Pokec
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec
Tak už jsem zazimoval.
A budu mít nové sedlo, tedy vlastně přešité.
Vždyť už je zima, kde jste všichni???
Jinak by mě docela zajímalo kdy se "dotyčný" přizná. (časem pochopíte)
A budu mít nové sedlo, tedy vlastně přešité.
Vždyť už je zima, kde jste všichni???
Jinak by mě docela zajímalo kdy se "dotyčný" přizná. (časem pochopíte)
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Plukovník
Cau pro mě je sice zima...........ale kuli tomu že ještě není -3 a více, nepadá sníh a do konce roku je dph jak je.........
tak se všichni mohou POSRAT a odmítám jednu zakázku za druhou................a to makáme 12 hod denně včetně sobot v 6 lidech.. pravdou je to........že si zase ....... pěkně necháme zaplatit
no a z toho plynou bankovky............
no a pak si može člověk kupiť na vanoce spousta blbostiček
No a fakt by mě zajímalo kdy se přizná myslím že v něděli to praskne komplet
tak se všichni mohou POSRAT a odmítám jednu zakázku za druhou................a to makáme 12 hod denně včetně sobot v 6 lidech.. pravdou je to........že si zase ....... pěkně necháme zaplatit
no a z toho plynou bankovky............
no a pak si može člověk kupiť na vanoce spousta blbostiček
No a fakt by mě zajímalo kdy se přizná myslím že v něděli to praskne komplet
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Kurva, nenapínejte
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
OK nebudem napínat,snad mě za to Plukovník nesežere .... od soboty za menší poplateček adoptuju jeho Windíka Už se moc teším... budu mít nejvymazlenější mašinu na Foru ... Planuju hodňe úprav, tak už se tešim až nahodim fotky a tešim se na vás všechny na srazík.... PS: už mam doma skoro hotovej Homemade deflektor.... Tak se muzete brzo těšit na návod
Hlavne at už je teplo...... zatim Maxton
Hlavne at už je teplo...... zatim Maxton
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Plukovník
Nu dobrá
proč, jak a z jakejch důvodů vysvětlím později........ale přestupuji na JINEJ stroj.
Každopádně Maxton se bude rád chlubit...což mu přeju......tak to tu uvádím na pravou míru
Je to strašný ale PRODAL jsem svoji MILENKU
ABYCH si mohl koupit jinou.......
Nestíhám mám toho kurva dost na práci......vysvětlím a pochlubím se v neděli...sory
je to mooc na rychlo....
Vysvětlím....ale stíhám alespoň napsat že jsem našel ještě lepšího opatrovníka než jsem já..BUDE V DOBRÝCH RUKOU
Nějaký doplňky mi zbudou...tak je nějak nabídnu zde.....ale po telefonu to taky mizí......
Ahoj ozvu se
Jo a Foxíku.....kujva ne že mě necháš ve zmenšení fotek nového stroje........víš že to neumím!!!!!!!!a vložíš to pak na forum..
proč, jak a z jakejch důvodů vysvětlím později........ale přestupuji na JINEJ stroj.
Každopádně Maxton se bude rád chlubit...což mu přeju......tak to tu uvádím na pravou míru
Je to strašný ale PRODAL jsem svoji MILENKU
ABYCH si mohl koupit jinou.......
Nestíhám mám toho kurva dost na práci......vysvětlím a pochlubím se v neděli...sory
je to mooc na rychlo....
Vysvětlím....ale stíhám alespoň napsat že jsem našel ještě lepšího opatrovníka než jsem já..BUDE V DOBRÝCH RUKOU
Nějaký doplňky mi zbudou...tak je nějak nabídnu zde.....ale po telefonu to taky mizí......
Ahoj ozvu se
Jo a Foxíku.....kujva ne že mě necháš ve zmenšení fotek nového stroje........víš že to neumím!!!!!!!!a vložíš to pak na forum..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Přesne jak napsal Plukovník.... budu se snažit aby u me byla jak v peřince...... su klidný jezdec... proto jsem si vybral tuhle motorku no ne? .... Už jen ten vysněnej laďáček V sobotu/nedeli sem s plukovníkem hodíme víc info jak už napsal... ted na to není čas .... Jinak Plukovníku.... chci ti moc podekovat za to, jak se o mojí budoucí lásku staráš a za ferový jednání, i když ne vždicky to se mnou bylo jednoduchy... díky seš opravdu Kámoš s velkym K
Windovi zdar... Maxton
Windovi zdar... Maxton
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
V neděli pochopíš.Fernet píše:Plukovníku přece nemůžeš zradit svou rodnou značku. Ty jako správnej plukovník přece musíš ctít přísahu věrnosti
- Plukovník
Pravdu díž Fernete..............
jest to hanbou před celou jednotkou. .......že opouštím řady SUZUKI. ..FREEWIND . .....ovšem
ne zas tak velkou
Kde něco končí tam zas druhý začíná.............svůj slib si dostojím a budu se snažit nevynechat žádnou pekelnou projíždku po boku Freewinďáků........
i nadále bych rád byl ve vašich řadách.......a jako správnej plukovník.....zařizoval moje postavení.....zrekognoskovat terén....najít super hospodu....obštastnit paní majitelku tancem.........a míti pro jednotku možnost slevy a pokrmu do budocna
poznat též pár místních pro případ bitvy......
No prostě slib dvou kol neruším a natož se vzdát takový super jednotky jako jste vy
To ne ....pouze jsem si vybral vyšší stroj a lepší těžiště........ enduro...... a ...zbytek porádně napíšu v něděli jak si ji přivezu.....
Jo a koukej se připravit na Jarní Buřt.........zrovínka tvoje účast je nutná....a butylku toho tvýho lahodnýho nápoje sebou
jest to hanbou před celou jednotkou. .......že opouštím řady SUZUKI. ..FREEWIND . .....ovšem
ne zas tak velkou
Kde něco končí tam zas druhý začíná.............svůj slib si dostojím a budu se snažit nevynechat žádnou pekelnou projíždku po boku Freewinďáků........
i nadále bych rád byl ve vašich řadách.......a jako správnej plukovník.....zařizoval moje postavení.....zrekognoskovat terén....najít super hospodu....obštastnit paní majitelku tancem.........a míti pro jednotku možnost slevy a pokrmu do budocna
poznat též pár místních pro případ bitvy......
No prostě slib dvou kol neruším a natož se vzdát takový super jednotky jako jste vy
To ne ....pouze jsem si vybral vyšší stroj a lepší těžiště........ enduro...... a ...zbytek porádně napíšu v něděli jak si ji přivezu.....
Jo a koukej se připravit na Jarní Buřt.........zrovínka tvoje účast je nutná....a butylku toho tvýho lahodnýho nápoje sebou
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že se tady schyluje na velkou jarní bitvu... Mezi byliným nápojem Fernet ......... a bezmocnými játry .... na fernetíka pozor, dneska mi odvezli kamarada s otravou krve, potom co sam za pul hodinky vyžahnul celou flašku citruse:D ....... ješte že mi to nechutná .... sem spíš pivní a Puškynovej .... Snad stihnu na jaře papíry a dostavím se na bitvu jestli jsem vítán musíte mít přece nejakej mladistvej dozor... Pardálove
- Plukovník
jo zrovna ty..........to máš taky povinný........Zuzanku a játra sebou
Prej dozor
No kujva aby nás nepřechlastal
Prej dozor
No kujva aby nás nepřechlastal
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To víš že se budu snažit... pravidelne piju jako ostatní ale s tim rozdilem ze je pak tahnu domu tak snad konečne najdu rovnocenny soupeře , stejne uz se tešim na srazíky jste príma parta doufám že mě přijmete, a já rituál přežiju ve zdraví
- martinbrejcha
plukovníku, jestli to bude R1200GS, nebo kačena 990 adv., tak ti...................
.........
.........
.........
.........
budu závidět
že jsem se trefil!!!!!!!!
.........
.........
.........
.........
budu závidět
že jsem se trefil!!!!!!!!
- Plukovník
Neboj Martˇas...........sem zas tolik nenašetřil........
ještě musím vyměnit rodince auto.....abych měl klid.....
no ale určitě by jsi mi vzal hned do bláta ...jelikož je tak nějak stavěná
vydrž do neděle ať ji nezakřiknu
ještě musím vyměnit rodince auto.....abych měl klid.....
no ale určitě by jsi mi vzal hned do bláta ...jelikož je tak nějak stavěná
vydrž do neděle ať ji nezakřiknu
- martinbrejcha
takže bych vyhlásil soutěž. Kdo uhádne typ a barvu, má u mě u mě na srazu půlčika bechera
já začínám..TA 650 v modré barvě !!!!
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Já nesoutěžím, protože to vím a nechci podvádět
- martinbrejcha
jo, vidíš to, na to jsem myslel, že to víš. Akorát jsem na to tam zapomněl napsat!!!!!!!
Ne jenom já, ale i ty dorazíš na sraz se zápisným
Ne jenom já, ale i ty dorazíš na sraz se zápisným
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Můžu taky soutěžit????martinbrejcha píše:takže bych vyhlásil soutěž. Kdo uhádne typ a barvu, má u mě u mě na srazu půlčika bechera
BMW 800 GS žluto černá jako má Fox?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ