Vitouš píše:Tedeemko se mi taky líbí ale slyšel jsem že jsou poruchový.Jinak jak jsi popisoval vlastnosti Versyse to mě zaujalo a moc bych ho chtěl.Freewinda bych neměnil má skvělé jízdní vlastnosti na silnici které já při svém stylu jízdy mocně oceňuji.Bohužel mu chybí nějakej ten koník výkonu.Jak jsi ty a Ovin psali tak Versys má podobné jízdní vlastnosti jako wětrák ale má právě nějakýho koníka na víc.Pokud se mě podaří slušně prodat freewa tak jdu do versyse.

(i když Freewinda jsem si vylepšil k obrazu svému laďák,padáky,kryty rukou nová řetězovka brzd.desky,pneu atd)tak nevím jestli je to rozumné se ho teď zbavovat.

Rozumne to asi nie je. Ale moto nie je o rozume. Mne "rozum" vravi nechaj si Freewind. Bezudrzbova, blbovzdorna masina bez elektroniky. Stara poctiva konstrukcia...
Kurnik ale tych 47 ci 48 jednovalcovych konov od 4000 do cca 7000 (7500) ot/min sa mi akosi znechutilo ako jazdim s tym kamosom co ma Versys.
Keby si videl tie "sialenosti" co Versys vie v zakrute! Zabudni, ze freewind ma dobre jazdne vlastnosti na ceste.

V svojej triede mozno hej. Je lepsi ako F 650 GS a pod...
Ale Versys sa Ti zdiha s plynom na zadne. A taha, taha... Vyjazd zo zakruty je o inom a nemusis tu Kawu drzat pod krkom a triast z nej dusu...
p.s.: TDM 900 je celkom ina moto ako TDM 850. O poruchovosti neviem nic podstatne. Zle meno ma mozno kvoli vzitym predstavam este z dob TDM 850. Ale je to dost cestovatel. Versys je moto pre radost a zakruty...
Uvidime ako bude a co bude... Ak da niekto 2100 - 2200 € tak budu zmeny.

... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee