Pirelly sport Demon mam a jsem spokojenej a řekl bych že jsou lepší jak Dunlopy kolik na nich dam nevim zatim mam cca 6000 km a vše ok za mne mužu doporučitMaxton píše:Co myslíte že bude lepší na cesty (mám rád zatáčky) z hlediska výdrže/přilnavosti...Pirelly Sport Demon nebo ty Continental conti trail attack... ?
Household píše:Cena bola rovnaká ako Touranc, ale mňa presvedčila tá akože vraj dvojzložková zmes.
Na kraji pneu je to akože mäkké a v strede je tvrdšia zmes. Takže v zákrute drží jak na koľajniciach, lebo je mäkšia zmes a v strede je tvrdšia lebo väčšinou sa vraj jazdí rovno.
Toto by malo zabezpečiť aby sa guma nedrala do hranata. Tá moja prvá Pirellka bola toho strašným dôkazom![]()
Či je to pravda a funguje to tak napíšem o 2-3 sezóny![]()
No a na kompletku tu sú detaily.
Nemáš náhodou odkaz na stažení toho testu ? docela by me to zajímalo... díkykomcas píše:Tak objednávám na zadek Michelin Anakee 2 za 2260Kč
... Sice v testu 5/2011 velkých endur BMW GS byly až na 6tém místě ze 7mi, ale výdrží jsou nejlepší!!! a na mokru na 3tím místě.
V porovnání s Mitas E-08 čekám právě větší jistotu na mokru a trochu lepší zápich v terénu.
odkaz je tady: http://www.motorkar.net/recenze/MRD12_1 ... Reifen.pdfMaxton píše:Nemáš náhodou odkaz na stažení toho testu ? docela by me to zajímalo... díkykomcas píše:Tak objednávám na zadek Michelin Anakee 2 za 2260Kč
... Sice v testu 5/2011 velkých endur BMW GS byly až na 6tém místě ze 7mi, ale výdrží jsou nejlepší!!! a na mokru na 3tím místě.
V porovnání s Mitas E-08 čekám právě větší jistotu na mokru a trochu lepší zápich v terénu.
Hezký výlet, taky bych jelkomcas píše:Jedu s ním až do Anglie
Nápověda pro méně zdatné němčinářekomcas píše:odkaz je tady: http://www.motorkar.net/recenze/MRD12_1 ... Reifen.pdfMaxton píše:Nemáš náhodou odkaz na stažení toho testu ? docela by me to zajímalo... díkykomcas píše:Tak objednávám na zadek Michelin Anakee 2 za 2260Kč
Jinak pneu Anakee 2 mám koupený a zatím mám dobrý pocit. Jedu s ním až do AnglieVe předu zůstává Mitas E-08.