Příprava na zimu

Meldar
Big motorkář

Re: Příprava na zimu

Příspěvek od Meldar »

kurňá asi bych čuměl kdyby mě z výfuku vystartovala myška
traxxas

Příspěvek od traxxas »

sonyk píše:u toho co mam ted nevim, ale u staryho sli tri, ctvrtej se chytil dyl ale nebyla tam uz dobre svice asi
tak to je OK kamoš má kurva tuněnýho 1250 (mám dojem, že říkal něco o 160-170 koníkách na brzdě) a říká, že běžně 2....
jo koukal jsi kolik ted stojí fungl novej 650 nahatej-doprodej K8????? Mám dojem, že jsem ho před týdnem viděl na krámě za pouhopouhých 129.900,-!!!!!!!!!!! To je co??? ( nebo to možná bylo o 5 víc) nevím, už se mi ty ceny pletou :lol:
sonyk
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonyk »

JJ hele cenove sou ted bomba stejne jako nektery auta.

Kdyz budu kupovat jinou moto tak to bude zase bandit 600 a to psoledni verze vzduchace rok 2006 v modry azurovy barve a nahej a nebo vod suzuki nahac rok 2006 GSR ten dvou val kosmickeho vzhledu. a nebo me rupne v kebuli a koupim si R1 pico :-) ba ne na to se mam moc rad, bandit se mi libi a vyhovujemi nemam duvod menit a halvne ani penize na meneni

BTW: novy bandasky nemaj polohu u kohoutu PRI, proto jim to statrtovani po zime de hur
Kawasaki z750
traxxas

Příspěvek od traxxas »

sonyk píše:JJ hele cenove sou ted bomba stejne jako nektery auta.

Kdyz budu kupovat jinou moto tak to bude zase bandit 600 a to psoledni verze vzduchace rok 2006 v modry azurovy barve a nahej a nebo vod suzuki nahac rok 2006 GSR ten dvou val kosmickeho vzhledu. a nebo me rupne v kebuli a koupim si R1 pico :-) ba ne na to se mam moc rad, bandit se mi libi a vyhovujemi nemam duvod menit a halvne ani penize na meneni

BTW: novy bandasky nemaj polohu u kohoutu PRI, proto jim to statrtovani po zime de hur
tak.... "voe voe R1 pico, ti řikam nic jinyho než R1 pičo" ......dost dobře nechápu tyhle týpky, podle mě většina z nich nepatří mezi normální lidi na silnici ( vyjímka potvrzuje pravidlo, ale těch je málo).....jojo ale vona to holt Yamaha vyrábí a prodaj to každýmu. To je jako by jim prodali tarasnici....nebo rovnou stingera... :roll: Vono i R6 stačí, jsou to v podstatě už čistokrevný štokový okruhový speciály.... :mrgreen:
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

GSR je stvorvalec....

Poznam dvoch super jazdcov, ktori po 3 rokoch predali svoje trojrocne R1 a sli do R6... Tema preco, by bola dost dlha a kazdy to nepochopi...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
sonyk
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonyk »

mas pravdu je to ctyrval byl sem myslenkama nekde jinde. a myslim ze sme mimo tema:-)

No muj sen je yamaha MT01, kdo vi mozna nekdy.

Ty R1 picky to sou sami frajircici co si honej trika pred nactiletejma frajerkama to nemam za potrebi. A jak rikas vyjimka potvrzuje pravdilo.

R6 by me nevadila docela pekny zivy stroj a bohate staci ale Naked je naked
Kawasaki z750
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Dnes jsem přišel po více jak měsíci do garáže, dal kohout paliva do polohy PRI plnej sitič a chvilku jen motala (déle než je jejím zvykem), ale potom bafla úplně předpisově. 8-) A to ta baterka už přešla párkrát mrazem. Chudinka, má mizernýho páníčka. :oops:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
martin

Příspěvek od martin »

Já už mám baterku venku, mrazy jí nesvědčej, tak je doma v teple.
traxxas

Příspěvek od traxxas »

martin píše:Já už mám baterku venku, mrazy jí nesvědčej, tak je doma v teple.
s mrazem máš pravdu, ale teplo batce taky nesvědčí-trpí více samovybíjením a tím si relativně trochu zkracuje životnost, nejlepší je chladné uložení třeba okolo 5°C.....minimální samovybíjení... :mrgreen: takže ji šoupni manželce do chladničky, schválně , jestli tě pochválí... :lol: já jí mám ve vytápěné garage v motce na kondicioneru přes 12V zásuvku... :lol:
Odpovědět