Pěkný video a srovnávací test z Itálie (Sicílie),
Transalp,
Tiger,
BMW 800,
BMW 1200,
Supertenere 1200,
Tenere 660,
KTM 990
Youtube
A tady překlad závěrečného hodnocení udělal kamarád ze Slovenska
F 800 GS - Vynikajuce na asfalte i v off-roade s excelentnou spotrebou
R 1200 GS - TOP moto s vyvazenymi vlastnostami v offroade i na asfalte
KTM - Potvrdilo svoje vynikajuce schopnosti v off-roade a predviedlo, ze dokaze byt motorkou vhodnou na cestu okolo sveta
Tenere - skutocne prekvapenie, s jednym valcom velmi vhodna pre off-road, ale vyborne si viedla aj na dialnici a na asfalte
Supertenere - jazdnymi vlastnostami nezodpoveda svojmu menu a povodu tohoto modelu, v off-roade nie je doma. Naopak, komfortom a ochranou jazdca na asfalte a dialnici prekonava geeso 1200.
Transalp - vyborna moto pre zaciatocnika vdaka jednoduchej ovladatelnosti a komfortu podobnemu jazde na skutri. Test zvladla a pracu cestovneho endura odvadza dobre.
Triumph - nepresvedcil jazdnymi vlastnostami ani v off-roade ani na asfalte, ale vsetci sa zamilovali do jeho 3-valcoveho motora.
Velký srovnávací test-video
Velký srovnávací test-video
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Valký srovnávací test-video
kuwa, ale já si jednou to R1200GS koupim.....
jenom jde o to kdy, jestli mě nebudou muset na něj natahovat rumpálem
jenom jde o to kdy, jestli mě nebudou muset na něj natahovat rumpálem
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Valký srovnávací test-video
Jo Míro dobrý,,,,,,,,,,,,,,jezděj tam jak kdyby to nebyly jejich motky....mooooc pěkný ,,,jel bych taky
a to gs 1200 od bmw..............píčo to je mazlík
kujwa chcu ho taky..........no snad mě tam jak našetřím někdo vytáhne
a to gs 1200 od bmw..............píčo to je mazlík
kujwa chcu ho taky..........no snad mě tam jak našetřím někdo vytáhne
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg