![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jak psal plukovník ze čtvrtka na pátek bude u nás na chaloupce (jistě kvelké radosti mé ženy zapařímejahodak píše:Ahoj všichni 5-7 srpna plánujem s Plukovníkem nějakou akcičku.Byla by tady v Liberci![]()
Ubytování pořešíme v baráku a ve stanech na zahradě
.Takže pište kdo může, detaily a program doladíme za pochodu
![]()
Čeká tady na tebeVitouš píše:Jak psal plukovník ze čtvrtka na pátek bude u nás na chaloupce (jistě kvelké radosti mé ženy zapařímejahodak píše:Ahoj všichni 5-7 srpna plánujem s Plukovníkem nějakou akcičku.Byla by tady v Liberci![]()
Ubytování pořešíme v baráku a ve stanech na zahradě
.Takže pište kdo může, detaily a program doladíme za pochodu
![]()
![]()
)a v pátek Petra doprovodím k tobě snad i s Maiklem.Ještě nevím zda tam budu moc zůstat ale alespoň se sváma sklouznu(pokud nepojedete do terénu to už pro mého Versyse neni)
Jo a pokud máš ještě tu mřížku tak můžem udělat obchod
![]()
Tak ten jeden ještě dášDEEP píše:Parbicka jo?
Kdyz bude cas zastavim se.Ale pit uz nemuzu.Poslednich par vikendu uz bylo alkoholem doslova nacucanych.Takze pauza.Jeste se ozvu a dam vedet.Vsak bydlim Za rohem.
jahodak píše:Doufám že nám vyjde počasí![]()
DEEP píše:jahodak píše:Doufám že nám vyjde počasí![]()
Dneska jsme s Maiklem kluky v Liberci opustili.Zůstali tam sami.Určitě by tvoji přítomnost uvítali.Plánují to do neděle.Tvou zprávu určitě už nečetli.Číslo na jahoďáka je 776624108.Radek píše:No,tak kdybych čistě náhodou a teoreticky jel asi kolem dokola a nakonec bych byl někde poblíž,tak hmmmmm jako,nespíš kolem Liberce,a čistě náhodou měl sebou i spacák,tak bych vás i moc rád viděl......
No ale když teda budu poblíž tak bych potřeboval tel.číslo ,nebo adresu. V Liberci mám i kamaráda tak bych to spojil i s návštěvou u něho. Taky má BRM BRM.
NO A TEĎ TO PODSTATNÉ.........VLASTA MĚ DONUTILA JE HROZNÁ .ale moje
![]()
PS : tel. 605969064