jestli se zobrazí foto, tak je to dole pod světlem....
Mirku to se ti opravdu povedlo taky bych to pasoval na hlášku rokusonyk píše:Sinner píše:No, ale levný gumy ti zase kolikrát vydrží až do smrti.sonyk píše:...Proste na gumach se nevypalti setrit. ...
A tohle to je hlaska roku jako
Vitouš píše:Mirku to se ti opravdu povedlo taky bych to pasoval na hlášku rokusonyk píše:Sinner píše:No, ale levný gumy ti zase kolikrát vydrží až do smrti.sonyk píše:...Proste na gumach se nevypalti setrit. ...
A tohle to je hlaska roku jako
Tak jsem topravě zkusil přesunout, kouzlo se nepodařilo.sonyk píše:moc dobry ale myslim si ze by bylo dobry to od urciteho prispevku presunout do vtipu nebo pokecu at to nezasira vlakno o gumach
souhlasím se Sonykem, dost často tady sklouzáváme (včetně mě a téměř vždy bez alespoň omluvy) mimo téma a stává se pak z toho tématu mišmaš úplně o něčem jiném, než o tom o čem bylo míněno při založení ( plkají 2-3 lidi o nečem úplně jiném mimo mísu)....myslím že je dost lidí, kteří, byť nepřispívají a nezapojují se do diskuse, si rádi přečtou názory k dannému tématu (aby se třeba i poučili nebo si porovnali svoje závěry a zkušennosti s názory a zkušenostmi ostatních) a onoí ejhle-zasrané téma úplně něčím jiným....sonyk píše:moc dobry ale myslim si ze by bylo dobry to od urciteho prispevku presunout do vtipu nebo pokecu at to nezasira vlakno o gumach
traxxas píše:Kdo bude chtít objasnit fígl magické koule, ať to zde napíše, uzávěrku dáme na Mikuláše=5.12.2008 a zveřejnění řešení ode mě do 1-2 dnů ( max do 8.12.2008)-ať si to lidi užijou, pak vám prozradím, v čem je fígl-z čeho vycházel programátor-upozorňuji, že toho pána vůbec neznám a ani netuším , kde, kdy a kým to bylo vytvořeno....jen se "trochu " zamyslet.....žijeme na planetě ZEMI a platí tu "zatím" pořád stejné matematické a fyzikální zákony....doufám, že ta lhůta není moc dlouhá, aby vás to nepřestalo bavit...v zimě bude nuda-tak si nastavte do outlooku datum upozornění -v tomhle rozmezí si určitě najdu chvíli popsat tu úžasnou jednoduchost-jako vždy-v jednoduchosti je síla ...ale řešili jsme to se sousedovým klukem ( trvalo nám to asi 2-3 dny-už je to dávno,-on je fakt bedna přes SW-a docela nám to zavařilo závity)...pokud někdo přijde na řešení-ne abyste to prozradili......písněte mi SZ a já vám potvrdím správnost a pokud budete chtít, tak zveřejním, že zrovna Ten a ten, už na to přišel.....traxxas píše:http://www.ultrapc.cz/magicka-koule/
PS: nevím o nikom jiném, že by tuhle "záhadu" rozluštil.....takže si nedělejte vrásky, pokud Vám to trochu pocuchá mozkové zákruty....
Hřejivý pocit na duši, že jsi byl první a jediný.....martin píše:Co jsem vyhrál ?![]()
![]()
![]()
A sakra, já myslel že vyhraju toho jedinýho zdejšího Stromečkatraxxas píše:Hřejivý pocit na duši, že jsi byl první a jediný.....martin píše:Co jsem vyhrál ?![]()
![]()
![]()
ty to necítíš????
...PRASKAJ.....Sinner píše:Nápověda - žárovky nejenom svítí, ale hlavně ...
Nemusím snad podotýkat že si zatraceně blízko, "hřejou" a snad je taky jasné, že s vypínači si můžeš hrát jak chceš, ale zkontrolovat žárovku do té druhé místnosti smíš jen jednou.traxxas píše:...PRASKAJ.....Sinner píše:Nápověda - žárovky nejenom svítí, ale hlavně ...do prdele....aaaa hřejou..aaaa..a žerou elektriku....
Dobrý, ale není to onomartin píše:Demontovat vypínače a změřit odpor mezi fází a nulákem (jestli tam někde bude, protože se spíná jenom fáze). Tam kde je žárovka, bude jen pár ohmů, a ani nemusim do vedlejšího pokoje.
Ty kurňa Sinnere-to je důležitá info a tu jsi nenapsal, ..." tož jak je to možné!!!!.."....dostal jsem se k tomu až teď ...já myslel, že smíš kliknout vypínačem(a) jen 1x a vůbec nic jiného....!!!Sinner píše:Nemusím snad podotýkat že si zatraceně blízko, "hřejou" a snad je taky jasné, že s vypínači si můžeš hrát jak chceš, ale zkontrolovat žárovku do té druhé místnosti smíš jen jednou.traxxas píše:...PRASKAJ.....Sinner píše:Nápověda - žárovky nejenom svítí, ale hlavně ...do prdele....aaaa hřejou..aaaa..a žerou elektriku....