Už se mě to podařilo tak přidávám svuj portrét.

sonyk píše:zdravim vás "jedničky" mam hříšnou myšlenkuasi vyměnim B6N za xt660 x supermotard
J-Fox píše:Nevíte někdo jak se jmenuje ten plastovej mrzák, jak se nasadí plyn a přidává se zápěstím?
Má ho Sepie a Vitouš.
Nevím pod čím ho hledat.
Jóó,pořád jezdím.Tenhle týden nám ještě docela přeje a pokud budou teploty kolem 10°C a nebude padat sníh,tak budu jezdit dálhroch píše:Jeste jezdite? Ja jo ale tuhle jsem se byl projet dal jsem 150 kilaku a byl jsem zmrzlej jak sobi hovno
Pokud počasí vydrží tak se chystám tento víkend.Musím ale dostrojit Freewinda.Po našem servisním dnu je chudák stále nahatej.hroch píše:Jeste jezdite? Ja jo ale tuhle jsem se byl projet dal jsem 150 kilaku a byl jsem zmrzlej jak sobi hovno
cus.Hlavne nekupuj Honda FMX 650.To by jsi byl akorat nasranej.Je to totalne mrtvy.sonyk píše:Razeni nereseim to menevadi o tom jizda na motorce jena to abych neradil mam dieslovy auto to zkousne skoro vsecko.
Spis ted resim jestli je XT660X motard pro moji prdel a ruce a jestli z nej vubec dosahnu na zem.
ALe motorka se mi moc libi a i znacka se mi moc libi a vyhovuje. Jen ta hmotnost trosku vadi no ale porad o hodne lehci nez bandit
A hlavne hroch me cim dal vic taha po enduro vlozkach a s banditem to neni zadnej slagr