To bude strela.ver tomu ze se dostanes na 60 koni a 65Nm.
Ale bude te to stat okolo 25 az 30 tisic.Ale svezes se pekne.

Je to možný. Je to nesrovnatelný, ale strejda si koupil čínskou 250ccm 4-T čtyřkolku a pořád to nějak nejelo a bylo to jak udušený, pak amatérsky zvětšil díru v koncovce výfuku a sice to víc řve, ale jede to 2× líp a spotřeba stejná. Nj, ty naše homologační normyDEEP píše:Ted teprve stim litam jako hovado.Rimmerak píše:Nebo to dělá teď takovej randál, že to mín točíš
Pred tim to bylo asi dost uduseny.Proto clovek musel vic pridavat aby byl rychlej.Ted uz to ucpany neni ...![]()
![]()
myslim ze s vic jak trochou uprav potrubi,myslim ze by sis musel nechat udelat cely novyRimmerak píše:Je to možný. Je to nesrovnatelný, ale strejda si koupil čínskou 250ccm 4-T čtyřkolku a pořád to nějak nejelo a bylo to jak udušený, pak amatérsky zvětšil díru v koncovce výfuku a sice to víc řve, ale jede to 2× líp a spotřeba stejná. Nj, ty naše homologační normyDEEP píše:Ted teprve stim litam jako hovado.Rimmerak píše:Nebo to dělá teď takovej randál, že to mín točíš
Pred tim to bylo asi dost uduseny.Proto clovek musel vic pridavat aby byl rychlej.Ted uz to ucpany neni ...![]()
![]()
DEEPe, co si myslíš o tomhle laďáku , http://aukro.cz/item644587604_yamaha_td ... leyco.html
Šel by napasovat na freewinda? S trochou uprav na potrubí samozřejmě.
zeptej se foxika ten ho ma taky od te same firmyRimmerak píše:škoda, vypadá pěkně
edit: pořád po nějakým pokukuju a moc se mi líbí ten co má hroch, teda jestli si to nepletu, ten jak je tu na předchozí stránce, s tím zaobleným vyústěním. Kolik stál a kde? Díky
Člověče Tomáši vystihl jsi to dobře.Já jsem vzhledem k mému věku docela konzervahace píše:hele za ty prachy je to moc muziky,někdy mezi barákama až moc muzikynavíc má homologaci(sice vymyšlenou) a vyjímatelnou vložku + ten design...a ta cena je těch 4500,- i s prací jak píše hroch...a taky to máš docela kousek do rožmitálu nějakejch 70 a udělaj ti to na počkání cca 5 hodin ale si přímo u toho a to ti utíká,navíc mu pomáháš.
tady je na něj tel. 606 817 790 a jak řiká deep žiješ jenom jednou tak di do toho...ted už sem si na ten rámus zvyk,ale když slyšim nastartovanýho freewa s origo vejfukem,tak to už ted neberu jako motorkutímto se omlouvam ostatním a chci říct že nejste lidy bez ladáků ale čekatele na ladák
už se těšim až nekdy pojedeme v koloně tak 15 freewů a všichni budou dělat rachot
![]()
![]()
![]()
Myslím že moje číslo máš.Už jsi mě psal a já ti volal projistotu 603 455 712 Vítek.Když tak než by si tam jel tak se můžem domluvit že bych ti třeba dal pro ně nějakou zálohu.Na 99,9% jsem rozhodnut akorát ten čas ve všední den je pro mě problém.Snad nějakej pátek.Rimmerak píše:No to je pravda, kdyby mi to koleno vyráběl a napasovával, tak mi dej Vitouši číslo a já bych mu moh říct, ať teda udělá dvě a zavolal bych ti, jestli to opravdu chceš, aby to byla tutovka a nemusel by si ty tam na to potom čekat, jen na namontování.
Já sem na 95% rozhodnutej do tohodle laďáku jít s tím, že tam chci zajet příští týden, pokud budou mít na mě čas a dá mi šéf den dovču.
Nazdárek, ty jsi mě předběhl jomíla3 píše:Nazdar ve spolek! Tak zítra tam jedu pro výfuk. Budu další!
vymyslis ale jestly nemas doma tu jejich moc peknou svarecku ta nevim nevim teda jestly tam nebudes davat nejake pasky atdRimmerak píše:Nazdárek, ty jsi mě předběhl jomíla3 píše:Nazdar ve spolek! Tak zítra tam jedu pro výfuk. Budu další!![]()
Na mě přijde řada až příští týden....
to hroch : když nevymyslím, tak tam prostě nebudeedit: stejně si myslím, že vymyslím, jsem povoláním konstruktér