Zraz SLOVENSKO 2012, 15-17června
Re: Zraz SLOVENSKO 2012, 15-17června
Simi
Ja nepijem pivo, maximalne Radler, takze ma to nenapadlo. Ked som sa spytal na capovanie piva a povedali ze
"Necapujume", tak som bol prekvapeny. Fakt prekvapeny...
Teraz cakam na tie cenniky ubytovania a jedalny listok. Dufam, ze budu co najskor.
Ako by ste chceli doviest to zariadenie na capovanie? Ja tu nemam taku moznost. Ak to chapem dobre, treba sud s pivom a Vy prinesiete daky mechanizmus na capovanie?
Ja nepijem pivo, maximalne Radler, takze ma to nenapadlo. Ked som sa spytal na capovanie piva a povedali ze
Teraz cakam na tie cenniky ubytovania a jedalny listok. Dufam, ze budu co najskor.
Ako by ste chceli doviest to zariadenie na capovanie? Ja tu nemam taku moznost. Ak to chapem dobre, treba sud s pivom a Vy prinesiete daky mechanizmus na capovanie?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- KOMETA
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Potřebujeme jen 220V a vše ostatní dovezem MORAVA NOOOOO pivo je náš základkanko00 píše:Simi
- šimi
Rosťo,nemyslel jsem to zle.Holt to se stává.Každopádně Petra může zajistit jak bečky s pivem,tak výčep s chlazením - ale ten potřebuje 220V.Pokud vím tak pivo by mohlo být asi Plzeň12%,nebo Brno 11%.Jaké přesně a za kolik to ještě musíme zjistit.Otázka spíš je : Jak se na to budou tvářit provozovatelé kempu?kanko00 píše:Simi
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Můžou se tvářit jak chtějí. Přeci nebudeme trpět žízní.
Kouká že Čehy a Morava musí na Slovensko přivézt civilizaci a naučit vás pít z půlitrů.
Což mi připomíná že si musím k povinné výbavě přidat jedn půlitr.
Kouká že Čehy a Morava musí na Slovensko přivézt civilizaci a naučit vás pít z půlitrů.
Což mi připomíná že si musím k povinné výbavě přidat jedn půlitr.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
No nech nevidia ako sa tvarim ja. Kua, neposlali uz viac ako tyzden podklady co slubili. To, ze necapuju je ich chyba. Mat tam pipu, chladenie a krigle na pivo je predsa par eur. Mohli zarobit. Takto musi trapne ist civilizacia z Moravy k nam na Slovensko (Dzurindo-Ficovo kralovstvo).
Budeme mat k dispozicii chatku, kde je komplet kuchyna. Riady, pohare, pribory, rychlovarna konva.....
Mam otazku, ako to priveziete? Snad nie na moto?!
Cenu Vam nebudeme riesit. Platba v czk a eur
Mozno sa prida k nam za kastiel aj nejaka svadobcanka...
Budeme mat k dispozicii chatku, kde je komplet kuchyna. Riady, pohare, pribory, rychlovarna konva.....
Mam otazku, ako to priveziete? Snad nie na moto?!
Cenu Vam nebudeme riesit. Platba v czk a eur
Mozno sa prida k nam za kastiel aj nejaka svadobcanka...
-
Hele já ten sud klidně koupim tady a dovezu ho
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- šimi
jahodak píše:Hele já ten sud klidně koupim tady a dovezu ho
Ty seš teda optimista,myslíš že by nám ten jeden sud stačil?
Chce s náma jet kámoš (možná budoucí motorkář) autem.A ten by to všechno naložil.
Všude dobře,doma manželka...
-
Tak nás přece jede víc= HÓÓÓÓDNĚ SUDŮšimi píše:jahodak píše:Hele já ten sud klidně koupim tady a dovezu ho
Ty seš teda optimista,myslíš že by nám ten jeden sud stačil?
Chce s náma jet kámoš (možná budoucí motorkář) autem.A ten by to všechno naložil.
Zlati hosi z Moravy!
-
Jsem z ČECH ale já ti odpustím MORAVA nebo ČEŠI to je jedno tady rozlišujem jen PRAHU TO dělaj jen politiciAlespoň tady je to jedno a kdyby jste se mermomocí nechtěli rozdělit tak jste pořád BRAŤJA(teď jenom s jiným pasem)kanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
JJ máš pravdujahodak píše:Jsem z ČECH ale já ti odpustím MORAVA nebo ČEŠI to je jedno tady rozlišujem jen PRAHU TO dělaj jen politiciAlespoň tady je to jedno a kdyby jste se mermomocí nechtěli rozdělit tak jste pořád BRAŤJA(teď jenom s jiným pasem)kanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Během týdne zjistím jestly to bude na100% a za jakou cenu Pak sem samozřejmě napíšu Sice pivko nepiju,,ale vidět Vás trpět to by mě určitě moooooc mrzelo
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
mam za to ze urcite joPetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
x x x jinak to neumim
-
to se uvidí až se seznámímePetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
jahodak píše:to se uvidí až se seznámímePetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- Plukovník
voe dyť jí znáš....si byl asi na šrot no já šel počestně spát do mikro postýlky ale co se u ohně za drahý dřevo co sekali chudáci děti dělo to už nevím...jen sem si o lavičku ukopl holeň....a ta svině ...myslím lavičku tam zůstala...no a ta hodná pani vedoucí takyjahodak píše:to se uvidí až se seznámímePetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
-
To my víme Ale mi se s Petrou rádi seznamujem .To mi rádi a hoooodně .Viď Petro My to máme jinak i s ocáskemPlukovník píše:voe dyť jí znáš....si byl asi na šrot no já šel počestně spát do mikro postýlky ale co se u ohně za drahý dřevo co sekali chudáci děti dělo to už nevím...jen sem si o lavičku ukopl holeň....a ta svině ...myslím lavičku tam zůstala...no a ta hodná pani vedoucí takyjahodak píše:to se uvidí až se seznámímePetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
-
Ale na šrot jme byly taky .Vždyť jsi tam byl taky(to si nepamatuješ)
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
JOOOOOO my rádi seznámení )))) na to se těšíme nejvíc a plukovník je kterej vlastně ??????jahodak píše:To my víme Ale mi se s Petrou rádi seznamujem .To mi rádi a hoooodně .Viď Petro My to máme jinak i s ocáskemPlukovník píše:voe dyť jí znáš....si byl asi na šrot no já šel počestně spát do mikro postýlky ale co se u ohně za drahý dřevo co sekali chudáci děti dělo to už nevím...jen sem si o lavičku ukopl holeň....a ta svině ...myslím lavičku tam zůstala...no a ta hodná pani vedoucí takyjahodak píše:to se uvidí až se seznámímePetra píše:Hm HM myslím si že jsem děvčekanko00 píše:Zlati hosi z Moravy!
- Household
Keďže takpovediac ja (svokor) vlastníme reštauráciu tak dokonca sa nájdevšetko na čapovanie vrátane veľkoobchodnej ceny.
Mimochodom na zrazy Staiger PIVO existuje SUD 25L a 50L taký zvonku Gumený čierny prenosný špeciálny na takéto akcie.
Vyžaduje špeciálnu PÍPU, ktorú vedia zapožičať a viac k tomu netreba. Sud a PÍPA a čapujete
Minulý rok sme to mali na Guľáš party zapožičané a fungovalo to k plnej spokojnosti.
Aby to nebolo také jednoduché tak problém je iba s objednávkou, keďže je to žiadaný systém. Nám sa to podarilo zohnať 2x z 5 pokusov. Zajtra pôjde svokor pre pivo a na výzvedy, či by to bolo možné získať.
Predbežne zarezervujem 2x50 L - ak by sa aj neminul, vymenia plný za plný štandartný a ten sa u nás v lete predá jedna balada.
Len aby bol voľný.
Otázka znie: Chutil by Vám Steiger
Mimochodom na zrazy Staiger PIVO existuje SUD 25L a 50L taký zvonku Gumený čierny prenosný špeciálny na takéto akcie.
Vyžaduje špeciálnu PÍPU, ktorú vedia zapožičať a viac k tomu netreba. Sud a PÍPA a čapujete
Minulý rok sme to mali na Guľáš party zapožičané a fungovalo to k plnej spokojnosti.
Aby to nebolo také jednoduché tak problém je iba s objednávkou, keďže je to žiadaný systém. Nám sa to podarilo zohnať 2x z 5 pokusov. Zajtra pôjde svokor pre pivo a na výzvedy, či by to bolo možné získať.
Predbežne zarezervujem 2x50 L - ak by sa aj neminul, vymenia plný za plný štandartný a ten sa u nás v lete predá jedna balada.
Len aby bol voľný.
Otázka znie: Chutil by Vám Steiger
Já jsem přemýšlel samozásobit se takhle, je to samochladicí sud, ale je to dost drahé, to by nevadilo, ale je to i velké a těžké.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Jozo a to prijdes na plechovke a nie na moto?
Hodte do placu co s tym pivom, ked nemoze byt flaskove
P.s. Jahodaku nezbedniku! Delit ste sa chceli Vy. Nepise sa bratja, ale bratia a nepisal som ze ste zlati vsetci, ale Moravaci, co sem chcu vliect ten stroj na capovanie piva.
P.s. Jahodaku nezbedniku! Delit ste sa chceli Vy. Nepise sa bratja, ale bratia a nepisal som ze ste zlati vsetci, ale Moravaci, co sem chcu vliect ten stroj na capovanie piva.
-
Bratja se píše tady u mě a bratia tam u vás ono to je jedno hlavně že si rozumíme .kanko00 píše:Jozo a to prijdes na plechovke a nie na moto?
A dělit jste se chtěli hlavně vy ale stoho jsi nic nedělej já jsem vám odpustil a hlavně jak je vidět posledních pár let tak jste udělali dobře protože tady to jde do sraček.Tady už se budou mít dobře jen ti opálení ale to je na jiné téma.
Ukončim to že už se tam k vám těším a vůbec až se zase všichni sejdem a hodíme družbu
Kanko00 nedalo mi to protože si na ty dohady celkem pamatuji: http://www.gamepark.cz/rozdeleni_ceskos ... 361147.htm koukni na 16 řádek pod znakemjá zastávám názor že to nepomohlo nikomu z nás(obyčejných lidí )
STEJNĚ jsme a vždycky budem BRATIA
- Household
Doprava nie je problém. Každý deň ide auto cez ZH do BA ...... či prejde cez TN, Senicu to mu je jedno. Švogor je majiteľ že
Dodávka medzi šúčiastky naloží aj sud
Dodávka medzi šúčiastky naloží aj sud