A čo sa týka toho bývalý Freewinďák tak to sa mňa netýka keďže ho stále mám a aj ho do zrazu Planinka nepredám tak na ňom príde bráško na zraz.Tak snáď nevynechá v poradí jeho už štvrtú účasť na Free zraze.

Ach, s potesenim si dovolujem oznamit, ze som tu! Odpadlici moji.kanko00 píše:Toto bude aj moja cast fora.....
Ne že bych měl něco proti výrobcům hudebních nástrojůkanko00 píše:Ach, s potesenim si dovolujem oznamit, ze som tu! Odpadlici moji.kanko00 píše:Toto bude aj moja cast fora.....![]()
Aj som uvazoval, ze budem ladicom hudobneho nastroja, ALE dam si radsej kawua zmenim aj velkost z 19 na 17.
Ten mensi saso, hra neuveritelne divadlo.![]()
Foto doplnim.
Trefa kaonko00kanko00 píše:Pani, damy, mladenci a mladasove...
Nechystam sa opustit totu forum. Ja som v podstate motorkar bez zaujmu o motozrazy (v klasickom ponimani). Nas Suzuki Freewind XF 650 spojil z dovodu ineho. Mne sa od zaciatku pacila ta nasa skupinka a atmosfera fora a stretnuti.
Je to zvlastne, ale aj "novi" clenovia su pohodaci a sadli k nam....
Zhrnuto a secteno (pokus o cesky jazyk): Blazen si nekupi XF 650. To je ten dovod.
Nezbednici, tesim sa az Vas uvidim. Dufam, ze prijdete vsetci aj na Slovensko...Ste vitani na vsetkom co ma menej ako styri kolesa.
Samosebou že podpořím...a beru s sebou i Ondry z Brna - taky na FreewindoviLiborZ píše:Trefa kaonko00kanko00 píše:Pani, damy, mladenci a mladasove...
Nechystam sa opustit totu forum. Ja som v podstate motorkar bez zaujmu o motozrazy (v klasickom ponimani). Nas Suzuki Freewind XF 650 spojil z dovodu ineho. Mne sa od zaciatku pacila ta nasa skupinka a atmosfera fora a stretnuti.
Je to zvlastne, ale aj "novi" clenovia su pohodaci a sadli k nam....
Zhrnuto a secteno (pokus o cesky jazyk): Blazen si nekupi XF 650. To je ten dovod.
Nezbednici, tesim sa az Vas uvidim. Dufam, ze prijdete vsetci aj na Slovensko...Ste vitani na vsetkom co ma menej ako styri kolesa.
Motorka jako diagnóza
![]()
Já se zařadím mezi mlaďase. Přijedu na windovi a doufám, že mě podpoří další člen jihomoravské odnože Šimi, když mu to teď tak dobře jezdí
Jsem rozebranejmartinbrejcha píše:pěkně vy dva bramboráci, jen tak dál. Doufám, že najíždíte nějakou trasu na Buřta![]()
Jahoďáku, o víkendu se pojede i v Liberci. Sleduj cenduro.cz
Maty
severní sekce kontrujeJ-Fox píše:Začali jsme trénovat na Albánii...![]()
http://youtu.be/k2HAZIJmOvQ
http://youtu.be/4E_DSjX6P8s