Pokec
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Pokec
Už jsme to Petře řikali několikrát:NIC PRO RODINU A KAMARÁDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó pomoct jó ale to je vše!!!!!!!Já jsem kámošovi s kterým jsem chodil na pivo,hokej atd.půjčil a do dnes mi dluží cca.280tis. a ty už neuvidím .Jenom mi pak řekl TAK MĚ DEJ K SOUDU Soud jsem vyhrál a on jezdí 3xročně na dovču a exekutor mu nemá co vzít Tak kde to jsme A podnikání už jsem po mejch zkušenostech taky vzdal Tady pro takový poctivce jako jsme mi není místoBohužel musíš bejt svině.A stou silou Taky jsem měl SLOVÁKY který by mu to vysvětlily a nakonec jsem to odpískal protože mám rodinu a barák.Barák ti tady zapálí kdejakej debil za bůra.A to nemíním riskovat odvetu .Takže moje moto:Rodině a kámošům jen pomáhat a nic pro ně nedělat na kšeft prodože i když to uděláš jen za matroš stejně to je drahý a ve finále i špatně udělaný a peníze nepůjčovat Jedině tak ti zůstanou kámoši a rodina Každopádně se drž a další zkušenost(bohužel)je doma
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
-
Jó jen pro vysvětlení bratrům slovákům .Slovenský vymahači tady na Liberecku jsou oblíbený a hlavně opravdu ostrý a spolehlivý .Akorát ti ukrojej 70% z částky a to my za to nestojí i když by mě to potěšilo že mu něco zloměj .Ale moc se snima radši nezaplejtat
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Petře já vím že to člověka ser...ale hoď to pokud možno za hlavu.Nechci být naivní ale myslím že je na světě přeci jen dobrejch lidí více než těch sviní.A to si myslím i po tom co mě podfoukl ten řemeslník co mě opravoval vlétě komíny na chalupě.(ty jsi toho hajzla vlastně viděl když jsi byl u nás)Vytáhl ze mě peníze rozbil střechu a vykašlal se na mě. Já musel platit další řemeslníky aby to dali dohromady. Nakonec se dá sehnat dobrá motorka a levná i když je starší viz má zkušenost se Suzuki Intrůdrem. Jo a ještě jsme ti zůstali přeci mi...
Väcsina zivnostnikov - remeselnikov ma podobne skusenosti ako Ty, Peter. Rozpravanie mojho brachu je na plac, hnev a smiech... Neskutocne veci....
Hajzlikov je hodne. Ale najdu sa dobri ludia, co to vyvazia, ako pise Vitous...
Drzim palce s vymahanim platieb a s vyberom moto.
p.s.: Ak sa zmensis a skratia sa Ti nohy, kludne povedz. Predam Ti mojho Frewwinda.
Hajzlikov je hodne. Ale najdu sa dobri ludia, co to vyvazia, ako pise Vitous...
Drzim palce s vymahanim platieb a s vyberom moto.
p.s.: Ak sa zmensis a skratia sa Ti nohy, kludne povedz. Predam Ti mojho Frewwinda.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Plukovník
Ahoj kamarádi
tak jsem si sice musel pujčit...........a nerad ....jenže kuli tomu čurákovi co mi nezaplatil
ale nahlašuji že sem si splnil klukovskej sen druhé generace....
BMW F 650 GS DAKAR
pro mě s mojí vejškou a trasama výletů -afgánistán,srbso,chorvatsko....atd... to pravé......ještě to musím nafotit....atd a popsat pocity.......ale zatím aspon zde.....mám i přes velké komplikace provázející koupi.....milovaného dakara
Vezl jsem ho teď po ose domů.....horko zrovna nebylo a mokro....ale je to super stroj....výborně se vodí...pěkně sedí...a konečně sedím NAHOŘE....bomba
jsem spokojen...tak více ještě nahodím......a zkusím připojit fotky z inzerátu...ale tyx budou moooc malýýýýý....
já to o víkendu nafotím....a můžete se pokochat.....
tak jsem si sice musel pujčit...........a nerad ....jenže kuli tomu čurákovi co mi nezaplatil
ale nahlašuji že sem si splnil klukovskej sen druhé generace....
BMW F 650 GS DAKAR
pro mě s mojí vejškou a trasama výletů -afgánistán,srbso,chorvatsko....atd... to pravé......ještě to musím nafotit....atd a popsat pocity.......ale zatím aspon zde.....mám i přes velké komplikace provázející koupi.....milovaného dakara
Vezl jsem ho teď po ose domů.....horko zrovna nebylo a mokro....ale je to super stroj....výborně se vodí...pěkně sedí...a konečně sedím NAHOŘE....bomba
jsem spokojen...tak více ještě nahodím......a zkusím připojit fotky z inzerátu...ale tyx budou moooc malýýýýý....
já to o víkendu nafotím....a můžete se pokochat.....
- Přílohy
-
- 581927_3m.jpg (2.3 KiB) Zobrazeno 15312 x
-
- 581927_2m.jpg (2.07 KiB) Zobrazeno 15312 x
-
- 581927_1m.jpg (2.05 KiB) Zobrazeno 15311 x
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Plukovník
no malý sou ale aspon neco
- Přílohy
-
- 581927_5m.jpg (2.23 KiB) Zobrazeno 15313 x
-
- 581927_4m.jpg (2.5 KiB) Zobrazeno 15314 x
-
teď už jen aby se přestal opírat o freewaRadek píše:No teda gratuluji . No Martine nevím jestli to Petr udělal kvuli mě, ale už mi sedí i barva.................. .
pěkná
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To se opírá čistě s piety. Jinak gratuluji akorát máš Petře stejně jako Maikl řetěz na blbé stranějahodak píše:teď už jen aby se přestal opírat o freewaRadek píše:No teda gratuluji . No Martine nevím jestli to Petr udělal kvuli mě, ale už mi sedí i barva.................. .
Plukovníku a budeš na tom jezdit jako , budeš sedět na nádrži a břichem se opírat o kufr.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti nevim, koukal jsem na svoji motorku a má ho na dobré straně!!!Vitouš píše: akorát máš Petře stejně jako Maikl řetěz na blbé straně
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Plukovník
koukal jsem hned v garáži.........kujva dyť já mám 2 fucky...a laděný... ...od Remuse homologovaný můžu s nima i do ciziny.....
takže fuck je na starně dobrý...to jest BMW...
no a jestli nasednu jako kaprál v čertech.....zkusím to. ...otočte mě....ne mě ale koně....jé ja si zlomil šavli...
takže fuck je na starně dobrý...to jest BMW...
no a jestli nasednu jako kaprál v čertech.....zkusím to. ...otočte mě....ne mě ale koně....jé ja si zlomil šavli...
- Plukovník
jo a k řetězu.....mě se moje nová láska tak líbí ---že si tak říkám...já tam snad vidím kardan
no jak píše Foxík...řetěz je dobře
GS
no jak píše Foxík...řetěz je dobře
GS
- martinbrejcha
jj, jak říká plukovník, mít v garáži Dakara taky by mi nevadilo mít řetěz na druhý straně
jen pokud opravdu chceš podniknout expedici do Afghanistánu, asi jsi si měl pořídit větší kubaturu,
malorážku na tak dlouhý cestě uštveš. Já občas takhle jedu s lidma co takhle cestujou, většinou mají
R 1000/1150/1200GS, LC8 nebo AT, a oni prostě po těch šotolinách lítaj kilem i rychleji a na tý naložený
šestpade jim nestíhám.......Ale zase jim to potom nandám v offroadu
jj Radku máš ji na srazu u mě
jen pokud opravdu chceš podniknout expedici do Afghanistánu, asi jsi si měl pořídit větší kubaturu,
malorážku na tak dlouhý cestě uštveš. Já občas takhle jedu s lidma co takhle cestujou, většinou mají
R 1000/1150/1200GS, LC8 nebo AT, a oni prostě po těch šotolinách lítaj kilem i rychleji a na tý naložený
šestpade jim nestíhám.......Ale zase jim to potom nandám v offroadu
jj Radku máš ji na srazu u mě
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Pomalost serveru na kterém je toto forum mě občas docela sere.
Běží mi net přes 30 Mb/s nebo když jsem na noťasu, přes dě zdi, tak 20 Mb/s.
Ale doba jakou se někdy načítá fórum je vážně strašná.
- Přílohy
-
- bez názvu.png (31.56 KiB) Zobrazeno 15197 x
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
-
Tak to mě to běhá jako kdybych byl za třema a to jsem spokojenej a nejsem za zdíJ-Fox píše:Pomalost serveru na kterém je toto forum mě občas docela sere.
J-Fox píše:Pomalost serveru na kterém je toto forum mě občas docela sere.
S tím nic nenadělám dokud nebudu mít od Jirkase přístupy, nemůžu aktualizovat, pak by to bylo o chlup asi lepší. Mámím je z něj už víc jak rok
Jíííííírkóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To machruje GS odpadlik s retazou na zlej strane, zlou velkostou kola vpredu, este aj s rychlym wifi internetom, ked sedi ako zaba na prameni pomaly na peeringovom centre a riadi server a router providera!
Ja co mam doma turbo internet 2048/384 kbits som spokojny....
Nic nemenit, nic nerobit. Zober mu cervenu pastelku a basta!
Ja co mam doma turbo internet 2048/384 kbits som spokojny....
Nic nemenit, nic nerobit. Zober mu cervenu pastelku a basta!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee