Šumava

Odpovědět
0116

Šumava

Příspěvek od 0116 »

Tak sem větráka protáhnul v neděli po šumavě,najel sem cca 300km,bylo krásně,zkusil sem velkou navigaci a naplánoval literinář je to paráda,příště chci zaject pod Český krumlov někam k lipnu tak už aby bylo zase hezký počasí,jo a někdo mi volal chtěl foto toho držáku na brašny tak sem jednu našel zkusím to sem hodit,ahoj
Přílohy
držák.jpg
držák.jpg (43.4 KiB) Zobrazeno 5063 x
umava 2.jpg
umava 2.jpg (46.94 KiB) Zobrazeno 5066 x
umava 1.jpg
umava 1.jpg (34.31 KiB) Zobrazeno 5064 x
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Šumava

Příspěvek od Sinner »

Co to klubko drátů na pravé straně řidítek? :D A jak jsi na navigaci viděl, to bývá největší problém. Aspoň u mně ano.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
0116

Příspěvek od 0116 »

To máš pravdu,původně sem tam vozil telefon tam to bylo ještě horší,tady na tý velký navigaci to docela ujde,chce to nastavit červenou navigační lajnu pak je to celkem ok.Ty dráty to je dobíječka musím to tam mít pořád baterka je asi kaput no je hrozně dlouhá a nevim kam jí nacpat tak sem to tam takhle obtočil.
Přílohy
Až mě někde potkáš tak mě můžeš pořádně vytroubit,nebo prozvonit ani nevim s čim lítáš ty,tram nebo bus?
Až mě někde potkáš tak mě můžeš pořádně vytroubit,nebo prozvonit ani nevim s čim lítáš ty,tram nebo bus?
moje taxi.jpg (42.93 KiB) Zobrazeno 5049 x
navigace 1.jpg
navigace 1.jpg (41.08 KiB) Zobrazeno 5048 x
LiborZ
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od LiborZ »

0116 píše:To máš pravdu,původně sem tam vozil telefon tam to bylo ještě horší,tady na tý velký navigaci to docela ujde,chce to nastavit červenou navigační lajnu pak je to celkem ok.Ty dráty to je dobíječka musím to tam mít pořád baterka je asi kaput no je hrozně dlouhá a nevim kam jí nacpat tak sem to tam takhle obtočil.
Není třeba kaput regulátor napětí? Já jsem ho musel vyměnit hned jak jsem winda koupil...
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Tram i Busy, 8-) Tak můžu i zvonit :lol: :lol: :lol:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Pech
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pech »

Dej někdy vědět až pojedeš na šumavu,klidně bych se přidal když bude čas.
Odpovědět