Meldar píše:No tak mám jasno dám tam Mitas.Další otázka je prolezu na technický kontrole když budu mýt ve předu Mitas a vzádů Metzeler.chtěl bych si koupit na zadní kolo šíři 140 ale v techničaku mám 130.
přeložil sis to správně=jsou z léta 2008, to CC002 taky nevím, asi nějaký interní kod výrobce. Takže je to OK. Pneu starší 3 let, by se neměly jezdit-tedy dle údajů výrobcu, páč stárnou a to i při sebelepším uskladnění. Limit použitelnosti uvádějí 4 roky.Meldar píše:Made in Korea
H2708-01 CC002
Tak a ted mi to přelož.Řekl bych 27 týden a 2008rok to ostatní nechápu.
Jasně že si to pamatuju.Vše co říkaž je pravda.Hele mašina má nový přední plášť a novou řetězovou sadu.Konečně jsem se na to vrhnul.Ještě vyměním olej+filtr.Nějak jsem ztratil přehled kolik mám najeto od poslední výměny.Nemáš nahodou jěště tu starou evidenci co jsi mi posílal?Někde jsem to potratil.traxxas píše:Jezdím sám a podle ročního období (foukám v garáži při cca 20°C) tak když je chladno, tak taky až o 0,2-0,4 atm víc když je leto a horko, tak zhruba nominální hodnotu až o 0,2atm více. Zadní foukám vždy na hodnotu jako pro jízdu ve dvou. Mám to rád tužší-líp to reaguje a vede. Nevlní to v zatáčkách.
PS: tys je viděl ty čepičky, když si to u mě kupoval, jak jsem je sundaval. Pamatuješ? Apropo, jak máša služí?
Tak jsem našelHousehold píše:traxxas - to si kde zohnal ten ventil ?
Aj ja chcem, čo to stálo ?
To si dám na všetky kolesá čo mám doma