Ladeny vyfuk
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladeny vyfuk
ja bych rekl ze je to tady tak na 99,9 %
- Přílohy
-
- njn.JPG (49.45 KiB) Zobrazeno 20737 x
x x x jinak to neumim
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jdu to vyfotik ke me na motiku.jestly teda myslis sroubek na smes tak je to tohle ja to mam opatlany od silikonu
- Přílohy
-
- nesmysl 001.jpg (50.3 KiB) Zobrazeno 20731 x
-
- nesmysl 003.jpg (61.8 KiB) Zobrazeno 20732 x
x x x jinak to neumim
hroch píše:jdu to vyfotik ke me na motiku.jestly teda myslis sroubek na smes tak je to tohle ja to mam opatlany od silikonu
Tak ted´ jsem zvědavej jak vydělám ty karbce z boku jdu to vyzkoušet Jinak moc díky za foto čím si mazal prosím tě ty příruby ?
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem tam nejaky olej ,ale staci jenom trochu a vyndaval jsem je smerem k radicce jooo a nadrz jsem musel taky sundat.tak at ti to dopadne.a mas tam taky ty plomby jo ?
x x x jinak to neumim
Dle fota asi určitě . Proč to jenom plombujouhroch píše:mel jsem tam nejaky olej ,ale staci jenom trochu a vyndaval jsem je smerem k radicce jooo a nadrz jsem musel taky sundat.tak at ti to dopadne.a mas tam taky ty plomby jo ?
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaaaaaaaa zdravim mistry ladeni pian.Ale le vi jste spis piani nez ladici.
Jo jsou to ty srouby v ty trubicce smerem k motoru .Inazuma ma hodne z free spolecnyho.Karbce,zadni svetlo,blinkry,svicky,nadobku na predni brzdu,predni trmen,olej,atd,atd......
Jo jsou to ty srouby v ty trubicce smerem k motoru .Inazuma ma hodne z free spolecnyho.Karbce,zadni svetlo,blinkry,svicky,nadobku na predni brzdu,predni trmen,olej,atd,atd......
Co je stary,to je dobry ...
Už je to tak týden co jsem to udělal.No ale teda, byla to pěkná mrdačka vyndat ty karbce z boku ,ale povedlo se.Málem jsem sice jeden šroubek odvrtal já vrtal
- Přílohy
-
- one.JPG (52.78 KiB) Zobrazeno 20620 x
.
- Přílohy
-
- two.JPG (41.56 KiB) Zobrazeno 20615 x
-
- three.JPG (49.73 KiB) Zobrazeno 20613 x
Zaráží mě že když jsem je měl venku a oba šroubky jsem dotáhl, tak hlavy šroubů měly stejnou polohu...když jsem nastavil 4 otáčky ještě to hodně střílelo, když jsem je pak zase utahoval na motorce tak byl každej utaženej jinak na každým jsem nastavil 4.5 a zdá se to být akorát , motorka už tolik nestřílí.Akorát mi neklesají rovnoměrně otáčky myslim , že je to těma šroubkama , že je každej jinak. Originál po odvrtání plomb byl jeden utažen a na druhém bylo 3.5 otáčky.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
oba by meli byt dotazeny stejne na tech 3,5 ja sy myslim ze jsi ho dotahl vrtackou jak jsi to odvrtaval .ja tam mam nastaveno 4 a 3/4 a pride my to v poho.
x x x jinak to neumim
jo to vím ale když je oba dotáhnu tak je každej utaženej jinak....(myslím ty hlavy šroubů )DEEP píše:Museji bejt oba stejne natoceny.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim co myslis.Ja kdyz je dotahl na doraz tak jeden byl jako svisle a druhy horyzontalne.No tak jim holt ve fabryce jinak najel zavitnik,no.
DEEP píše:Ja vim co myslis.Ja kdyz je dotahl na doraz tak jeden byl jako svisle a druhy horyzontalne.No tak jim holt ve fabryce jinak najel zavitnik,no.
Asi jo
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Ja je mnel taky rozhozeny jeden svisle a druhy horyzontalne.Holt mel nekdo v suzuce tezky vykend tak se nemohl hned na poprve trefit ne?
Menší problém , Při nastavení karburátorů na 4,5 otáčky mi kleska spotřeba asi z 4,9l na 4,1l - což je dobré. Ale když nechám Freewinda stát asi týden už je problém s nahozením. Po dvou a více už musím startovat káblama. Při startování nechytá , poté začne problikávat displej a stahuje se i světlo. Nezbívá teda než nahodit pomocí kabelů přez auto....kdy chytne okamžitě. Baterka má stále kolem 12,2 V a tak si myslím že je v pořádku. Kamoš ale tvrdí že je to baterkou. Co myslíte ?
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já po kontrole svíček zjistil, že 4,5 otáčky je moc, svíčky jsou černý. Né špinavý, ale jenom barva. Tak sem to stáhnul na 4 otáčky. Chytá krásně, ale taky mám slabší baterku. Musím jí teď když nejezdím jednou za 14 dní nabíjet, jinak nemá moc sil. Taky mi to na baterku moc nestartuje, ale i na nabíječku to natočím na jedno otočení (nabíječka mi je putna jestli to nevydrží, stála asi 299, hlavně že se projedu když vyleze sluníčko).
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl taky že to je baterka.Pod zátěží rychle klesá kapacita.Zkusil ji po tom týdnu startovat při poloze kohoutu PRI?To by mělo pomoci Asi ti rychleji vysíchá benzín.Potom by na to třeba baterka stačila.Frostys píše:Menší problém , Při nastavení karburátorů na 4,5 otáčky mi kleska spotřeba asi z 4,9l na 4,1l - což je dobré. Ale když nechám Freewinda stát asi týden už je problém s nahozením. Po dvou a více už musím startovat káblama. Při startování nechytá , poté začne problikávat displej a stahuje se i světlo. Nezbívá teda než nahodit pomocí kabelů přez auto....kdy chytne okamžitě. Baterka má stále kolem 12,2 V a tak si myslím že je v pořádku. Kamoš ale tvrdí že je to baterkou. Co myslíte ?
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
baterka je v hajzlu.jak pohasina displej tak to uz nema vubec sila na to aby to nastartovalo.stejny problem sem resil loni
x x x jinak to neumim
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, mě to potkalo letos.hroch píše:baterka je v hajzlu.jak pohasina displej tak to uz nema vubec sila na to aby to nastartovalo.stejny problem sem resil loni
Vyměnil jsem baterku a najednou chytala jak blázen.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- humusak
- Motorkář
- Kontaktovat uživatele:
caute, na jesen som laboroval s hostotou zmesi a vyslo mi 2 a 3/4 otacky - na 3 podla manualu to islo pekne ale zralo mi to 6L, 2 a 1/2 zasa vela strielalo. uz som dead.
skusal som dlhšiedobo, nielen ze 200 m ale vzdy som to nechal tak 100-200 km.
po 2 000 km na 2 + 3/4 sviecky idealna farb.a.
,,,
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
2+3/4 otáček je nějak málo. Já měl origo nastavení zhruba 3,5 ot a teď s laďákem mám 4 ot.a je to ok. Spotřeba 5 - 6 litrů podle toho jak jedu.Výfuk jen tak poprdlává a jen občas malinko střelí.humusak píše:caute, na jesen som laboroval s hostotou zmesi a vyslo mi 2 a 3/4 otacky - na 3 podla manualu to islo pekne ale zralo mi to 6L, 2 a 1/2 zasa vela strielalo. uz som dead.