Kmitání řidítek
Kmitání řidítek
Zdravím,kolem 80km/hod mi začnou kmitat nepříjemně řidítka.netušíte někdo čím to může být? DÍKY
Re: Kmitání řidítek
Jj,zkouknout nerovnosti na pneu a nechat prevazit kolo...
Jo to mě taky napadlo jako první,není to nic hroznýho jenom že se to děje lehce kolem 80km/hod,dneska sem to konečně pořádně protáh-Milevsko-Týn nad vltavou-Bechyně-kardašovka-Stráž nad nežárkou-Lišov-České budějice-Hluboká-v tejně kafe a domu,tak jsem to zjistil jak pustim řidítka tak kolem cca 80 to kmitá pak v 90 to přestane to se mi zdá divný že jenom v týhle rychlosti.DÍK
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Podle všeho to dělá kufr a blástry na řídítkách. Vlastně to může dělat cokoliv, co tam v základu být nemá.
Kámoš to zkoušel, protože mu to samý dělal Transalp. Po sundání kufru a blástrů to úplně přestalo, po nandání zase začalo Sem tě nepotěšil co. Mě to dělá taky, ale kufr potřebuju tak řídítka nepouštím.
Kámoš to zkoušel, protože mu to samý dělal Transalp. Po sundání kufru a blástrů to úplně přestalo, po nandání zase začalo Sem tě nepotěšil co. Mě to dělá taky, ale kufr potřebuju tak řídítka nepouštím.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Já se postavil ve stupačkách a viděl přímo pohyb na předním kole, byl to lehounce ťuknutej ráfek ze strany, narovnali to a vyvážili. A když jsem hodil jednou řádnou tlamu, tak jsem malinko posunul řidítka a to dělalo taky "brikule".
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Tak to nechám výhledově prevážit,ani nevím jestli to zmáknou v normálním pneuservisu jak jezdím s autem,pak to chci nechat snížit tak bych rovnou nechal zkontrolovat krk řízení,o tom kufru sem taky už slyšel ale taky ho potřebuju,vozim tam pláštěnku a kafe,jinak větrák je r.v 99 a má najeto 47000km,tak na tom nechci hledat náký mouchy to by bylo drahý,mám zkušenost s mojí bejvalou oktavkou 4x4 chtěl sem mít všecko ok,pořád to bylo v servisu,stálo to ranec a výsledek nic moc,jo a taky tady někdo psal že ten krk de náko přitáhnout?,v Čimelicích sem koukal je suzuki tam to budou asi taky pálky ale do Prahy kam sem dostal kontakt na dobrej servis se s tím zatim ještě trochu bojim.DÍKY
-
A mě tvrdil NIKDY NEBOURANEJSinner píše:Já se postavil ve stupačkách a viděl přímo pohyb na předním kole, byl to lehounce ťuknutej ráfek ze strany, narovnali to a vyvážili. A když jsem hodil jednou řádnou tlamu, tak jsem malinko posunul řidítka a to dělalo taky "brikule".
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
No to jó, pokud tedy nebereme v potaz, že jsem na něm tak dvakrát třikrát ročně hodil tlamujahodak píše:A mě tvrdil NIKDY NEBOURANEJSinner píše:Já se postavil ve stupačkách a viděl přímo pohyb na předním kole, byl to lehounce ťuknutej ráfek ze strany, narovnali to a vyvážili. A když jsem hodil jednou řádnou tlamu, tak jsem malinko posunul řidítka a to dělalo taky "brikule".
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
-
Jsem rád že to taky dodržuju (akorát už to nepočítám )Sinner píše:No to jó, pokud tedy nebereme v potaz, že jsem na něm tak dvakrát třikrát ročně hodil tlamujahodak píše:A mě tvrdil NIKDY NEBOURANEJSinner píše:Já se postavil ve stupačkách a viděl přímo pohyb na předním kole, byl to lehounce ťuknutej ráfek ze strany, narovnali to a vyvážili. A když jsem hodil jednou řádnou tlamu, tak jsem malinko posunul řidítka a to dělalo taky "brikule".
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Mohli by to dělat volnější ložiska v krku řízení.Já měl uplně stejný problém jako ty.I ta rychlost kdy mě to začalo kmitat byla stejná.U mě to vyřešila výměna přední pneu.(I když stará byla ještě dobrá)Novou jsem ani nevyvažoval a kmitání s novou pneu skončilo tak že ...0116 píše:Zdravím,kolem 80km/hod mi začnou kmitat nepříjemně řidítka.netušíte někdo čím to může být? DÍKY
Jo to je možný i se mi zdá že tam nějaká málá vůle je cítit jak zahejbu s řidítkama,guma je skoro nová servis mám daleko tak to zatím nechám být,dělá to hlavně když pustím řidítka ,tak doufám že to není náko moc nebezpečný,jinak to jezdí jako dábel,akorát se mi zdá ře to musím dost točit jinak se tomu nechce a škube to,třeba pětku řadím až v 90km/hod-4000 otáček,nejvíc jezdím mezi 4000-5500 otáček,tak snad je to OK.DÍKY
Na pätku je 85 km/h ako tak unosne minimum. Da sa aj 80 km/h ale s malym plynom a dolu kopcom...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee