MAXTON !!!!!
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: MAXTON !!!!!
vy jste blááázni , se zeptám u galerie na hadry , prohodíme pár komentů a hned neco rozpoutávám ... a teď mi tu spamujete moje do detailů psychicky promyšlené téma .... Ale jahoďáku vystihl jsi to, vzdicky se trefim a rozepíšu, protože me prostě určitý veci zajímaj a mam na ně svůj nazor/radu, a myslim, že to občas spoustě lidem pomůže.. kdyby jsi to napsal takhle tak by nebyl problém Nemam nic proti tomu si dělat prdel, taky si jí dělám, ale prostě už to bylo podruhý co podobná vec padla a v celkem upřímnym duchu.. dobře beru to ale asi to jinný nebude, rád píšu, rád se dozvídám novy veci a názory ostatních
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
ZEUSÍKU můžeš mě říct jak jsi ze mě dostal odkaz na ty fotky?????? ted se bouchám do hlavy jako!!!!!!!!
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
to bude ten taneční pruserPetra píše:ZEUSÍKU můžeš mě říct jak jsi ze mě dostal odkaz na ty fotky?????? ted se bouchám do hlavy jako!!!!!!!!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
no takže víme o čem mluvíme:-))) a oba mlčímeZeusik píše:to bude ten taneční pruserPetra píše:ZEUSÍKU můžeš mě říct jak jsi ze mě dostal odkaz na ty fotky?????? ted se bouchám do hlavy jako!!!!!!!!
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Maxton píše: vy jste blááázni , se zeptám u galerie na hadry , prohodíme pár komentů a hned neco rozpoutávám ... a teď mi tu spamujete moje do detailů psychicky promyšlené téma .... Ale jahoďáku vystihl jsi to, vzdicky se trefim a rozepíšu, protože me prostě určitý veci zajímaj a mam na ně svůj nazor/radu, a myslim, že to občas spoustě lidem pomůže.. kdyby jsi to napsal takhle tak by nebyl problém Nemam nic proti tomu si dělat prdel, taky si jí dělám, ale prostě už to bylo podruhý co podobná vec padla a v celkem upřímnym duchu.. dobře beru to ale asi to jinný nebude, rád píšu, rád se dozvídám novy veci a názory ostatních
komentuj,rozebírej,bav se, sranduj ale nedavej najevo že maš špatnou naladu tu mamé občas všichni ale od toho tu nejsme tady pokecame domluvíme nějake akce zapaříme, probereme závady ale neurážime se nenarážime jaky kdo má šrot PROSTĚ PRDEL MUSÍ BÝT I KDYŽ BY NA CHLEBA NEBYLO
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
ne neboj doraz bez obav jen ti v noci rozebereme motku nahradní díly ´jsou přece nedostatkove zboží
P.S. samozdřejmě forek
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
))) budou pasovat i na TDMko??Zeusik píše:Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
ne neboj doraz bez obav jen ti v noci rozebereme motku nahradní díly ´jsou přece nedostatkove zboží
P.S. samozdřejmě forek
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Petra píše:))) budou pasovat i na TDMko??Zeusik píše:Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
P.S. samozdřejmě forek
možná jen zrcatka
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
aj ty se zhodí nikdy nevíš kdy se budu váletZeusik píše:Petra píše:))) budou pasovat i na TDMko??Zeusik píše:Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
P.S. samozdřejmě forek
možná jen zrcatka
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Zeusik píše:Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
P.S. samozdřejmě forek
Neee to nééé víš kolik na ní bude teďka práce ? Dostane uplně novej lak protože mi ho nejakej blbeček poškrábal, tenhle týden jsou v plánu nový padáky atd...
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Zrcátka jsem dával nový tenhle týden Péťo Takže bys měla funglovky
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
parááda,,takže kluci,,ty jsou moje jasný:-)))Maxton píše:Zrcátka jsem dával nový tenhle týden Péťo Takže bys měla funglovky
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Maxton píše:Zeusik píše:Maxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
P.S. samozdřejmě forek
Neee to nééé víš kolik na ní bude teďka práce ? Dostane uplně novej lak protože mi ho nejakej blbeček poškrábal, tenhle týden jsou v plánu nový padáky atd...
to mě taky čeká v zimě jen njevím jakou barvu protože chci mít origo co zatim nikdo nemá
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Já buď modrou, světlejší než mám teď o odstín a ty doplňky co jsou tedka střibrnou (kryt vyfuku, nosič..) tou šedou co mám teď kolem kokpitu.. a nebo celou tou šedou, doplňky černý a oranžový padací rámy ve stylu KTm neco jako tohle
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
šeda nepada v uvahu to mam budu asi naročnej a něco dam do kopy co nikdo mema
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
bych potřeboval nějaký omalovány který bych si mohl vybarvovat
Když nevím kam, fláknu to sem.
Ach jo to se nám to zase zvrhlo.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Sinnere, aspoň je sranda a ta musí bejt
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Když nevím kam, fláknu to sem.
dobrá, ted tu minimálně dva dny nic nenapíšu )))Sinner píše:Ach jo to se nám to zase zvrhlo.
Bo abych nekazila tému
jo Sinnerku aspon ses nenudil že,my sme tak hodní že tě zaměstnáváme
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
facky ne ale ve vrbne jsem sliboval servirce jestly my nedonese pivo ze ji u snidane pochčijuMaxton píše:Dobře dobře Slibuju že se polepším .. Tak doufám že mě na sraze nepošlete domů a že nedostanu pár facek I když bych si je asi zasloužil
x x x jinak to neumim
Re: Když nevím kam, fláknu to sem.
Zato si můžu sám. zapoměl jsem smaznout svůj dabl-příspěvek a už to jelo. Ráno ve 4 když jsem spatřil co se stalo sem šel tím pádem nejen čůrat ale i kakat.Petra píše:dobrá, ted tu minimálně dva dny nic nenapíšu )))Sinner píše:Ach jo to se nám to zase zvrhlo.
Bo abych nekazila tému
jo Sinnerku aspon ses nenudil že,my sme tak hodní že tě zaměstnáváme
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Co se stalo, stalo se.Maxtone ty prijeď na další sraz,my se rádi seznamujem a tam si to s dotyčnýma lidma vyříkáš(který proti tobě něco mají).
- martinbrejcha
hmmm, jestli to tam nacpeš i s těma gumama, tak konečně Freewinďák s koulemaMaxton píše:Já buď modrou, světlejší než mám teď o odstín a ty doplňky co jsou tedka střibrnou (kryt vyfuku, nosič..) tou šedou co mám teď kolem kokpitu.. a nebo celou tou šedou, doplňky černý a oranžový padací rámy ve stylu KTm neco jako tohle
jinak ser na city a přijeď, oni jenom štěkaj a nekoušou. Víš kolik členů mi chtělo dát do držky, když jsem
pověsil první offroadové fotky s XF???
Maty
P.S. ten SK kávičkář byl jeden z prvních, ale psssst
Si mrtef....
Priznavam aj ked nerad, ze za to, co Maty stvaral od zaciatku s Freewindom ma Moj milacik sa mal super a jeho krasna motorka sa menila na blatostroj.
He he, ale bitku nedostal. Ani ja ani on... Dali sme si panaka a zoznamili sa.
p.s.: Aj tak ma stastie, ze teraz robi blatostroj z toho "hudobneho nastroja".
Priznavam aj ked nerad, ze za to, co Maty stvaral od zaciatku s Freewindom ma Moj milacik sa mal super a jeho krasna motorka sa menila na blatostroj.
He he, ale bitku nedostal. Ani ja ani on... Dali sme si panaka a zoznamili sa.
p.s.: Aj tak ma stastie, ze teraz robi blatostroj z toho "hudobneho nastroja".
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee