Maxton
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Maxton
Zdar... Tak jsme to s Plukovníkem nakonec upekly Takže jsem novým majitelem jeho Freewinda ..... Je opravdu vymazlenej, i když je na něm občas nejakej škrábanec, a dneska taky jeden přibyl ale to pozdeji......Je uškrcenej na 25 kw... tak doufám že se mnou budete mít strpení ... časem to odškrtim Dal jsem mu jméno DUCK dábelský DUCK.... Už se na vás moc teším na jarní buřt.... snad stihnu udělat noty ..... PS: když jsem slyšel ten zvuk... tak jsem ten laďák proste musel vzít.... sice mi nezbylo na vánoční dárky, ale nevadí.... Je to brutál .... Jinak na motorce plánuju hodne uprav, takže jí (doufám ze vsechno vyjde) na srazu nepoznáte......
......K těm škrábancum..... Při odjezdu ze servisu Suzuki Hamouz na Kladně - (hodně dobrej přístup a somluva i cena... za komplet uškrcení jsem platil 3000,- ) - Jsme zapomeli zajistit motorku ve predu paletou... sklopil se hlavní stojan a už ležela výsledek : Já málem dostal infarkt... Plukovníkova dodávka má díru v plechu a DUCK ulomený zrcátko nic co by nezpravilo pár kapek lepidla, a láskyplná pěče...... Pěkne jsme zažali... tak doufám že timhle stylem nebudem dál pokračovat
..... Kdo to celý přečetl tak palec hore a omlouvám se že jsem se tak rozvášnil ale jsem nadšenej
Zatim Zdar Maxton
......K těm škrábancum..... Při odjezdu ze servisu Suzuki Hamouz na Kladně - (hodně dobrej přístup a somluva i cena... za komplet uškrcení jsem platil 3000,- ) - Jsme zapomeli zajistit motorku ve predu paletou... sklopil se hlavní stojan a už ležela výsledek : Já málem dostal infarkt... Plukovníkova dodávka má díru v plechu a DUCK ulomený zrcátko nic co by nezpravilo pár kapek lepidla, a láskyplná pěče...... Pěkne jsme zažali... tak doufám že timhle stylem nebudem dál pokračovat
..... Kdo to celý přečetl tak palec hore a omlouvám se že jsem se tak rozvášnil ale jsem nadšenej
Zatim Zdar Maxton
- Přílohy
-
- 261120111798.jpg (134.07 KiB) Zobrazeno 17064 x
-
- Duck :-)
- 261120111797.jpg (152.32 KiB) Zobrazeno 17064 x
-
- U Plukovníka na Zahradě
- 261120111796.jpg (124.92 KiB) Zobrazeno 17064 x
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maxton
Ješte jedna várka foto
- Přílohy
-
- Plukovník a Freewind :-)
- 261120111804.jpg (101.13 KiB) Zobrazeno 17064 x
-
- Nahatý Duck :-)
- 261120111801.jpg (115.5 KiB) Zobrazeno 17061 x
-
- Seškrcení
- 261120111800.jpg (104.17 KiB) Zobrazeno 17064 x
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Máš to pěkný, "duck" je kachna ne? to ste s tim škrcením ňák přehnali, já mam jestřába = "HAWK"
-
Tak je to v poho.Plukovník na fotkách ani nepláče Ale tebe tam nevidím jak se přetahujete To já mám sinnera na fotce jak se křečovitě a se slzami loučí se svou motkou.Jenom ta plukovníkova motka u nikoho dlouho nevydržela (cca.poslední 3lidi) tak snad už našla toho pravého i když Plukovník večřer taky nějakou tu slzu uroní.Alespoň do zejtřka .Tak ti přeju ať slouží a chci vás oba vidět na další akci
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Přesne DUCK je kachna.... vymislela to moje přítelkyně... podle toho pohledu zepředu ..... na akci se pokusim dorazit už na jarního Buřta... ale nevim jestli stihnu papíry... tak kdyžtak dorazim jako baťůžek .... Letní sraz to jistí... tak zatim čau Maxton
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jak to že u nikoho wětráček dlouho nevydržel já ho měl tři roky. Jinak se taky těším na jaro a naše akce.jahodak píše:Tak je to v poho.Plukovník na fotkách ani nepláče Ale tebe tam nevidím jak se přetahujete To já mám sinnera na fotce jak se křečovitě a se slzami loučí se svou motkou.Jenom ta plukovníkova motka u nikoho dlouho nevydržela (cca.poslední 3lidi) tak snad už našla toho pravého i když Plukovník večřer taky nějakou tu slzu uroní.Alespoň do zejtřka .Tak ti přeju ať slouží a chci vás oba vidět na další akci
-
no a po tobě jel někam k nám a potom ho měl hned Petr.je to takVitouš píše:Jak to že u nikoho wětráček dlouho nevydržel já ho měl tři roky. Jinak se taky těším na jaro a naše akce.jahodak píše:Tak je to v poho.Plukovník na fotkách ani nepláče Ale tebe tam nevidím jak se přetahujete To já mám sinnera na fotce jak se křečovitě a se slzami loučí se svou motkou.Jenom ta plukovníkova motka u nikoho dlouho nevydržela (cca.poslední 3lidi) tak snad už našla toho pravého i když Plukovník večřer taky nějakou tu slzu uroní.Alespoň do zejtřka .Tak ti přeju ať slouží a chci vás oba vidět na další akci
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Nemůže plakat protože má plnou hlavu zítřka a já se mu vůbec nedivím.
Jinak gratuluji k nové motorce, Freewind je pro začátek úžasný stroj.
Já ho vyměnil jen kvůli cestování na delší vzdálenosti.
Rád Tě na jarním BUŘTU poznám.
Jinak gratuluji k nové motorce, Freewind je pro začátek úžasný stroj.
Já ho vyměnil jen kvůli cestování na delší vzdálenosti.
Rád Tě na jarním BUŘTU poznám.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za vřelé přivítání, a přijetí do party... Na jaře to (snad) zapijem.... jestli stihnu papiry tak i zajedem ... kdyžtak jako baťůžek to jistim... Jinak zitra budu leštit a pustim se do nejakych Oprav/uprav tak pak nahodim foto
Ja mam XFko uz 4 roky. Pokazde ako sa sa nim preveziem, tak nejak zabudam na to, ze ho chcem predat...
Je to dobra moto. Mensia, slabsia ale za to uzasny kompromis vo vlastnostiach.
Urob papiere a opatrne sa zoznamte...
Je to dobra moto. Mensia, slabsia ale za to uzasny kompromis vo vlastnostiach.
Urob papiere a opatrne sa zoznamte...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak... Poslušne hlásím že jsem se dnes pustil do Oprav/úprav a leštil jsem .... fotky pak nahodim zitra jelikož jsem nestihal fotit
Ješte jsem delal vedší dorazy na vidlici , aby při plnym rejdu nenarážely blastery do plexi takže jsem tam dal kousek gumy, aby se zvedšily ... taky jsem to cely čistil... izoloval kontakty, a pustil jsem se do vyroby deflektoru, ale fotky nemam, tak až zítra ...... Dneska mam jen fotky z voskování zasloužila si to holka Zitra vam vyfotim jak se leskne... i když na nekteré blázny tady z fora nemám
Ješte jsem delal vedší dorazy na vidlici , aby při plnym rejdu nenarážely blastery do plexi takže jsem tam dal kousek gumy, aby se zvedšily ... taky jsem to cely čistil... izoloval kontakty, a pustil jsem se do vyroby deflektoru, ale fotky nemam, tak až zítra ...... Dneska mam jen fotky z voskování zasloužila si to holka Zitra vam vyfotim jak se leskne... i když na nekteré blázny tady z fora nemám
- Přílohy
-
- Freewind logo :-P
- 271120111817.jpg (74.06 KiB) Zobrazeno 16987 x
-
- Zadní plast :-)
- 271120111816.jpg (100.83 KiB) Zobrazeno 16989 x
-
- Navoskováno barvou na metalízu
- 271120111815.jpg (96.45 KiB) Zobrazeno 16991 x
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak.... Včera byl s velkou pravdepodobností poslední hezkej den tohoto roku ...... tak jsem udelal alespon nejaky pamatecni foto.... od ted se muzete tešit na fotky z uprav pustim se do toho pristi tyden Na konci této sezony ma Duck najeto 33 000 km, tak jsem zvedav, kolik stihnem pristi sezonu... ceka nas vymena kotoučů ale až na konci sezony protoze nemam penize, tak to snad vydrží ... a přikoupení nejakého kufru atp...
- Přílohy
-
- 021220111834.jpg (168.93 KiB) Zobrazeno 16949 x
-
- 021220111829.jpg (161.9 KiB) Zobrazeno 16947 x
-
- 021220111827.jpg (154.32 KiB) Zobrazeno 16951 x
- Radek
- Big motorkář
Pěkné ,tak přemýšlím že bych tu moji mohl zaparkovat přez zimu k té tvoji. Ta péče by se ji také moc šikla................. Taky se jdu ještě projet a zítra sundám kola a dám je přezout,ale nemyslete,že na zimní jen nové na jaro
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Škoda ze to máš tak daleko ... parkujou u me prez zimu dalsi 2 motorky známejch ..... protoze razim nazor ze motorka musi stat v teplicku i prez zimu Takže stoji v "druhym obejvaku" kterej mame ve sklepě .... je to mistnost 6x5 koberec , cistoučko...... cela jen pro moje motorky + nářadí atd a celou zimu je to vytapeny takze je tam 20 stupnu a muzu leštit a mazlit celou zimu
Tak přeju šťastné zazimování vašich miláčku... na Jaře bezproblemovy start a drzte mi palce at stihnu co nejdřív ridičák at se vydíme na jarnim BUŘTovi
Maxton
Tak přeju šťastné zazimování vašich miláčku... na Jaře bezproblemovy start a drzte mi palce at stihnu co nejdřív ridičák at se vydíme na jarnim BUŘTovi
Maxton
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
no teda obejvak pro motorku kam se hrabu ten muj mazel je zakrytej v garaži a a chladu
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Však si to zaslouží holka.... a doufám že mi to oplatí spolehlivosti a hlavne chci delat přez zimu nejaky upravičky jako deflektor a neco s elektroinstalací ... takze na to bude teplíčko a klídek.... na jaře musim vydelat penize abych mohl koupit svoje vysněné Conti Trail Attacky ..... a už se tešim na letni sraz... tenhle rok se jede na slovensko co ? .... Tak vás trošku proženu v zatíčkách doted jsem jezdil na Motardu... takze jsem na vysokej posez zvyklej a klopení až na ucho Takže bude jezdit podobně jako za Vitoušovi ÉRY
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Ještě tě osobně neznám ale když tohle čtu tak musím říc DĚLÁŠ MĚ RADOST.Maxton píše:Však si to zaslouží holka.... a doufám že mi to oplatí spolehlivosti a hlavne chci delat přez zimu nejaky upravičky jako deflektor a neco s elektroinstalací ... takze na to bude teplíčko a klídek.... na jaře musim vydelat penize abych mohl koupit svoje vysněné Conti Trail Attacky ..... a už se tešim na letni sraz... tenhle rok se jede na slovensko co ? .... Tak vás trošku proženu v zatíčkách doted jsem jezdil na Motardu... takze jsem na vysokej posez zvyklej a klopení až na ucho Takže bude jezdit podobně jako za Vitoušovi ÉRY
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Díky a moc se těšim až tě osobne poznám ... stejne jsem si vybral nejlepší motorku ... krásnou, spolehlivou, se supr zvukem, na moji vyšku akorat, a je okolo ní super parta lidí
-
Hlavně ta PARTA Počkej až nás poznášMaxton píše:Díky a moc se těšim až tě osobne poznám ... stejne jsem si vybral nejlepší motorku ... krásnou, spolehlivou, se supr zvukem, na moji vyšku akorat, a je okolo ní super parta lidí
- martinbrejcha
U nás bylo ječtě včera slunečno, tak jsem se zklouznul asi 30 km a už jsem vyndal baterku. Každopádně ještě winda oživím, vypadá to na štědrý den dopoledne.
Pěkná leštěnka. jj, plukovník taky sliboval, že se podívá za námi na offík. Ale skutek utek Vzhledem k tomu, že chceš Trail Attacky se wind do bláta zase asi moc nepodívá, chudák čau Martin
Pěkná leštěnka. jj, plukovník taky sliboval, že se podívá za námi na offík. Ale skutek utek Vzhledem k tomu, že chceš Trail Attacky se wind do bláta zase asi moc nepodívá, chudák čau Martin
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Windíka si chci nechat dlouho tak se musim starat a leštit aby byl furt kráásnej na terenní mrdání jsem mel 125ccm ... a tam jsem za rok domrdal podvozek gufera a zadni tlumič poněkud zmeknul .... je pravda ze jsem třeba ve měste najizdel na spomalovaci pruhy cca 90kou nebo po zadnim no ... ale na otrkání sem mel tu dvacku no Windík je jinná liga a budu se o nej starat a hlavne tunit a musim s nim jezdit v klidu... abych ho uživil přece jen ta moje mala stříkačka co jsem mel predtim žrala 2,75/100 km
Koukám že majitelé se sem tam prohodí, ale větráček zůstává stejný.
Větráček je hezčí a hezčí
Větráček je hezčí a hezčí
Free Wind
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Wetráček je hezčí než při koupi to ano .... ale nejni to nic proti tomu co vyjede z garaze na jaře, jestli vsechno pujde podle planu .... Windík je cim dal tim hezčí a jeho majitelé čím dál tím mladší
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Většina lidí zněj časem vyroste. Ale pro začátek super moto.Maxton píše:Wetráček je hezčí než při koupi to ano .... ale nejni to nic proti tomu co vyjede z garaze na jaře, jestli vsechno pujde podle planu .... Windík je cim dal tim hezčí a jeho majitelé čím dál tím mladší
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu , taky časem plánuju Kawasaki Versys, ale to je hudba vzdálené budoucnosti, jelikož jsem ješte student, takže budu mít Winda minimalne 4 sezony než našetřim na novou ....dneska jsem si moto vložil na Motorkaři.cz .... tak mi tam hodte nejaky komenty a hodnocení prosím