S Bmw Fox
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
a přidá se Kankoo a Kawa...mno a písek bude lítat vzduchem......
ty voe...nechci přijít o čest
ale v offroudu...ostudu nebudu dělat nebudu, se slivkou to asi bude horší
![Uber Geek :ugeek:](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
s úctou velkej a těžkej Plukovník
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Svatba nesvadba,vožereme ženicha a třeba si ho nevěsta nevezmekanko00 píše:Chcel som zobrat pani riaditelke na stretnutie vytlacenu diskusiu z nasho fora. Hovorim si, nech vidi a cita: Slusni, distingovani ludia... Nech nema obavy!
A tot, oni chcu zozrat zvieratka z minizoo. Doniest tam chlast.... Robit nepristojnosti s nevestou... Pokazit travu "sukanim"....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmm, asi to nebudem tlacit. Zoberiem tam zajtra moju 4 rocnu dceru a budem sa tvarit, ze tam pojdeme aj z detmii a bude to rodinne stretnutie...![]()
![]()
![]()
p.s.: Je to sice v lese. Nie je tam signal na mobil (aspon ja som nemal). Da sa tam na tajnaka vyrazit do lesa na moto zahnat nudu! Ale toto neee. Ukludnite sa! Napite sa trochen vody s jarou, alebo caju s bromom.
Senk ("hospoda") je ca 6km od Planinky.![]()
Musim zabezpecit, nech tam maju zasoby pre nas.
Uvazujem, ako zrusit tu svadbu.... Nemohol by to niekto zenichovi vyhovorit uz vo stvrtok, ci v piatok???![]()
![]()
![]()
Hmmmm...........to není špatnej nápad..............chlastali by jsme zadarmo.J-Fox píše:A nebylo by nejjednodušší vmísit se na tu svatbu?
Já bych byl taky pro.Třeba by si nevšimli že je tam nějak moc lidí.J-Fox píše:A nebylo by nejjednodušší vmísit se na tu svatbu?
A bude si chtít koupit FREEWINDA!!!šimi píše:Svatba nesvadba,vožereme ženicha a třeba si ho nevěsta nevezmekanko00 píše:Chcel som zobrat pani riaditelke na stretnutie vytlacenu diskusiu z nasho fora. Hovorim si, nech vidi a cita: Slusni, distingovani ludia... Nech nema obavy!
A tot, oni chcu zozrat zvieratka z minizoo. Doniest tam chlast.... Robit nepristojnosti s nevestou... Pokazit travu "sukanim"....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmm, asi to nebudem tlacit. Zoberiem tam zajtra moju 4 rocnu dceru a budem sa tvarit, ze tam pojdeme aj z detmii a bude to rodinne stretnutie...![]()
![]()
![]()
p.s.: Je to sice v lese. Nie je tam signal na mobil (aspon ja som nemal). Da sa tam na tajnaka vyrazit do lesa na moto zahnat nudu! Ale toto neee. Ukludnite sa! Napite sa trochen vody s jarou, alebo caju s bromom.
Senk ("hospoda") je ca 6km od Planinky.![]()
Musim zabezpecit, nech tam maju zasoby pre nas.
Uvazujem, ako zrusit tu svadbu.... Nemohol by to niekto zenichovi vyhovorit uz vo stvrtok, ci v piatok???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
p.s. a potom nám v neděli ještě poděkuje![]()
![]()
Zdarec kanko00,kanko00 píše:Mladenci... dnes som bol s pani riaditelkou Planinky....
Mila, sympaticka a ustretova pani. Ma skusenosti so zrazom CZ+SK Yamaha TDM. Bol tam aj zraz "SOHO"...
Zavesim sem ked mi posle kompletne info, ceny pre nas, jedalensky listok a podobne.
p.s.: Zatial sa ukludnite, ziadne vmiesavanie, ziadne saka....![]()
![]()
Teta riaditelka ma uz viac ako tyzden sklz s jedalnym listkom, ma ho poslat emailom.LiborZ píše:Zdarec kanko00,kanko00 píše:Mladenci... dnes som bol s pani riaditelkou Planinky....
Mila, sympaticka a ustretova pani. Ma skusenosti so zrazom CZ+SK Yamaha TDM. Bol tam aj zraz "SOHO"...
Zavesim sem ked mi posle kompletne info, ceny pre nas, jedalensky listok a podobne.
p.s.: Zatial sa ukludnite, ziadne vmiesavanie, ziadne saka....![]()
![]()
ceníček a jídelníček ještě není k mání
No určitě to jde......jahodak píše:sehnat štěně a pípu snad není problém pro ní,snad chce vydělat
![]()
.Ať sežene pípu a štěně, za menší peníz si budem točit samy(v tom problém nevydím)
Přece nebudem chlastat LAHVOVÝ
![]()
![]()
.To zvládnou i na tý nejmenší vesnici
![]()
![]()
Snad i na SLOVENSKU někde poblíž maj obchod s pitímRadek píše:No určitě to jde......jahodak píše:sehnat štěně a pípu snad není problém pro ní,snad chce vydělat
![]()
.Ať sežene pípu a štěně, za menší peníz si budem točit samy(v tom problém nevydím)
Přece nebudem chlastat LAHVOVÝ
![]()
![]()
.To zvládnou i na tý nejmenší vesnici
![]()
![]()
. Ctělo by to nějákého dobrovolníka který jede sám.
Kankoo,,můžu zajistit jak výčepní zařízení s chlazením tak i bečku pokud chcete????kanko00 píše:Mladenci, netrapte ma. Ked mi to povedali, skoro som odpadol!!!
Bol tam zraz TDM, mavaju tam zraz MC od Soho... A oni necapuju...
Cakam kym mi posle cennik ubytovania a jedalny listok pre nas. Drzte palce...
Koukám že zas moraváci musí všechno zachránitPetra píše:Kankoo,,můžu zajistit jak výčepní zařízení s chlazením tak i bečku pokud chcete????kanko00 píše:Mladenci, netrapte ma. Ked mi to povedali, skoro som odpadol!!!
Cakam kym mi posle cennik ubytovania a jedalny listok pre nas. Drzte palce...Není to problém
šimi píše:Koukám že zas moraváci musí všechno zachránitPetra píše:Kankoo,,můžu zajistit jak výčepní zařízení s chlazením tak i bečku pokud chcete????kanko00 píše:Mladenci, netrapte ma. Ked mi to povedali, skoro som odpadol!!!
Cakam kym mi posle cennik ubytovania a jedalny listok pre nas. Drzte palce...Není to problém
![]()
![]()
![]()