burt
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: burt
No paráda...jenom mi to kazí 2500,- ve prospěch státu + 3body dolu
za 73km/h ále co,jinak počítej že se u tebe asi stavim trochu poštelovat...ted sem vyndal jednu svíčku a byla taková našedivělá skoro do bíla,jinak to jede parádně ale při zavřenym plynu prdí jak kráva spíš při višších točkách.No uvidim jak to bude s časem...napiš mi prosim tel....muj je 736 179 689.... jinak odkaz na fotky sem hodim v průběhu tejdne

- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
DEEP píše:Tak jaky bylo?
RUMový!

Řekl by jsem že to bylo dobrý. Jen mě trochu bolela hlava jak jsem chvilku jel za novým "rámusářem" hacem. (Nebo že by to bylo tím rumem?)

Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Co tóóó, ve městě nebo mimo? Parťák v práci dostal 4 body a taky 2500 za 114 km/h na 80, byli to ti noví "pašíci" co si pořídili. Jel domů z rachoty ve 2 ráno a na dálnici kousek za Prahou ho lapli.hace píše:...jenom mi to kazí 2500,- ve prospěch státu + 3body doluza 73km/h
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
U nas su tie pokuty v mensich cislach, vsak €. Ale ak to vynasobis x kurz tak ti je zle este tyzden. Nemame body, ale zapis do karty vodica....
Hold, snazim sa byt predpisovy...
Hold, snazim sa byt predpisovy...

... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Měli jste pít citruse jako já.Mě hlava nebolela a ještě jsme s Vitasem a dalšíma kamarádama stačili nedělní vyjíždku do dolů.Tam sme se ještě setkali s Deepem.HečJ-Fox píše:DEEP píše:Tak jaky bylo?
RUMový!![]()
Řekl by jsem že to bylo dobrý. Jen mě trochu bolela hlava jak jsem chvilku jel za novým "rámusářem" hacem. (Nebo že by to bylo tím rumem?)

- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
hace píše:No paráda...jenom mi to kazí 2500,- ve prospěch státu + 3body doluza 73km/h ále co,jinak počítej že se u tebe asi stavim trochu poštelovat...ted sem vyndal jednu svíčku a byla taková našedivělá skoro do bíla,jinak to jede parádně ale při zavřenym plynu prdí jak kráva spíš při višších točkách.No uvidim jak to bude s časem...napiš mi prosim tel....muj je 736 179 689.... jinak odkaz na fotky sem hodim v průběhu tejdne
Ty kravo!!! Strili dost a svicka do bela?No tak to bud prijed hodne brzo nebo si to udelej sam.Ja o vikendu nemuzu budu na tom srazu tady u nas.Muzu ti to tam udelat na pockani.Nebo muzes klido prez tejden na otocku to zvladnu taky.Ale nejdriv cinkni. 608 800 720.
Co je stary,to je dobry ...
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
v obci,stáli hned za značkou čubkySinner píše:Co tóóó, ve městě nebo mimo? Parťák v práci dostal 4 body a taky 2500 za 114 km/h na 80, byli to ti noví "pašíci" co si pořídili. Jel domů z rachoty ve 2 ráno a na dálnici kousek za Prahou ho lapli.hace píše:...jenom mi to kazí 2500,- ve prospěch státu + 3body doluza 73km/h
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
více akcí,méně pokuthroch píše:bylo to dobre chce to vice takovych akci

bylo to fakt bomba,jenom bych chtěl upozornit že nemusim rum(i když tam do mě lítaly)a práce mi nesmrdí

- šimi
Hezký fotky,škoda že jsem se nemohl taky zůčastnitJirkaS píše:Pár fotek z akce http://www.uloz.to/1694597/burt-2009.rar
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
http://uloz.to/1695426/24.-26.4.09-burt-roviste.rar
taky přidávam pár fotek....a ve svý galerii mam pár ukázek
taky přidávam pár fotek....a ve svý galerii mam pár ukázek

- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo mobilem.
http://uloz.to/1705342/Složka Bluetooth Exchange.7z
http://uloz.to/1705342/Složka Bluetooth Exchange.7z
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
a me pri jizde za hrochem vybruje kombineza na hrudniku. Buh zehnej ty vlozce kdyz ji tam mahroch píše:dal jsem to na 4 3/4 otacky ale stejne si to vystrely .svicks ma krasne cihlovou barvu takze chudy to neni a kluci z dilny rikaly ze pokud je to otevreny vyfuk tak to bude delat furt a me to nejak netrapi a kdyz my ho tam dali a ja to jeste nesteloval tak to strily o trochu vic ale nic hroznyho .a kdyz je tam vlozka tak skoro vubec ale tu tam nemam jenom kdyz jedu daleko pac bych byl asi hluchej![]()
.chyta to ted lip bych rekl a lip to drzi volnobezne otacky.ono to odplivovani do vejfuku to dela i s origo vyfukem jenomze to vubec neni slyset ale s tim mym jo sry a tvim to je slyset a dost .vsak jsem daval video ne .videls

Kawasaki z750
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Co kakhle si zopakovat "Buřt párty"
Co třeba takhle o víkendu 3.10.09
Nic velkýho, prostě neco jako minule. Projíždka, upéct buřty, vypít nějaký to pivko (rum) a v neděli se zase rozprchnout.
Takže kdo by přijel? http://www.camproviste.cz
Co třeba takhle o víkendu 3.10.09
Nic velkýho, prostě neco jako minule. Projíždka, upéct buřty, vypít nějaký to pivko (rum) a v neděli se zase rozprchnout.
Takže kdo by přijel? http://www.camproviste.cz
- šimi
No,optám se doma jestli mě to "projde"
,protože bych se na Vás rád znovu podíval.
Hmmm...a nebo to prostě doma oznámím a přijedu
Ať je tam taky někdo z Moravy.
Takže se mnou taky počítej Foxi

Hmmm...a nebo to prostě doma oznámím a přijedu

Takže se mnou taky počítej Foxi

Všude dobře,doma manželka...
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky moc rád bych přijel a konečně Vás poznal osobně, ale dle mapy to mám do kempu cca 300km
Ještě nejsem tak "otrlý" abych si tohle troufl dát na jeden zátah. Snad jen, kdyby někdo z Moravy jel taky....
Ještě mě tak napadá, co třeba udělat podobnou "buřt akci" někde blíž ku Moravě????

Ještě nejsem tak "otrlý" abych si tohle troufl dát na jeden zátah. Snad jen, kdyby někdo z Moravy jel taky....
Ještě mě tak napadá, co třeba udělat podobnou "buřt akci" někde blíž ku Moravě????
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08 

- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Od vás z Moravy pokud mu to schválej doma má jet Šimi tak se s ním domluv.sandman.21 píše:Lidičky moc rád bych přijel a konečně Vás poznal osobně, ale dle mapy to mám do kempu cca 300km![]()
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, se zastávkou u Šimiho, to máš pouhých 290 km.Vitouš píše:Od vás z Moravy pokud mu to schválej doma má jet Šimi tak se s ním domluv.sandman.21 píše:Lidičky moc rád bych přijel a konečně Vás poznal osobně, ale dle mapy to mám do kempu cca 300km![]()
Takže koukej přijed!

- Přílohy
-
- Beze jména.jpg (265.35 KiB) Zobrazeno 21274 x