Prodeje Wětráků

Odpovědět
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Prodeje Wětráků

Příspěvek od Sinner »

ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Mejras

Re: Prodeje Wětráků

Příspěvek od Mejras »

Bohužel musim, dodělávam byt ještě potřebuju hodně věcí koupit a to už jsem hodně zadluženej :-(
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Mejras píše:Bohužel musim, dodělávam byt ještě potřebuju hodně věcí koupit a to už jsem hodně zadluženej :-(
Z toho samého důvodu já obře koupil Yamahu. Kluk taky staví. Tak třeba zase časem něco.
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
0116

Příspěvek od 0116 »

Tak od Mejrase ze Srakonic sem ho koupil já,sou to moc fajn lidi celá rodina,vypadá že motka byla v dobrejch rukou a že bude nákej čas jezdit,mám to na chalupě u orlíka na jěždění po výletech,jinak mi k tomu dal ladák má to supr zvuk ale já jezdim i po lese a hajnej by mě odbouch tak je zatim na prodej než si to rozmyslim,jo a taky zadní brašny i s držákem,měl to fakt pěkný,já jezdim sám a nikam daleko tak je asi nevyužiju.Dal sem to už na motorkáře a tipmoto sou tam fotky nebo pošlu majlem nebo přiject a vyzkoušet to taky není problem.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

0116 píše:Tak od Mejrase ze Srakonic sem ho koupil já,sou to moc fajn lidi celá rodina,vypadá že motka byla v dobrejch rukou a že bude nákej čas jezdit,mám to na chalupě u orlíka na jěždění po výletech,jinak mi k tomu dal ladák má to supr zvuk ale já jezdim i po lese a hajnej by mě odbouch tak je zatim na prodej než si to rozmyslim,jo a taky zadní brašny i s držákem,měl to fakt pěkný,já jezdim sám a nikam daleko tak je asi nevyužiju.Dal sem to už na motorkáře a tipmoto sou tam fotky nebo pošlu majlem nebo přiject a vyzkoušet to taky není problem.
škoda že jsi to vzdal tak brzo. Bude ti to líto a nebudeš vědět ani proč. :(
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Já se taky plánuju laďáku zbavit. Ten rachot je balzám na srdce - ale když jezdím každej den v půl sedmý do práce a vzbudím celou ulici ve vesnici, když natajno odjíždím z práce si něco vyřešit, tak o mě ví celá administrativní budova, když jedu s mladou na výlet, tak si stěžuje, že jí po 50km bolí z toho hlava - to vše s tlumítkem :-) Bez to ani nejde provozovat :-)
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Odpovědět