Sraz 2014?

Jelenvriji

Re: Sraz 2014?

Příspěvek od Jelenvriji »

Zdravim kolegy. Sraz zní velice lákavě a jako nový člen bych se měl s váma taky seznámit osobně. Zatím nic neslibuji, ale určitě bych se chtěl zúčastnit. Jen to neni jen na mě. Předhodim to schvalovací komisy :D a uvidíme. Možná to dopadne i tak, že přijede i jeden Superténerečkář se mnou a Maty se Sinnerem ho dobře znají. Madýlko. Jestli mu to ovšem mohu také nabídnout a to záleží na vás. Samozřejmě, že dám vědět, jak to s mou účastí dopadne.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Madylko super. ;) :)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Pokud to bude někdy od 20.6. a dále tak bych celkem mohl.Dokonce jsem radči že je 20.6.-22.6.14 obsazený mám narozeniny a přeci jen se mě to vloni trochu prodražilo ;) :lol:Jinak slovensko dobrý.
Fífa
Big motorkář

Příspěvek od Fífa »

Tak jako v práci beru dovolenou a 100 procent jedu a termín 27-29 super
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
J-Fox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-Fox »

27 - 29 nemohu.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

J-Fox píše:27 - 29 nemohu.
:cry: co to
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Martin G
Big motorkář

Příspěvek od Martin G »

Tak som dostal na mail ďalšie info o ubytovaní.Majú tam 12 chatiek s toho je 10 štvormiestnych a dve dvojmiestne.Takže celková kapacita v chatkách je 44 osôb.Pokiaľ chce niekto stanovať nie je problém,majú tam dokonca aj prístrešky pre moto a nejaké odkladacie skrinky.Ďalšie info dám keď to tam pôjdem omrknuť,možno tam behnem aj zajtra až bude pekné počasie.
Martin G
Big motorkář

Příspěvek od Martin G »

Tak som tam dnes bol osobne.Na termín 27.-29.6. sú objednané všetky chatky takže ubytovania bude dosť.Je to dohodnuté tak že oni na ten víkend nebudú zatiaľ nikoho ďalšieho objednávať.Potom neskôr až by mali na ten termín nejakých neodbytných záujemcov tak sa to bude riešiť ale myslím si že dovtedy už bude jasný počet účastníkov.
Čo sa týka stravy tak je to síce bystro,robia väčšinou raňajky alebo večere ale keď sa dohodneme tak bez problémov spravia aj obed.To by sme potom tak týždeň pred zrazom dohodli čo na obed a koľko porcií a tak.
Pozeral som aj jednu chatku z vnútra a vyzerá to dobre,nie je to síce nejaké velké ale je to nové,čisté,je tam chladnička,vecko,umývadlo a sprcha.Teplá voda tečie len v prvých troch,tie sú za 40€.V ostatných tečie len studená takže sprchovať sa budeme v spoločných sprchách pre kemp.Tie sú aj lacnejšie za 32€.
šimi

Příspěvek od šimi »

To je super Martine,díky. :!: Už si tedy blokuju ten termín na 100% a těším se až Vás všechny zase uvidím :geek:
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tož na slovensku mají čaje dost já se hlasím určo si udělám volno kuknout k vám chalanom do dcudzej země :lol: :twisted:
Sepie
Motorkář

Příspěvek od Sepie »

Zdravím všechny staré mazáky (ano, žiju)! Já původně plánovala, že letos už rozhodně jedu, ale jelikož je na cestě druhé děcko, musím to ještě krapet odložit. Větrák ale poslušně čeká v garáži (minulou sezónu jsem se projela asi 3x), takže NAPŘESROK TO UŽ URČITĚ VYJDE :D
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Sepie píše:Zdravím všechny staré mazáky (ano, žiju)! Já původně plánovala, že letos už rozhodně jedu, ale jelikož je na cestě druhé děcko, musím to ještě krapet odložit. Větrák ale poslušně čeká v garáži (minulou sezónu jsem se projela asi 3x), takže NAPŘESROK TO UŽ URČITĚ VYJDE :D
Už bychom si mohli dát dohromady vlastní wětráckou motoškolku. :)
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Sepie píše:Zdravím všechny staré mazáky (ano, žiju)! Já původně plánovala, že letos už rozhodně jedu, ale jelikož je na cestě druhé děcko, musím to ještě krapet odložit. Větrák ale poslušně čeká v garáži (minulou sezónu jsem se projela asi 3x), takže NAPŘESROK TO UŽ URČITĚ VYJDE :D
Ahoj Katuško za staré mazáky tě zdravím a jsem rád že jsi na motorky nezanevřela.Teším se na to až se knám zase přidáš. :P
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

Těpic, mám to uplne stejne :D
x x x jinak to neumim
LiborZ

Příspěvek od LiborZ »

hroch píše:
Hrochu, Ty budeš rodit :?: :shock: :lol:
šimi

Příspěvek od šimi »

LiborZ píše:
hroch píše:
Hrochu, Ty budeš rodit :?: :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

TO: hroch :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

jj paralerni vesmir je svine :D :D :D :D :D :D :D
x x x jinak to neumim
Martin G
Big motorkář

Příspěvek od Martin G »

Tak dnes som bol prejsť celú trasu sobotného výjazdu na zraze.Trasa bude dlhá 113 km a plánujem na nej tri zástavky.Prvá bude na Počúvadielskom jazere kde je možnosť aj občerstvenia a v prípade záujmu a pekného počasia aj kúpania.Predpokladaná prestávka cca jednu hodinu.(záleží od okolností)Druhá zástavka bude v Slovenskom banskom múzeu v prírode kde som už zabezpečil rezerváciu na 15:00 pre 35 ludí.Nafasujeme prilby a pláštenky a pôjdeme pozrieť do štôlne.(Počet ľudí mám dohodnutý tak že sa dá prispôsobiť tak kto nebude mať záujem môže počkať vonku.Parkovať budeme vo vnútri areálu zadarmo a vstupné je 5€ dospelá osoba)Tretiu zástavku by som chcel spraviť na Kalvárii(kostol postavený na kopci nad Banskou Štiavnicou) s kadiaľ je krásny výhľad na celú Banskú Štiavnicu.Je tu ale menší háčik,nedá sa dostať na moto až hore lebo je tam zákaz vjazdu tak budme musieť nechať moto dole pod kopcom.Je to zhruba 8-15 min. šlapania,záleží od jedinca.Toto plánujem tiež kto chce,komu sa nebude chcieť šlapať tak dole je tiež čo pozerať.
Zatiaľ odo mňa všetko,až budú dalšie nové veci tak dám vedieť.
tu je trasa výjazdu : https://www.google.sk/maps/dir/48.45557 ... !3e0?hl=sk
vlasttis

Příspěvek od vlasttis »

tak jsem se zmínil kamarádovy o tomto srazu a že by prý jel... tak by jsme možná dorazily dva, já freewind a on KTM 990 advik
asi by to bylo na stan, tak se chci zeptat jak by to bylo s místem pro stan (stany) kdyby jsme přijely na kukačku :lol: průser je že to nemůžu říct tet na 100% to až tak 14 dní před srazem
Martin G
Big motorkář

Příspěvek od Martin G »

Zo stanom nie je žiadny problém,je to normálny kemp a miesta na stanovanie je tam dosť.Pokiaľ chceš ísť s kamarátom do stanu tak sa prihlasovať nemusíš.

Tak zhruba dva týždne pred zrazom budem riešiť pre koľkých objednať večeru,raňajky a obed a čo by ste chceli jesť.
Mám taký nápad že by sme si mohli v sobotu večer po výjazde spraviť opekačku.Kamarátov kolega robí domáce klobásky,paprikové(jedol som ich sú chutné)tak by som mohol objednať.Čo vy na to?
Fífa
Big motorkář

Příspěvek od Fífa »

Klobásky-jsem pro
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
vlasttis

Příspěvek od vlasttis »

Martin G píše:Zo stanom nie je žiadny problém,je to normálny kemp a miesta na stanovanie je tam dosť.Pokiaľ chceš ísť s kamarátom do stanu tak sa prihlasovať nemusíš.

Tak zhruba dva týždne pred zrazom budem riešiť pre koľkých objednať večeru,raňajky a obed a čo by ste chceli jesť.
Mám taký nápad že by sme si mohli v sobotu večer po výjazde spraviť opekačku.Kamarátov kolega robí domáce klobásky,paprikové(jedol som ich sú chutné)tak by som mohol objednať.Čo vy na to?
Dobrá, tak dám potom vědět na to objednání jídel, jinak na ty klobásy bych se ani neptal... to je jasná volba :lol:
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Ja jsem take pro klobasu
Martin G
Big motorkář

Příspěvek od Martin G »

Rozhodnuté,klobásky budú či sa zjedia alebo nie.Až by sa náhodou nepojedli tak ja ich pojem doma. :mrgreen:
Odpovědět