Hele v nějakém dílu "HŘÍŠNÝCH LIDÍ MĚSTA PRAŽSKÉHO" jeden z poskoků rady Vacátka-hrál ho Filipovský-tvrdil, že: "..každý blesk má svoje bratříčky.."......

Díl pátý černé rukavice viz. http://krimiserialy.juk.cz/hrisnilideme ... keho/#dil5traxxas píše:Ano máš pravdu , co se týče hrotu jako jiskřiště vynuceného kumulovaného výboje...a to je tenhle případ....jenže jak ho k tomu nutíme, tak jsou tam právě ty boční....
Hele v nějakém dílu "HŘÍŠNÝCH LIDÍ MĚSTA PRAŽSKÉHO" jeden z poskoků rady Vacátka-hrál ho Filipovský-tvrdil, že: "..každý blesk má svoje bratříčky.."......no není to krásný???
Ty joo, ty jsi skvělej......Sinner píše:Díl pátý černé rukavice viz. http://krimiserialy.juk.cz/hrisnilideme ... keho/#dil5traxxas píše:Ano máš pravdu , co se týče hrotu jako jiskřiště vynuceného kumulovaného výboje...a to je tenhle případ....jenže jak ho k tomu nutíme, tak jsou tam právě ty boční....
Hele v nějakém dílu "HŘÍŠNÝCH LIDÍ MĚSTA PRAŽSKÉHO" jeden z poskoků rady Vacátka-hrál ho Filipovský-tvrdil, že: "..každý blesk má svoje bratříčky.."......no není to krásný???
Takže mi napsali:komcas píše:Ok. A jaký je rozdíl mezi:
NGK CR10E a
NGK CR10EK ???
PS: napsal jsem do NGK, tak čekám odpověď, ale až v ponděli
Ja mám namontované presne tie s dvomi zemniacimi elektródami.Funguje to uplne bez problémov.Predtým som tam mal jednokontaktové a podľa mňa je to to isté čo sa týka chodu motora.Kľudne ich tam môžeš namontovať.komcas píše:Takže mi napsali:komcas píše:Ok. A jaký je rozdíl mezi:
NGK CR10E a
NGK CR10EK ???
"Dobrý den,
pro tuto motorku jsou doporučeny svíčky CR10EK."
"Svíčka CR10EK má dvě zemnící elektrody."
Já jsem tam měl ty jednokontaktové a ve vyšších otáčkách,hlavně na pětku to občas vynechávalo.Také se mě snížila maximálka,měl jsem problém dostat motorku nad 135km/hod.Po výměně na dvoukontaktové bylo po problému.Martin G píše:Ja mám namontované presne tie s dvomi zemniacimi elektródami.Funguje to uplne bez problémov.Predtým som tam mal jednokontaktové a podľa mňa je to to isté čo sa týka chodu motora.Kľudne ich tam môžeš namontovať.komcas píše:Takže mi napsali:komcas píše:Ok. A jaký je rozdíl mezi:
NGK CR10E a
NGK CR10EK ???
"Dobrý den,
pro tuto motorku jsou doporučeny svíčky CR10EK."
"Svíčka CR10EK má dvě zemnící elektrody."
Já jsem tam měl ty jednokontaktové a ve vyšších otáčkách,hlavně na pětku to občas vynechávalo.Také se mě snížila maximálka,měl jsem problém dostat motorku nad 135km/hod.Po výměně na dvoukontaktové bylo po problému.Martin G píše:Ja mám namontované presne tie s dvomi zemniacimi elektródami.Funguje to uplne bez problémov.Predtým som tam mal jednokontaktové a podľa mňa je to to isté čo sa týka chodu motora.Kľudne ich tam môžeš namontovať.
Presne tak,moja reč.Dokonca keď som čítal manuál od motorky tak tam píšu ten starší model sviečok.(t.j. jednokontaktové)Vitouš píše:Pokud pálí obě svíčky a nemají hafo km tak by ty jednokontaktové měli fungovat stejně jako dvojkontakt.Je pravda že výrobce doporučuje ty dvojkontakty.Já osobně taky používám NGK se dvěma kontakty ale motorku jsem kupoval s jednokotaktovejma a jela s nima stejně.Jak říkám hlavně musej pálit obě svíce pak je vše ok.
Ja kupuju Castrol GPS Za 190kckomcas píše:tak to máte levný! U nás v Blansku je mají v prodejně za cca 289Kč![]()
Filtr na olej za 119 je ale dobrá cena.
Baterku za 990Kč je taky klasika.
Olej za 279Kč/l (5100) ...jen tak pro zajímavost