Poraďte - poučte

Odpovědět
cernousci

Poraďte - poučte

Příspěvek od cernousci »

Ahoj motorkáři,
Freewinda zatím nevlastním, ale hóóóóódně o něm uvažuji. Zvažoval jsem ještě Pegaso, ale to je prý o něco větší a těžší (měřím 174cm). Poraďte prosím co je při koupi dobré vědět o pravidelných výměnách na Freewindu. např. po 20000km by mělo již být vyměněno,seřízeno toto...... po 30000km toto....... atd. Něco mám již vyhlídlého r.v.99 najeto 37000km. cena 39000,-
Nevíto o nějakém majitelovi z Hradce Králové? - potřeboval bych si tu motorčičku pořádně prohlédnout, zatím jsem ji viděl jen na fotkách, ve skutečnosti ještě ne.

Za rady předem móóc děkuji Černoch
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte - poučte

Příspěvek od Sinner »

cernousci píše:Ahoj motorkáři,
Freewinda zatím nevlastním, ale hóóóóódně o něm uvažuji. Zvažoval jsem ještě Pegaso, ale to je prý o něco větší a těžší (měřím 174cm). Poraďte prosím co je při koupi dobré vědět o pravidelných výměnách na Freewindu. např. po 20000km by mělo již být vyměněno,seřízeno toto...... po 30000km toto....... atd. Něco mám již vyhlídlého r.v.99 najeto 37000km. cena 39000,-
Nevíto o nějakém majitelovi z Hradce Králové? - potřeboval bych si tu motorčičku pořádně prohlédnout, zatím jsem ji viděl jen na fotkách, ve skutečnosti ještě ne.

Za rady předem móóc děkuji Černoch
Dobrá volba. :)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
jahodak
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od jahodak »

Až budeš v Liberci tak se ozvi a předvedem :) .Hele já vybíral taky mezy pegasem a zkusil jsem oba ale freew je určitě lepší a ovladatelnější,nehledě na to že je hezčí 8-) :lol: (pokud neuvažuješ o pegasu trail ;) :( ).To je jiná liga 8-) 8-) .Známej měl pegaso ale řikalo se že tam jsou problémy s těsněním(je to vodník).Tohle je wětráček a je SUPER.SHRNU TO PROSTĚ JEN FREEW :lol: :lol: :lol:
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
šimi
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od šimi »

Co jsem já slyšel,tak na Pegasu je dost odfláklá elektrika.Také si stěžovali že při servisech je problém se k čemukoliv dostat,a motor si vezme až o dva litry benzínu na 100km víc než Freewind.
Taky jsem uvažoval jestli Pegaso nebo Freewind a teď vím že moje volba byla správná.
Každopádně přeji šťastnou ruku."HOWG"
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Honzejk
Big motorkář

Příspěvek od Honzejk »

HEH já rozhodoval stejně : PEGASO, BMW SCARVER, FREEVIND

Vítěz byl větrák bo je nejlevnější na pořízení i na díly, je lehčí (nebojuješ při zvedání z asvaltu :) je to olej a motor držák z DRka s nejnižší spotřebou, dvojitý karburátor "jednoduchost

Aprilka Pegaso je myslím vodník a všechno má napasované pod předním chladičem takže jedna blbá rána a odpis ikdyž je tam kryt... je to myslím stříkačka byla celkově moc na elektriku složitější ač pěkná. By mne zajímalo kdo by opravil motor z pegasa :)) jako mimo origo servis :))
a jako za rozumnou cenu :))

BMW byl u mne na druhém místě design top ten retro :)) žádný řetěz ale řemen :)) a motor echt držák velké plus je váha a nízké těžiště.. má nádrž pod sedlem tankuješ jak do auta :) když bych potkal seservisovaný kousek tak bych ho bral :)) ale našel sem dřím větráka :))

Každý řekne, že co má doma je nej :)) I já :lol: Ale je to asik kus od kusu můj větrák měl 23tisíc km a BMW 40tis a cena stejná :))

Každopádně je to jen na Tobě ale mi pomohlo si ošahat větráka a pak BMW a věděl sem, že radši to první :))

Dej vědět jak ses rozhodl ;)
Free Wind
Odpovědět