Freewind se roztlačuje o něco hůř než Jawa 250... roztlačíš z kopečka a skočíš na zadek sedadla spolu se spuštěním spojky a zařazenou 2kou. Už jsem to dělal snad 20x. Ale jak šla baterka do háje, tak je to těžší! Nestačí jen ten "drc"

Radči jsi se měl podívat do Lídla nebo jinám.Udržovací dobiječku (může být připojena na baterku třeba celou zimu)jsem koupil v Lídlu za nějakých 290,- kč mám ji čtvrtej rok a je dostačující.Akorád hodně vybitou baterku nabijí delší čas.Jinak vloni jsem si ještě přikoupil zase v Lídlu za 490,- kč pulsní nabiječku(taky inteligentní plně automatickou)Ta dokáže bez problému dobít i 150 ah baterii.Pokud chcete mít radost z vlastního výrobku tak je vše v pořádku jinak mě uniká smyslRimmerak píše:Brácha mi zrovna dokončuje výrobu inteligentní procesorem řízený nabíječky, která může být připojená na baterku přes zimu non-stop a umí řídit nabíjení dle potřeby baterie. Tak snad se zadaří. Už chybí jen objednat a do obvodu osadit procesor a bude toPříští zimu už budu nabíjet tím.
PS i kdyby nevydržela, tak mě těch 900kč za novou baterku nezabije, v autě to zamrzí víc.
20x?Hm ale tim si dost razantne likvidujes spajsku.Kamokomcas píše:do auta mám 62AhTak nevím, jestli to zvládne.???
Freewind se roztlačuje o něco hůř než Jawa 250... roztlačíš z kopečka a skočíš na zadek sedadla spolu se spuštěním spojky a zařazenou 2kou. Už jsem to dělal snad 20x. Ale jak šla baterka do háje, tak je to těžší! Nestačí jen ten "drc"A pokud motorka stála víc jak týden, tak to už chce atletický výkon!!
Jj tak takhle mi holka umřela taky, v Bernarticích na křižovatce. To ti byla radost, 80kiláků od baráku.Pech píše:Tak dnes jsem po 14-ti dnech přišel k motorce,otočim klíčkem a nic.Ani se nerozsvítil displey. Tak jsem motorku nastartoval přes kabely s tím že se baterka dobije. Projel jsem se a po 15 minutách jsem se vrátil, že to zkusim opět. Ale nic,zase se nerozsvítil ani displey, tak doufám že je to baterkou a zítra si pojedu koupit novou. Také mě při jízdě pořád poblikával displey, ale to bylo asi tím že motorka jela jen přes dobíjení a tak měl asi málo proudu.