Já taky.Ale chtěl bych v případě že by byla druhá varianta tak aby tam hrála na tu kytaru ta kočkaOvin píše:Pokud to bude jen trochu možné přijedu a je mi jedno které místo.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Já taky.Ale chtěl bych v případě že by byla druhá varianta tak aby tam hrála na tu kytaru ta kočkaOvin píše:Pokud to bude jen trochu možné přijedu a je mi jedno které místo.
Pěkně naplánováno, jen mi tam stále sakra niěčo chýba, ale čo ???martinbrejcha píše:Ako kludne môže byť aj Kanková varianta,ja osobne som viac za jeho trasu ale to hlavne kôli tomu že to tam nemám pojazdené.![]()
Skúste si to pozrieť a napíšte na to svoj názor.Prechádza sa tam cez štiavnické tajchy(krásna príroda),potom tam máme Šturej(krásne zákruty),Kremnica(história),Krahule(stred európy),lyžiarské stredisko Skalka(krásny výhľad na B.Bystricu)
No jo ale to co ty jedeš hodinu já jedu skoro třiVitouš píše:Protože budu moci přijet asi až v sobotu tak jsem pro kank00vu variantu.Budu mít za sebou několik stovek km a pak jet na vyjíždku to by můj starší zadek asi neuseděl![]()
Také jsem pro první variantu. Druhá může být příštěVitouš píše:Protože budu moci přijet asi až v sobotu tak jsem pro kank00vu variantu.Budu mít za sebou několik stovek km a pak jet na vyjíždku to by můj starší zadek asi neuseděl![]()
A jedeš na číňanovi nebo na klavíru?Sinner píše:Mně je to "pumpička" kde to bude, pojedu klidně až do Užgorodu.
Člověče Foxíku mně je snad jedno i to.J-Fox píše:A jedeš na číňanovi nebo na klavíru?Sinner píše:Mně je to "pumpička" kde to bude, pojedu klidně až do Užgorodu.
Mirku pokud pojedeš na číně tak to aby jsi na to slovensko vyjel už v dubnu!Sinner píše:Člověče Foxíku mně je snad jedno i to.J-Fox píše:A jedeš na číňanovi nebo na klavíru?Sinner píše:Mně je to "pumpička" kde to bude, pojedu klidně až do Užgorodu.Hlavně že pojedu.
A co takhle poctivou slivovicu,tu máte taky?kanko00 píše:Nic nestiham... Koniec roka...![]()
Pripravy bezia...
Fernet mame spickovy.... Fernet Stock, Citrus a "osemtisicku"....
kanko00 píše: - termin: predbezne jun 2012, len neviem co s tym "Foxikom"
martinbrejcha píše:kanko, to jsi mě špatně pochopil. Já jsem napsal víkendy v červnu, kdy může J-Fox a z těch
bych vybíral.
Já se přizpůsobím.....jen bych potřeboval vědět přesný termín, abych si ho rezervoval kvůli
dovolený v práci.