Pech
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Pech
Ahoj,
tak včera jsem si přivezl konečně své moto. Byl jsem si pro něj až v Železném Brodu, což mám jako jihočech docela z ruky. Je to dovoz z Itálie, rok výroby 2001 a najeto poctivých 19000 Km. Motorka 3 roky stála, takže to chce udělát větší údržbu. Krom ulomené zadní stupačky, která je přivařená je moto jako nová. Zítra ji vezu na technickou a evidenčku, pak snad na dopravku zažádat o techničák a přihlášení. Doufám že ve středu se už svezu. Foto dodám později až budu mít umyto a pořádný foťák.
Jinak v plánu je po všech všcech k přihlášení:
1-vyčistění,namazání a došponování řetězu
2-výměna oleje a filtru
3-vyčistění vzduchového filtru a opětovná impregnace olejem
4-zbroušení sváru na zadní stupačce a přetření stříbřenkou,aby ten ošklivý svár tak neprovokoval oči
Také přemýšlím jestli nemám dát někam radši i překontrolovat sešelování karburátorů atd. ale na to teď asi nebudou finance.
tak včera jsem si přivezl konečně své moto. Byl jsem si pro něj až v Železném Brodu, což mám jako jihočech docela z ruky. Je to dovoz z Itálie, rok výroby 2001 a najeto poctivých 19000 Km. Motorka 3 roky stála, takže to chce udělát větší údržbu. Krom ulomené zadní stupačky, která je přivařená je moto jako nová. Zítra ji vezu na technickou a evidenčku, pak snad na dopravku zažádat o techničák a přihlášení. Doufám že ve středu se už svezu. Foto dodám později až budu mít umyto a pořádný foťák.
2-výměna oleje a filtru
4-zbroušení sváru na zadní stupačce a přetření stříbřenkou,aby ten ošklivý svár tak neprovokoval oči
Také přemýšlím jestli nemám dát někam radši i překontrolovat sešelování karburátorů atd. ale na to teď asi nebudou finance.
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Pech
5. Dotiahnuť a skontrolovať dotiahnutie všetkých šroubičiekPech píše:Ahoj,
.....
2-výměna oleje a filtru
6. Výmena sviečok
Nikdy som to nerobil (Tie nepodstatné) a zistil som, že všetky po sedadlom vzadu som mal popovolované
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes probíhalo vše dobře do té doby kdy mi měli na STK vypsat papíry že je vše v pořádku. Zjistili že nemají v databázi informace o tomto motocyklu, a tak si je nechají poslat přes nějakou pražskou firmu a mě to bude stát čas než jim to přijde a 1900 Kč za tu službu + 980 za evidenčku. Zbytečně vyhozené 2000 Kč,ach jo.
Jinak proč myslíš že bych měl měnit i svíčky,když vše zatim jde dobře?
Jinak proč myslíš že bych měl měnit i svíčky,když vše zatim jde dobře?
-
Znám pár lidí co si motorky přihlašovali, ale nikomu se to nepovedlo takhle rychle jak by jsi chtěl .Třeba budeš mít štěstí ale i na DI na to maj nějakej čas takže pochybuju .Ale hlavně že jí máš dom .Ale svést se můžeš ,hlavně opatrně a někde bokem ,nestojí to za průser
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Já sem počítal tak 3 dny na to abych to dal vše dopořádku. Alespoň že už nemusim nikam motorku tahat. Teď už jen vyřizovat papíry a platit. Tak snad si do pátku na ní sednu oficiálně. Teď to zatim moc nepokouším.
Pech píše:Já sem počítal tak 3 dny na to abych to dal vše dopořátku. Alespoň že už nemusim nikam motorku tahat. Teď už jen vyřizovat papíry a platit. Tak snad si do pátku na ní sednu oficiálně. Teď to zatim moc nepokouším.
no mě to trvalo asi 14 dní než to poslali... to je pech... ale třeba už zrychlili,je to přece jen 4 roky z5..
-
Kámoš to dělal před cca.2 měsícema a řekli mu že na to maj 30dní .Poslali to po víc jak 3 týdnech, tak asi záleží kolik toho maj a nebo Liberecbuba píše:Pech píše:Já sem počítal tak 3 dny na to abych to dal vše dopořátku. Alespoň že už nemusim nikam motorku tahat. Teď už jen vyřizovat papíry a platit. Tak snad si do pátku na ní sednu oficiálně. Teď to zatim moc nepokouším.
no mě to trvalo asi 14 dní než to poslali... to je pech... ale třeba už zrychlili,je to přece jen 4 roky z5..
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
No co, tak se projedeš jenom někde kolem komína. Já jezdil u nás po vesnicích na fichtlu a pak Jawa-ČZ 175 od 14 do 18 a nikdy mě nikdo nekontroloval. Na freewindu sem najezdil 23000km a ještě mě nikdy policajti nekontrolovali.
Když sem ho v Rumburku koupil a jel sem s ním domu ke Kladnu (160km) tak sem ani ještě neměl rozšíření řidičáku na A-neomezeno Čekal jsem až mi ho ráčeji na magistrátu vyrobit. To byl nervák, když jsem potkal po cestě domu 4 hlídky co stavěli...
Když sem ho v Rumburku koupil a jel sem s ním domu ke Kladnu (160km) tak sem ani ještě neměl rozšíření řidičáku na A-neomezeno Čekal jsem až mi ho ráčeji na magistrátu vyrobit. To byl nervák, když jsem potkal po cestě domu 4 hlídky co stavěli...
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
No tak to si docela odvaha. Já doufám že do konce týdne budu mít vše ohledně přihlášení hotovo.Dnes v 7:30 jsem jel na technickou už pro vyřízené papíry a zítra ráno na úřad,jelikož dnes mají zavřeno. Tak snad od středy do pátku stihnou vydat velký techničák, až ho vydají tak do půl hoďky mam povinný a pak už jen SPZ a můžu lítat.
- martinbrejcha
vem to na valník a přijeď do Liberce. Tam co jezdíme s Jahoďákem fíci nestojej
-
No tak ty 07 jsou tvoje správná volba .Dobře držej a jsou levnýPech píše:Až přístí rok bude přezutí,teď nebudou dlouho penizky, jednak bude dovolená,pak musim obout auto a do toho ještě splácet motorku.
- Plukovník
Nazdárek PECHY.........
tak jsi prolezl stroj a nakonec koupil
Takže tě jako nováček též pěkně vítám
hodně kiláků bez nehody.....
bud na Freewa hodnej....a koukej jezdit na srazy........ to je ROZKAZ
Jsem rád že máme dalšího Freewinďáka....
Tak zatím ahoj a pojedeš li kolem mě......Strakonická.....obec Řitka...přibrzdi na kafe
tak jsi prolezl stroj a nakonec koupil
Takže tě jako nováček též pěkně vítám
hodně kiláků bez nehody.....
bud na Freewa hodnej....a koukej jezdit na srazy........ to je ROZKAZ
Jsem rád že máme dalšího Freewinďáka....
Tak zatím ahoj a pojedeš li kolem mě......Strakonická.....obec Řitka...přibrzdi na kafe
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Plukovník
Tak se rychle zkamarďte................někdy na podzim či konec prázdnin čekám na Buřt podzim 2011
což to dáš i poslepu...někde střední čechy
ale příští sraz Frewindů...........bude u našich bratrů na Slovensku...takže 2012 Slovakia ....
tak trénuj bratři nás čekaj v hojném počtu
jedem všichni
což to dáš i poslepu...někde střední čechy
ale příští sraz Frewindů...........bude u našich bratrů na Slovensku...takže 2012 Slovakia ....
tak trénuj bratři nás čekaj v hojném počtu
jedem všichni
Když ji miluješ není co řešit
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Predpokladam ze si kupil tohoto Freewinda.
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... ewind.html Na obrazkoch vyzera krasne, tiez ho uz sledujem dlhsiu dobu.
V utorok si idem do CZ pre Freewinda, tak sa uz nikto neopovazte mi niektoreho kupit
Predpokladam ze si kupil tohoto Freewinda.
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 ... ewind.html Na obrazkoch vyzera krasne, tiez ho uz sledujem dlhsiu dobu.
V utorok si idem do CZ pre Freewinda, tak sa uz nikto neopovazte mi niektoreho kupit
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
JO přesně toho jsem koupil.Stahnul jsem to na 46 t. dobrých 900 na naftu. Dnes jsem odnesl papíry na úřad a k večeru nebo v pátek už budu moct jezdit.Juchůůůůů.