta a na Versyse si stále zvikám.
šimi píše:Tak dneska jsem si na Versysa sedl v Brně na výstavě.Připadal mě nějaký malý a tvrdý,ale nemůžu soudit,když jsem ho nemohl projet .Jinak je to krasavec.
Máš pravdu na dýlku je to stejné ale sedadlo řidiče je trochu níže ale je lépe tvarované.Při akceleraci tě pěkně podrží.A co se týká té tvrdosti tak asi jde o zvik.První km se mě taky zdálo že je Versys tvrdčí(myšleno celkově)pak jsem to přestal vnímat.Ale musím uznat že na Freewindu jsem si připadal od začátku jako bych na něm jezdil léta a na Versyse si stále zvikám.
Neviem co si jazdil pred XFkom, ale Versys je 2R a ma tvrdy cestny podvozok. Ja som nanho sadol a bol som jeho a on moj... Ten podvozok si este budes chvalit...
Neviem co si jazdil pred XFkom, ale Versys je 2R a ma tvrdy cestny podvozok. Ja som nanho sadol a bol som jeho a on moj... Ten podvozok si este budes chvalit...
Já jsem koupil XFko před dvěma lety a před ním jsem jezdil naposledy skútr Manet 125ccm - rok výroby 1965,a bylo to někdy před 17ti lety.
Neviem co si jazdil pred XFkom, ale Versys je 2R a ma tvrdy cestny podvozok. Ja som nanho sadol a bol som jeho a on moj... Ten podvozok si este budes chvalit...[/quote]
Já jsem koupil XFko před dvěma lety a před ním jsem jezdil naposledy skútr Manet 125ccm - rok výroby 1965,a bylo to někdy před 17ti lety. [/quote]
Svetlo: to nove mi dost pripomina BMW. Stare je take jedinecne... paci sa mi viac.
Plexi: To Tvoje plexi je ucinne v najvyssej polohe do dost vysokej rychlosti! A da sa dokupit deflektor aj vyssie.