Calibos 72

Odpovědět
Calibos 72

Calibos 72

Příspěvek od Calibos 72 »

Tak se taky hlásím do řad majitelů Wětráka. Je to moje první větší moto a za těch 10 dní co ho mám jsem najel cca 2000km. Zatím naprostá spokojenost. Myslím ,že byl postavenej přesně na český silnice a na ty Kladenský obvzlášť. Jen ještě vyčistím světlo podle zdejšího návodu a dám nový gumy (jsou tam ještě původní Pirelli MT80 a myslím ,že už maj dost hlavně ta zadní) mám v plánu conti trail attack, jezdím hlavně silnice.
Přílohy
3.jpg
3.jpg (343.75 KiB) Zobrazeno 5190 x
2.jpg
2.jpg (350.33 KiB) Zobrazeno 5191 x
1.jpg
1.jpg (348.38 KiB) Zobrazeno 5191 x
Plukovník
Dustojník hvězdné pěchoty

Re: Calibos 72

Příspěvek od Plukovník »

Tak tě vítám mezi wětrákama.... :mrgreen:
jsi ze středních čech....tak si tu na foru najdi parťáky.....ale kuwa blízko je Rimmerak.....ten je z Makotřas...
Mašina je pěkná :D :D
taky se někdy hlásím na projíždku :D :roll:
někdy na podzim očekávám buřta.....slezina wětráků a alkáčů též :lol: :lol: :lol: :o :o :o
tak čti a uvidíš neuvěřitelný ;) 8-)
Hodně km bez nehody a ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Calibos 72

Dík za uvítání . Rád se s tebou projedu ,ale letos už to asi nepůjde , na konci srpna jdu na operaci s rukou ,takže mi končí sezóna. Možná stihnu konec října, když to půjde dobře a bude na to počasí.
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Vitaj medzi nami.
Moto je pekna.
Trail Attacky mam a su super na cestu...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tož vitaj mezi nas sice prvně jsme se setkali v hospudce v Nove Vsi kde s tebou byla sranda a kamaradi řikali že potřebuješ padaky :lol: t\ ti schodou okolnosti pořidi rád Rimerark :lol: ale si spravnej chlop a Plukovnik s nama rád pojede na projižďku bo nebude za mnou posledni :lol: :twisted: :twisted: tak se ozvi a něco spachame a natřeme to těm tvym znamym :lol:
Calibos 72

Diky Zeusik. Rád se projedu ,do konce srpna můžu kdykoliv. Jo a padáky mám a zatím jsem je nepotřeboval :D. To je takovej jejich sport střílet si ze mě, ale já si už zvyk.:evil:
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

ok mam to sice ted našlapane pracovně ale jak budu doma dam vědět a mužem něco spachat jinak čislo na mne je 775313844 .-) když by ste chtěli něco spachat :-)
Odpovědět