Jo polština je asi lepšíshadow1987 píše:Języki podobne ... polecam translator google
A chodziło mi o możliwość ewentualnie zakupienie takich Gmoli(padaky)
Padáky - výroba
Re: Padáky - výroba
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
shadow1987 píše:Języki podobne ... polecam translator google
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
I will see. I have only 1 piece now, so I must optimize making process.šimi píše:shadow1987 píše:Języki podobne ... polecam translator google
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
V Polsce nie jest mozlivošt take gmoli zakupič? Prezprašam za pisani negramatične.
Tutaj jest odkaz na sklep v česku.
http://www.rdmoto.cz/eshop/padaci-ramy/802-2
Tutaj jest odkaz na sklep v česku.
Można zakupić tyle że to kosztuje dość sporo ,koło 700 zł to jakieś 190 euro , jak dla biednego studenta drogo . Dlatego szukam tańszego rozwiązania .
W sumie poszukuje jakoś taniej jeszcze pod kufry stelaża
Dzięki za link , ktoś te gmole testował już z was?
W sumie poszukuje jakoś taniej jeszcze pod kufry stelaża
Dzięki za link , ktoś te gmole testował już z was?
Tutaj ich majou ile za 85 EUR. To jest měněj.
nom widzę dlatego , już się ucieszyłem bo z przesyłką zdecydowanie lepsza cena
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
4 Rimmerak: Zlatý ruce. Finance jsem ti poslal. Už se nemůžu dočkat, až je budu montovat. Pak tady samo hodím fotečku pouhou...pro rodinu
Tak dnes přišly padáky by Rimmerák.
Já se z toho poseru. Nevím, jak vložit foto. Mám je totiž namontované. Prostě mi to nedalo. Ráno v 08:55 mne vzbudila pošta a ejhle, přišel mi balík. Co to asi je? Padáky. Snídaně a hned montování. Co čert nechtěl, padáky sedly jako prdel na nočník .
Jen tu fotku vložit ne a ne
Nedivte se. Píšu po nějakém tom pivečku, tak mi to kecá
Já se z toho poseru. Nevím, jak vložit foto. Mám je totiž namontované. Prostě mi to nedalo. Ráno v 08:55 mne vzbudila pošta a ejhle, přišel mi balík. Co to asi je? Padáky. Snídaně a hned montování. Co čert nechtěl, padáky sedly jako prdel na nočník .
Jen tu fotku vložit ne a ne
Nedivte se. Píšu po nějakém tom pivečku, tak mi to kecá
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe, to jsem rád že to páslo. Jen nechápu, jak mohli přijít tak brzo
Fotka se vloží jednoduše, jenom musí mít správný rozměry. Tuším že maximum je 900 pixelů delší rozměr a 300 kilobajtu.
Když píšeš příspěvek, tak hned pod ním je klikátko Vybrat... tak vybereš tu fotku, dáš přiložit soubor a pak podtím klikneš na umístit do příspěvku a je to. Jsem na fotečku moc zvědav
PS dnes jsem rozbil půjčenou ohýbačku takže bude trošku prodleva ve výrobě, než to nějak opravím.
Fotka se vloží jednoduše, jenom musí mít správný rozměry. Tuším že maximum je 900 pixelů delší rozměr a 300 kilobajtu.
Když píšeš příspěvek, tak hned pod ním je klikátko Vybrat... tak vybereš tu fotku, dáš přiložit soubor a pak podtím klikneš na umístit do příspěvku a je to. Jsem na fotečku moc zvědav
PS dnes jsem rozbil půjčenou ohýbačku takže bude trošku prodleva ve výrobě, než to nějak opravím.
Tak, a je to tady. To s tou ohýbačkou mne mrzí. Ještě k tomu, když je půjčená. Taky jsem se divil, že to přišlo tak brzo. Z padáků jsem nadšený jak malý kluk. Ještě jednou dík.
- Přílohy
-
- PICT9408.JPG (163.17 KiB) Zobrazeno 18032 x
-
- PICT9405.JPG (153.65 KiB) Zobrazeno 18038 x
-
- PICT9404.JPG (122.41 KiB) Zobrazeno 18038 x
Fakt pěkný, jen je nezapomeň po takovejch 500 km znova dotáhnout. Já si tím nedotažením docela zadělal na problémy.
Ještě že mi to mechanik kladl na srdce, zapomněl sem a bylo vymalováno. Praskl držák na rámu, musí se znova přivařit. Utřepali ho vibrace.
Ještě že mi to mechanik kladl na srdce, zapomněl sem a bylo vymalováno. Praskl držák na rámu, musí se znova přivařit. Utřepali ho vibrace.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Díkza radu. Po 500 km dotáhnu, ikdyž jsem to docela dorval. Mám radost, že i ty máš radost.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky jednu radu.(pokud jsi to už neudělal)Já když jsem namontoval kdysi svoje padáky na wětráčka tak jsem zjistil že se trochu zvýšili vibrace motoru.Na radu myslím žeto byl Deep jsem pod šrouby a matky dal gumové podložky.(byli to nějaké těsnící gumičky k vodovodní hadici u pračky)A vibrace se vrátili do normálu.Chozze1 píše:Díkza radu. Po 500 km dotáhnu, ikdyž jsem to docela dorval. Mám radost, že i ty máš radost.
- šimi
Tuto radu potvrzuji,dal jsem tam gumičky z duše a bylo po vibracích.Vitouš píše:Mám taky jednu radu.(pokud jsi to už neudělal)Já když jsem namontoval kdysi svoje padáky na wětráčka tak jsem zjistil že se trochu zvýšili vibrace motoru.Na radu myslím žeto byl Deep jsem pod šrouby a matky dal gumové podložky.(byli to nějaké těsnící gumičky k vodovodní hadici u pračky)A vibrace se vrátili do normálu.Chozze1 píše:Díkza radu. Po 500 km dotáhnu, ikdyž jsem to docela dorval. Mám radost, že i ty máš radost.
Všude dobře,doma manželka...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Já to udělal taky a gumičky se po cca 5000km rozklepaly jako řízek na "sračky". Chce to něco odolnýho
Tak dám na vaši radu a zkusím vymyslet něco jako silentbloky.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To moje řešení(těsnění k napouštěcí hadici do pračky) pokud vím drží do dnes.Chozze1 píše:Tak dám na vaši radu a zkusím vymyslet něco jako silentbloky.
- Plukovník
Vitouš má pravdu- jízdu jsem sice ještě nedal, za to může sníh
Ale musel jsem padáky demontovat - vpravo byly opravovaný a vlevo utrženej držák
a sundaval jsem ty " silenbloky" - při stání a otáčkách až běda prostě nic....
Při jízdě nevím ...ale vibrace nou problem
Což mi kamoš s bawo F ....mooc závidí
Doufám že až je namontuju opravený zpět- tak je nikdy nepoužiju
Ale musel jsem padáky demontovat - vpravo byly opravovaný a vlevo utrženej držák
a sundaval jsem ty " silenbloky" - při stání a otáčkách až běda prostě nic....
Při jízdě nevím ...ale vibrace nou problem
Což mi kamoš s bawo F ....mooc závidí
Doufám že až je namontuju opravený zpět- tak je nikdy nepoužiju
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem úspěšně opravil ohýbačku, dneska jsem vyrobil levý padák. Zítra vyrobím pravý. Pak o víkend do laku a po víkendu můžu poslat zájemci. Jen si nepamatuju kdo byl první
První jsem byl já. Fotečky již vloženy. Jsem nadmíru spokojen. Takže pánové, kdo byl druhý??
Rimmeráku,jdou ti ty padáky naodbyt nebo ne .Nějak se tady nikdo neozývá, že by měl zájem. Zpracování je excelentní.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli ti kluci nepíšou soukromejma zprávama, ale takhle to vypadá že bych mohl být hned první v pořadí. Závazně objednávám jedny padáky.