Vrbno pod Pradědem
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrbno pod Pradědem
tak ok jeste mi napis v ten patek sms abych nezapomel ja mam sklerozu jak hrom
x x x jinak to neumim
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Ja pojedu asi taky nejak v patek okolo 12-13 hodky.V Hradci okolo 15hodky.Ale na nikoho necekam.Rad jezdim sam.Nemusim totiz porad nekoho hlidat v zrcatkach.Jestli chce Sepie se pridat tak bude muset stihat.
Co je stary,to je dobry ...
no to je fakt deep jezdí jako drak prostě mi tenkrát ujel.
No uvidíme, já si totiž taky v zrcátkach druhé nerada hlídámDEEP píše:Ja pojedu asi taky nejak v patek okolo 12-13 hodky.V Hradci okolo 15hodky.Ale na nikoho necekam.Rad jezdim sam.Nemusim totiz porad nekoho hlidat v zrcatkach.Jestli chce Sepie se pridat tak bude muset stihat.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já s Maiklem a Hacem pojedem v podobnej čas.V Hradci by chom mohli být taky tak okolo 15 hod.Pokud by jsme ten čas trefili tak se v pátek můžem ještě před tím než vyjedeš domluvit na společné jízdě.Mě znáš jak jezdím já bych určitě stíhal(mimochodem jak jsem jel stebou v sobotu do Hrádku tak to byla moje parketa.Uháněl jsi tempem co mám rád.)A co se týče Maikla i Haceho tak si myslím že by to pro ně taky nebyl problém.DEEP píše:Ja pojedu asi taky nejak v patek okolo 12-13 hodky.V Hradci okolo 15hodky.Ale na nikoho necekam.Rad jezdim sam.Nemusim totiz porad nekoho hlidat v zrcatkach.Jestli chce Sepie se pridat tak bude muset stihat.
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
No s tempem problém nemam,hold si stou mitaskou nemužu dovolit do zatáček to co vy na silničních ale stíham krásně.Ale nevim jak to vůbec bude,já jedu s tim peťou a ten něco řikal že možná už pojedem ve čtvrtek někam kousek od vrbna k jeho známí,tam zakalíme a přespíme a ráno tradá 50 km do vrbna...ale je to ještě ve hvězdách,určitě dam vědět.Ale když pojedem spolu tak se vás budu držet,hold musim hlídat toho péťu v zrcátkách,ten nejezdí tak rychle
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To máte odvahu kalit ve čtvrtek pak v pátek a ještě v sobotu Já na Petra zapoměl.Tak že když pojedete s náma tak nepojedem s Deepem a já se umravním a budu brát ohledy na Petra.Snad se taky trochu rozjede
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
hace píše:No s tempem problém nemam,hold si stou mitaskou nemužu dovolit do zatáček to co vy na silničních ale stíham krásně.Ale nevim jak to vůbec bude,já jedu s tim peťou a ten něco řikal že možná už pojedem ve čtvrtek někam kousek od vrbna k jeho známí,tam zakalíme a přespíme a ráno tradá 50 km do vrbna...ale je to ještě ve hvězdách,určitě dam vědět.Ale když pojedem spolu tak se vás budu držet,hold musim hlídat toho péťu v zrcátkách,ten nejezdí tak rychle
No ja taky drtim Mitasky.Tak jaky pak pomalu do zatacek.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Sepie píše:No uvidíme, já si totiž taky v zrcátkach druhé nerada hlídámDEEP píše:Ja pojedu asi taky nejak v patek okolo 12-13 hodky.V Hradci okolo 15hodky.Ale na nikoho necekam.Rad jezdim sam.Nemusim totiz porad nekoho hlidat v zrcatkach.Jestli chce Sepie se pridat tak bude muset stihat.
Je to sice blby kdyz se neco stane,ponevac ve dvou je to lepsi.Ale muzu vam rict ze jak jsem jel loni na tu slovac tak to byla parada.Sam tam a sam zpatky.
Nabuduce Ti nachytame daku laserovu pascuDEEP píše:Sepie píše:No uvidíme, já si totiž taky v zrcátkach druhé nerada hlídámDEEP píše:Ja pojedu asi taky nejak v patek okolo 12-13 hodky.V Hradci okolo 15hodky.Ale na nikoho necekam.Rad jezdim sam.Nemusim totiz porad nekoho hlidat v zrcatkach.Jestli chce Sepie se pridat tak bude muset stihat.
Je to sice blby kdyz se neco stane,ponevac ve dvou je to lepsi.Ale muzu vam rict ze jak jsem jel loni na tu slovac tak to byla parada.Sam tam a sam zpatky.
To vies dakych 100 - 150 € potesi...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
taky sem na to cucel ja jel minule se sonikem 300 kilaku v destiiiiii
x x x jinak to neumim
Psssst! Nehovorte o pocasi! Aby sme ho nevystrasili!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
mam E 07 na zadku a párkrát už mi to uletělo v zatáčce,tak že už sem poznal strop na mokru,suchu,prachu i šterku...jako neni špatná ale to co si dovolí klopit vitouš v zatáčkách si stou 07 nedokážu představit.DEEP píše:hace píše:No s tempem problém nemam,hold si stou mitaskou nemužu dovolit do zatáček to co vy na silničních ale stíham krásně.Ale nevim jak to vůbec bude,já jedu s tim peťou a ten něco řikal že možná už pojedem ve čtvrtek někam kousek od vrbna k jeho známí,tam zakalíme a přespíme a ráno tradá 50 km do vrbna...ale je to ještě ve hvězdách,určitě dam vědět.Ale když pojedem spolu tak se vás budu držet,hold musim hlídat toho péťu v zrcátkách,ten nejezdí tak rychle
No ja taky drtim Mitasky.Tak jaky pak pomalu do zatacek.
- Household
Vitouš určite vymeškal v škole hodiny Fyziky a preto jeho sa Fyzikálne zákony netýkajú.
On ich porušuje jedna radosť
On ich porušuje jedna radosť
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Vitous je ufoun pac jinak to nejni mozny ale ja uz si zvyk na moto i na gumy a na suchu uz to obcas riznu vic nez je zdravo. na mokru me ale do zatacky vic jak 30 jet neuvidite. se bojim jak svina
Kawasaki z750
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
ufoun
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
aha Mitas 07?Ja mam E08.Obcas se mi stane ze mi ustreli zadek ale to uz jsem vice mene na hrane.Tam se ale zase tak casto nedostavam.Jinak za mokra mi lepilo i Na Dunlopkach.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Hele kolik to mate od baraku do tohop Vrbna?Ja 270km.
Já to mám takhle
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- šimi
Celková délka: 214.1 km
Celkový čas: 3 hod. 35 min
Celkový čas: 3 hod. 35 min
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Household