hroch píše:kanko00 píše:Teraz vazne.
hroch ako mas hore tie padaky uchytene? Pritiahol si to skrutkou kov na kov? Pytam sa preto, lebo mam okolo 3700-3800 ot/mi (na 3. stupen cca 57-58 km/h) dost hnusne vybracie, co som nemal.
Robi to aj na 4. a 5. stupni pri tych otackach motora. Nemozu sa prenasat dake rezonancie od motora na ram, vdaka tomu prepojeniu padakmi, myslim motor - padak- ram?
Neriesil by som to, ale na 5. stupni je to okolo 85 km/h a tuto rychlost na okreskach mam dost casto na tacho.
hele ja zadny vibrace od padaku nemam a prenaset by se to nemelo protoze motor je natvrdo na ramu a padaci ram taky.mas to vsude dobre dotahly

Ja si myslim tiez, ze to nie je od padakov. Ani som nepisal, ze je to od padakov.

Chcel som si len upresnit sposob uchytenia, aby som to vylucil uplne. Mam to pritiahnute dobre - velmi dobre. Sadli presne na vsetky styri diery a dotiahol som ich na fest cez zaistovacie podlozky.
Padaky su eno-nuno. Dnes mi ich pochytavalo asi 10 ludi. Ze odkial ich mam, kde som ich zohnal...
Co ma stve, je otazka a odpoved na nu, odkial sa zobrali vybracie pri 3600 - 3800 otackych! Sakra...
Mam novu zadnu gumu, nastavene ventily, nastavena retaz... ===> to su zmeny oproti dobe ked to nerezenovalo.... Robia to otacky motora, nic ine. Lebo je to vzdy pri tych otackach a je jedno aka je rychlost. Idem to hodit do inej temy!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee