V strom
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: V strom
nevím, ale tohle mi už spíš připomíná spíš cestovní, než enduro. Něco ve stylu CBF. Nedovedu si představit, jak s tím jedu alespoň trošku offroadu. Už jenom ty loukotě a gumy, hlavně, že si dají do titulku, že jeli sjezdovku
Ať si pan pisálek s námi projede třeba trasu TKC, nebo krocana, aby zjistil, co to jeho enduro umí......
Ať si pan pisálek s námi projede třeba trasu TKC, nebo krocana, aby zjistil, co to jeho enduro umí......
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Ten V-Storm ale neni špatný. Kamarád ho mí a docela se mi líbí. Je to takový mohutný freewind jen s dvojbuchem a 49kW.
Ako cestovatel s kuframi slaby.....Pech píše:Ten V-Storm ale neni špatný. Kamarád ho mí a docela se mi líbí. Je to takový mohutný freewind jen s dvojbuchem a 49kW.
Na funfaktor moc slaby....
Brzdy dost slabe..... (faceliftovany V-Strom ich ma o dost lepsie...)
Urcite skor Versys alebo TDM 900.... ale to sme zas mimo teren....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- LiborZ
Kankoo00, a co tak trojbuch Triumph Tiger 800, také slabýkanko00 píše:Ako cestovatel s kuframi slaby.....Pech píše:Ten V-Storm ale neni špatný. Kamarád ho mí a docela se mi líbí. Je to takový mohutný freewind jen s dvojbuchem a 49kW.
Na funfaktor moc slaby....
Brzdy dost slabe..... (faceliftovany V-Strom ich ma o dost lepsie...)
Urcite skor Versys alebo TDM 900.... ale to sme zas mimo teren....
Tiger 800
- motor super
- spotreba dost vysoka - relativne slaby dojazd
- paci sa mi vzhladom cestna verzia, na posed viac off road verzia
- niektore detaily spracovaania sa mi nepacia (nadveznost kapotaze, kokpitu a budikov...)
- cestna verzia je na jazdu super, ale je to nova masina a mimo mojich rozpoctov
http://motoride.sk/c/3951/triumph-tiger ... rovov.html
Ja zacinam vazne uvazovat nad TDM 900... Skoda, ze Versys nie je aspon 800 - 900 ccm
p,s,: Potrebujem predat mojho "vetracika"
- motor super
- niektore detaily spracovaania sa mi nepacia (nadveznost kapotaze, kokpitu a budikov...)
- cestna verzia je na jazdu super, ale je to nova masina a mimo mojich rozpoctov
Ja zacinam vazne uvazovat nad TDM 900... Skoda, ze Versys nie je aspon 800 - 900 ccm
Máme ho objednaný na testík Ještě není znám datum ale dám vědět.kanko00 píše:Tiger 800
- motor super
Jsem na něj moc zvědavej, ještě bude BMW, ale tam se pořád nemůžeme pořád domluvit na rozumném způsobu zapůjčení.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Proč potřebuješ aby měl Versys 800-900 ccm?Versys je diky výkonu a váze živější a TDMku jsem ujel nejen v zatáčkách ale i na akceleraci.(pravda TDMko bylo starší 850 a né 900)Dokonce mám skalp i litrového Varadéra(myšleno na akceleraci v zatáčkách ani nemluvě)Varadéro se Versysu vyrovná a možná začíná mít na vrch až tak nad 170km/h. Tak že po mích zkušenostech bych sázel raději na Versyse .kanko00 píše:Tiger 800
- Ja zacinam vazne uvazovat nad TDM 900... Skoda, ze Versys nie je aspon 800 - 900 ccm
Polivka by povedal: Ja vim, Vitousi, ja vim Vitousi. TDM 900 sa nerika...Vitouš píše:Proč potřebuješ aby měl Versys 800-900 ccm?Versys je diky výkonu a váze živější a TDMku jsem ujel nejen v zatáčkách ale i na akceleraci.(pravda TDMko bylo starší 850 a né 900)Dokonce mám skalp i litrového Varadéra(myšleno na akceleraci v zatáčkách ani nemluvě)Varadéro se Versysu vyrovná a možná začíná mít na vrch až tak nad 170km/h. Tak že po mích zkušenostech bych sázel raději na Versyse .kanko00 píše:Tiger 800
- Ja zacinam vazne uvazovat nad TDM 900... Skoda, ze Versys nie je aspon 800 - 900 ccm
V konecnom dosledku rozhodne toto: aky stav, aka vybava a cena bude za Versatilku alebo TDM 900, ked budem s peniazmi v ruke vyberat moto. Ak najdem dobreho Versysa, tak urcite bude.... Ta moto je bomba.
- Plukovník
No a co zůstat u endurka a vlítnout na transku 700..............
šikovná váha, pěknej výkon, a pár kluků co ji dranděj mi to chválí .... jen nevím kde vzali prachy na skoro funglovky....
prej ta motka nemá žádnou chybu
pravda je ---furt je to endurko..... ale určitě si v terénu a na polnačce poradí víc strom
tak ako ? kamarad moj......pozdravuji též i naše slovenské bratry a sestry
čago na buřtu
šikovná váha, pěknej výkon, a pár kluků co ji dranděj mi to chválí .... jen nevím kde vzali prachy na skoro funglovky....
prej ta motka nemá žádnou chybu
pravda je ---furt je to endurko..... ale určitě si v terénu a na polnačce poradí víc strom
tak ako ? kamarad moj......pozdravuji též i naše slovenské bratry a sestry
čago na buřtu
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg