Dave842
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Dave842
kéž by.. Ještě není řidičák v ruce.. ale po té garáži bych si tipnul tak na 5 km dohromady
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Si zabil ... Já cca 300 km a jeden pruser za druhymDave842 píše: kéž by.. Ještě není řidičák v ruce.. ale po té garáži bych si tipnul tak na 5 km dohromady
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
jak se da teda wetrak uplne odskrtit
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- šimi
koukni sem : http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=501Bacalar píše:jak se da teda wetrak uplne odskrtit
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Protoze v papirech mam 25, ale vlastne nevim, jestli je uskrcena nebo ne:-)
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
popripade, kde mi to udelaj kolem brna:-)
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Já sem ten co jí nechával škrtit před par mesícema.. pročti to tema co ti sem hodil šimi.... Jinak poznáš to na maximálce... origo wind cca 165 km/h ... ze škrcenýho nedostaneš víc jak 150
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Ono nejde tak o maximálku ale o akceleraci a výkon.Jel jsem na 25kw a je to otrava.Moc to nejede akcelerace do 90km/h jak štak ale pak to zmrtví a leze to nahoru pomalu.Vám kteří musíte mít těch 25 kw přeju upřimnou soustrast a ať vám to rychle uteče. Ono je vlastně i 35 kw málo.Proto jsem svého oblíbeného wětráčka taky prodal. To je ale jeho jediná chyba jinak je skvělej.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Po 8kw se 125ccm si to užívám... i když asi vím že do budoucna me to nijak neoslní
Vitouš píše: Ono nejde tak o maximálku ale o akceleraci a výkon.Jel jsem na 25kw a je to otrava.Moc to nejede akcelerace do 90km/h jak štak ale pak to zmrtví a leze to nahoru pomalu.Vám kteří musíte mít těch 25 kw přeju upřimnou soustrast a ať vám to rychle uteče. Ono je vlastně i 35 kw málo.Proto jsem svého oblíbeného wětráčka taky prodal. To je ale jeho jediná chyba jinak je skvělej.
A co si potom kupil? Snad nie daku supu od Kawasaki?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Dave842
Tak před 2 dny jsem si vyzvednul řidičák (ještě na kole ) a pak už se jelo..
Takže už mám najeto kolem 300km..no paráda.. Sice se mi zdá, že ty rychlosti se tam kopou nějak hlučně, ale snad to není špatně.. Jsem celkem vysoké postavy, takže při rychlostech nad 120 už to není moc příjemný..
Překážky pohlcuje úplně bez problémů
Ještě bych měl dotaz na kvalitu a zkušenosti se sprejem na řetěz W5 (z Lidla). Díky
Takže už mám najeto kolem 300km..no paráda.. Sice se mi zdá, že ty rychlosti se tam kopou nějak hlučně, ale snad to není špatně.. Jsem celkem vysoké postavy, takže při rychlostech nad 120 už to není moc příjemný..
Překážky pohlcuje úplně bez problémů
Ještě bych měl dotaz na kvalitu a zkušenosti se sprejem na řetěz W5 (z Lidla). Díky
D@VE
Jednička tam občas vyletí já rána kladivem. Není to údajně nic proti ničemu. Chce to být důrazný a opravdu tam tu rychlost fláknout.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To řazení neřeš já zas v novejch enduro botkách kobu rychlost třeba 3krát :D ... jinak W5 z lidlu používám i ten čistič ... sice malinko lítá a zasírá ráfrk, ale zas je levnej a mužu mazat furt
- Dave842
Dobře, věřím vám..
Jsem ještě vyměnil olej s filtrem..no mám tam tak milimetr nad horní rysku..nejdřív jsem to chtěl odpustit, ale pak si říkám, že to Freewind časem sežere
Jsem ještě vyměnil olej s filtrem..no mám tam tak milimetr nad horní rysku..nejdřív jsem to chtěl odpustit, ale pak si říkám, že to Freewind časem sežere
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Hale radši to odpusť ... a dej olej mezi horní a dolní rysku ... ať nedopadneš jako já !! případná oprava stojí 3000,- a to se nevyplatí ... mě už to bohužel nemine
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Akorát když to chceš odpustit musíš to celý vypustit a znova dolejt chtěl sem to vysát injekční stříkačkou a hadičkou .. ale nedostal jsem se tam .... vadí tam talíř spojky ... Já nekonec nebyl :-/ mrzelo mě to, ale neměl jsem peníze, a nechtěl jsem Pochcánka trápit abych nekde nevytekl .. a beztak bylo hnusně
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
nevadí panáček beztak jezdil o víkend s klukama ale nebylo na benzín... a hlavne ... na chlast
Na chlast? Aky chlast? Co to tu pises? Ty vole, dobre, ze nikde nesiel. Pokazil by to tam. Chlastat, problemy robit. Tak mlady je na chlast. Te buh.... Kam toto speje...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
:D:D náhodou trénuju celou zimu abych něco na Buřtovi vydržel a pak nejedu snad na podzimnim tam to bude mít aspoň význam - zahřeju se
- Dave842
No vidím skvělé ohlasy.. Je to těžký, ty kapaliny jsou fest drahý.. :/
Ale tak přes prázdninky bude brigáda (snad) a pak na podzim už bude z čeho..
A s tím ojelem jsem si říkal, že přes filtr. Jak tam trocha zůstane, tak bych to párkrát odšrouboval, vyteklo by..uvidíme
Ale tak přes prázdninky bude brigáda (snad) a pak na podzim už bude z čeho..
A s tím ojelem jsem si říkal, že přes filtr. Jak tam trocha zůstane, tak bych to párkrát odšrouboval, vyteklo by..uvidíme
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Si akorát vyjebeš ten O kroužek .. to radši vypust a znova nalej já to měl za 5 min .. žádný sraní s mladou paní