Už sme doma z Pastvin
Re: Už sme doma z Pastvin
pěkná fotka..., škoda že tam nejsme všichni...
Radku, můžeš dát fotky někam na ulož.to, ať to nemusíme stahovat po jedný z FB?
Moc díky!
Radku, můžeš dát fotky někam na ulož.to, ať to nemusíme stahovat po jedný z FB?
Moc díky!
- Radek
- Big motorkář
Jj určitě dám a dám odkaz,ale chci se na ně v klidu podívat a upravit.....nestíhám .
snad dnes to vyjde .
snad dnes to vyjde .
Hade zrádnej , to jsou jen dětské nemoci. A kdybych nebyl lempl tak jsem na to přišel dřív. je pravda že mne ta kacířská myšlenka taky už napadala.Vitouš píše: Jinak ze Sinnerovích potíží s jeho Yamahou je zřejmé že měl zůstat u Freewinda ten pokud vím ho nikdy nezklamal.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Nemám a neprodám
Ani nevracim .Najdi si svého freewa
Ani nevracim .Najdi si svého freewa
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Plukovník
Ahoj
Míru upřímně lituji
jenomže to ti asi seslal samotný FREEWIND za Spuštění se s klavírem
no snad to dáš do kupy
hele a jak je Jahodák pyšnej co??
No jsem taky pyšnej a neprodám.....koukám že se přestup trestá buďto zmoknutím nebo neježděním
Tak at nám to všem dobře jezdí
Ahoj
Míru upřímně lituji
jenomže to ti asi seslal samotný FREEWIND za Spuštění se s klavírem
no snad to dáš do kupy
hele a jak je Jahodák pyšnej co??
No jsem taky pyšnej a neprodám.....koukám že se přestup trestá buďto zmoknutím nebo neježděním
Tak at nám to všem dobře jezdí
Ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Radek
- Big motorkář
Fotky na ulož to : http://www.ulozto.cz/9377959/motosraz-p ... 6-2011-zip
Fotky na rajčeti : http://rapruch.rajce.idnes.cz/Motosraz_ ... _11.6_2011
Fotky na rajčeti : http://rapruch.rajce.idnes.cz/Motosraz_ ... _11.6_2011
Až by ste niekto mali záujem o nezostrihané surové video z RSV Marekovej helmovej kamery tak si to môžte stiahnuť tu : http://www.uloz.to/9382080/contour-pastviny-rar
pôvodne som to spravil pre Humusáka ale kto chcete si to môžte stiahnuť.je to 475 Mb
pôvodne som to spravil pre Humusáka ale kto chcete si to môžte stiahnuť.je to 475 Mb
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi se zatim podařilo dat fotečky jen na FB ale dam je i na rajče nebo ulož to
A jinak taky se přidavam do klubu smolařu ja sice neprokaučoval telefon ale po kontrole osobnich uspor jsem zjístil že jsem prokaučouval litranek večerni utrata 3000 a učet jsem měl cca necela dva ( za dvě osoby to šlo) už asi nebudu bumbat tvrde a jen pivečko
A jinak taky se přidavam do klubu smolařu ja sice neprokaučoval telefon ale po kontrole osobnich uspor jsem zjístil že jsem prokaučouval litranek večerni utrata 3000 a učet jsem měl cca necela dva ( za dvě osoby to šlo) už asi nebudu bumbat tvrde a jen pivečko
- Radek
- Big motorkář
Nechápu co ty holky na těch motorkách vidí..........
- Přílohy
-
- Motosraz Pastviny forum11.jpg (149.07 KiB) Zobrazeno 17294 x
Což motorky a holky jsou aspoň hezké, ale co tam dělám já??? Teda škoda, že já jsem je neviděl. Mám ještě jenu blbou zprávu, tedy aspoň pro mě, olej mi teče ne kolem víka ventilů, ale skrz. Nějaký blbý Němec co měl Freewa přede mnou moc přitáhl šroub a ono prasklo. Je sice vařené, ale špatně, takže kolem šroubu uniká olej. Mám dvě možnosti, buď znova zavařit, nebo raději koupit nové. Asi půjdu do nového. Už mi ho nabídli v Suzuki i s hlavou a ventily a stojí jen 26 800. No nekupte to!!! Snad seženu starší z nějaké havárky. Tak mi držte palce, ať mám příště na čem vyrazit. Není tu dobrovolník co mi víko vymění??? Samotnému se mi do toho nechce. Moc se mi tenhle sraz líbil a děkuji všem, kteří to se mnou vydrželi BYLO TO SUPER!!!Radek píše:Nechápu co ty holky na těch motorkách vidí..........
moc povedená fotka, taky sem si jich tam nevšiml
Moje fotky tady klikanec
- Přílohy
-
- P6110443.JPG (144.74 KiB) Zobrazeno 17195 x
- Household
Inak práve hovorí:
Panebože Sinnere teď už nebreč. Neměls prodat Freewinda. To Ti nikdy neprominu.
Pojď a pobreč si v mém náručí.
Nene, to právě zjistil že už zase žeru a on jseště ani nesedí.Household píše:Inak práve hovorí:
- Radek
- Big motorkář
Uvedem to na pravou míru...........
- Přílohy
-
- prase.jpg (78.05 KiB) Zobrazeno 17148 x
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tady jedno kratke rycle video z projiždky
http://www.uloz.to/9396582/pastviny-video-wmv
http://www.uloz.to/9396582/pastviny-video-wmv
Ahojte,
tak i já jsem už doma. Mrzelo mě, že nemůžeme zůstat déle, holt jsem měla nabitý program, ale apsoň na otočku se to povedlo. Tak snad to klapne někdy příště
tak i já jsem už doma. Mrzelo mě, že nemůžeme zůstat déle, holt jsem měla nabitý program, ale apsoň na otočku se to povedlo. Tak snad to klapne někdy příště
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Sinner píše:Sem doma a byl to malej horor
Tak po té co jsem vyrazil s Pastvin, jsem zjistil že jsem si do navigace nedal vyhledat nejbližší pumpu. Tak jsem zastavil asi tak 1km od kempu zadal pumpu do navigace, měla být asi 400m ode mně, nebylo tam nic. Říkám si dobrý dotankuji v Žamberku. Zajel jsem k pumpě v Žamberku. Když jsem k ní dojížděl začala mi poskakovat ručička otáčkoměru jak šílená. To už znám, tak jsem šel skoro najisto, pomlel dráty u jedné svorkovnice a dobrý. To akorát projeli okolo kluci z Liberce, aspoň myslím (troubili na mně ) natankoval jsem a vyrazil za nimi s myšlenkou že je dojedu, a do Hradce se sklouznu s nimi. Nesklouzl. Neujel jsem ani 50m a střelba z výfuku zdechávalo to, zase ke krajnici znova pomlet svorkovnicí a jedem. Sice se to chytlo, ale nebylo to nějak pořád ono. ALE CO, hlavně že jedu, ujel jsem asi 5 km a dostal jsem ránu do zad, hned už jsem věděl že jsem idiot pořádně nezavřel topcase. Zastavil a zjistil že nepromok, a výstražná vrstva je v dupě. Zavřel kufr a pokračoval. Už před Hradcem jsem chytil déšť, začal být trochu kosa, za chvilku jsem najel na dálnici. Přišel docela slušnej slejvák tak jsem to zabodnul na benzínce před Sadskou. Tam jsem se navlékl tam do svetru. Mezi tím se kolem mně odsmrdoval takovej mírně přiopilej chlap. Očumoval motorku něco si brumlal. Nevěnoval jsem mu pozornost. Když jem nasedal tak jsem blbě zavadil o kufr a mašina se začala kácet. Stál jsem sice nad ní, držel jí, ale nebyl jsem sto jí zvednout z toho náklonu ve kterém už byla. Řvu na toho idiota "můžete mi pomoct!" stál vedle mně asi metr spíš míň, pokuřoval a pořád jen čuměl a čekal až mi to zbuchne. No imbecil neskutečnej!!! ještě tam byl nějakej malej kluk 10 možná 12 let, tak jsem zařval ať skočí pro někoho dovnitř. Čuměl úplně stejně jak ten kokot ani se nehnul. Nakonec jsem ucítil jak mne někdo zezadu rovná. Byl to chlapík z obsluhy čerpadla. Poděkoval jsem mu, a tomu druhému co na mě jen koukal zdělil že je kretén. Uraženě se otočil a odešel. Nastartoval jsem a zase střelba do výfuku, mašina nejela, odšlapal jsem jí na stranu abych už nepřekážel. Mezi tím aspoň přestalo pršet. Zase dolů plasty, ale tentokrát mi pohyb dráty u svorkovnice už nepomohl. Vůbec žádná elektrika nikam nešla. Chvilku jsem kolem střečkoval, když koukám a hele kontrolka svítí. Tak rychle nandat plast ani jsem ho nepřišrouboval, naskočím na mašinu a kontrolky zase zhasli. MRTVICE!!! Vytahuji mobil a volám do prahy kámošovy co se vyzná (Jeník789), jenom jedna čárka na baterce telefonu mne moc nevzrušuje. Mám founy dva a druhej byl ráno plnej. Nikam jsem se sice nikomu nedovolal, ale přijeli tam dvě údržbářská auta od Kapshe, (mýtné brány) požádal jsem je o pomoc. Vytáhli voltmetr a změřily baterku. 12,6 V na kontaktech, ale za ní už nikde nic. Nakonec jsem zjistil že ten bordel dělá asi? pojistkové pouzdro. Podařilo se mi nastartovat. Valil sem domu co to šlo. Ještě zdechla asi 500m od baráku. Zase pomlet pojistkou a hup domu naposled zdechla u baráku, ale to jsem už doklouzal na vymáčknutou spojku. Hurá mám to za sebou! Popadl jsem dva kufry a vyrazil domů, praštil s kufry, umyl si ruce vlítl na hajzlík a když jsem šel potom znova z koupelny si říkám, "dám hned na nabíječku mobil a vezmu si zatím ten druhej". Nebudu vás napínat žádnej druhej telefon už nemám, někde jsem ho nechal nebo ztratil, naposled sem ho měl v ruce co si pamatuji když jsem ho ráno ukazoval Deepovi. Moje oblíbená Nokie E51je řiti a já doma. Jinak bez ohledu na moje peripetie se mi SRAZÍK moc líbil. Nejvíc mně těší že kolem Freewindú a Freewiďáků je motají prima a slušní lidé. Tímto Vám všem děkuji. Míra alias Sinner.
Hele kamo kam tim miris z tim stracenym mobilem?Ze jsi ho mel naposledy v ruce?
Co je stary,to je dobry ...
Hele kamo kam tim miris z tim stracenym mobilem?Ze jsi ho mel naposledy v ruce? [/quote]
Proboha nikam Marku, nebuď vztahovačnej!!!! Jen to byl ten poslední moment kdy si na něj pamatuji. S tebou to nemá nic společného. Promiň pokud se tě to nějak dotklo, v žádném případě nic nenaznačuji!
Osobně si myslím že zůstal ležet někde na posteli a nebo zapadenej pod ní.
Proboha nikam Marku, nebuď vztahovačnej!!!! Jen to byl ten poslední moment kdy si na něj pamatuji. S tebou to nemá nic společného. Promiň pokud se tě to nějak dotklo, v žádném případě nic nenaznačuji!
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Proboha nikam Marku, nebuď vztahovačnej!!!! Jen to byl ten poslední moment kdy si na něj pamatuji. S tebou to nemá nic společného. Promiň pokud se tě to nějak dotklo, v žádném případě nic nenaznačuji!Sinner píše:Hele kamo kam tim miris z tim stracenym mobilem?Ze jsi ho mel naposledy v ruce?
Osobně si myslím že zůstal ležet někde na posteli a nebo zapadenej pod ní.[/quote]
jedine co zustalo v kempu byl jeden hadrovej popruh a ošoupanej opasek tak pokud někdo postrada je u mne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Proboha nikam Marku, nebuď vztahovačnej!!!! Jen to byl ten poslední moment kdy si na něj pamatuji. S tebou to nemá nic společného. Promiň pokud se tě to nějak dotklo, v žádném případě nic nenaznačuji!Sinner píše:Hele kamo kam tim miris z tim stracenym mobilem?Ze jsi ho mel naposledy v ruce?
Osobně si myslím že zůstal ležet někde na posteli a nebo zapadenej pod ní.[/quote]
Marek má uplně jiné zájmy.To kdyby jsi měl sebou nějakou křehulku tak by možná začal kukat... ale mobil to rozhodně ne.
- šimi
Marek má uplně jiné zájmy.To kdyby jsi měl sebou nějakou křehulku tak by možná začal kukat... ale mobil to rozhodně ne. [/quote]Vitouš píše:Proboha nikam Marku, nebuď vztahovačnej!!!! Jen to byl ten poslední moment kdy si na něj pamatuji. S tebou to nemá nic společného. Promiň pokud se tě to nějak dotklo, v žádném případě nic nenaznačuji!Sinner píše:Hele kamo kam tim miris z tim stracenym mobilem?Ze jsi ho mel naposledy v ruce?
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Není mě dobře z toho, že bych komukoli dával za vinu ztrátu mobilu JAK ASI VYZNĚLO.
NEVÍM JAK JSEM O NĚJ PŘIŠEL, NEMYSLÍM SI ŽE BY MY HI NĚKDO ODCIZIL, NA NIKOHO NEUKAZUJI, A JE MI TRAPNĚ KDYŽ NĚKDO POUKAZUJE NA TO ŽE JÁ BYCH SI MOHL O NĚKOM NĚCO MYSLET. NEMYSLÝM!!!!!
Je mi líto, že mi Marek před tím než to napsal nezavolal, můj telefon má. (Já jsem to zkoušel po té, se s ním spojit několikrát, ale nepodařilo se mi to. Asi pro to že jsme oba v zahraničí, ale zkouším to zas a znova každý den!)
Nemyslím si, že by někdo potřeboval můj obstarožní mobil. Hotovo!!!!
Nemyslím si ani - čestné slovo, a také nevěřím tomu, že by mi ho někdo zcizil.
Dál se k tomu nemíním vracet! Pokud má někdo pochybnosti o pravdivosti toho co jsem právě napsal, ať to řekne okamžitě a HNED NA TĚCHTO STRÁNKÁCH!!!! Já zde ukončím svou činnost. Mirek alias Sinner
NEVÍM JAK JSEM O NĚJ PŘIŠEL, NEMYSLÍM SI ŽE BY MY HI NĚKDO ODCIZIL, NA NIKOHO NEUKAZUJI, A JE MI TRAPNĚ KDYŽ NĚKDO POUKAZUJE NA TO ŽE JÁ BYCH SI MOHL O NĚKOM NĚCO MYSLET. NEMYSLÝM!!!!!
Je mi líto, že mi Marek před tím než to napsal nezavolal, můj telefon má. (Já jsem to zkoušel po té, se s ním spojit několikrát, ale nepodařilo se mi to. Asi pro to že jsme oba v zahraničí, ale zkouším to zas a znova každý den!)
Nemyslím si, že by někdo potřeboval můj obstarožní mobil. Hotovo!!!!
Nemyslím si ani - čestné slovo, a také nevěřím tomu, že by mi ho někdo zcizil.
Dál se k tomu nemíním vracet! Pokud má někdo pochybnosti o pravdivosti toho co jsem právě napsal, ať to řekne okamžitě a HNED NA TĚCHTO STRÁNKÁCH!!!! Já zde ukončím svou činnost. Mirek alias Sinner