Příprava na zimu
Re: Příprava na zimu
kurňá asi bych čuměl kdyby mě z výfuku vystartovala myška
tak to je OK kamoš má kurva tuněnýho 1250 (mám dojem, že říkal něco o 160-170 koníkách na brzdě) a říká, že běžně 2....sonyk píše:u toho co mam ted nevim, ale u staryho sli tri, ctvrtej se chytil dyl ale nebyla tam uz dobre svice asi
jo koukal jsi kolik ted stojí fungl novej 650 nahatej-doprodej K8????? Mám dojem, že jsem ho před týdnem viděl na krámě za pouhopouhých 129.900,-!!!!!!!!!!! To je co??? ( nebo to možná bylo o 5 víc) nevím, už se mi ty ceny pletou
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
JJ hele cenove sou ted bomba stejne jako nektery auta.
Kdyz budu kupovat jinou moto tak to bude zase bandit 600 a to psoledni verze vzduchace rok 2006 v modry azurovy barve a nahej a nebo vod suzuki nahac rok 2006 GSR ten dvou val kosmickeho vzhledu. a nebo me rupne v kebuli a koupim si R1 pico ba ne na to se mam moc rad, bandit se mi libi a vyhovujemi nemam duvod menit a halvne ani penize na meneni
BTW: novy bandasky nemaj polohu u kohoutu PRI, proto jim to statrtovani po zime de hur
Kdyz budu kupovat jinou moto tak to bude zase bandit 600 a to psoledni verze vzduchace rok 2006 v modry azurovy barve a nahej a nebo vod suzuki nahac rok 2006 GSR ten dvou val kosmickeho vzhledu. a nebo me rupne v kebuli a koupim si R1 pico ba ne na to se mam moc rad, bandit se mi libi a vyhovujemi nemam duvod menit a halvne ani penize na meneni
BTW: novy bandasky nemaj polohu u kohoutu PRI, proto jim to statrtovani po zime de hur
Kawasaki z750
tak.... "voe voe R1 pico, ti řikam nic jinyho než R1 pičo" ......dost dobře nechápu tyhle týpky, podle mě většina z nich nepatří mezi normální lidi na silnici ( vyjímka potvrzuje pravidlo, ale těch je málo).....jojo ale vona to holt Yamaha vyrábí a prodaj to každýmu. To je jako by jim prodali tarasnici....nebo rovnou stingera... Vono i R6 stačí, jsou to v podstatě už čistokrevný štokový okruhový speciály....sonyk píše:JJ hele cenove sou ted bomba stejne jako nektery auta.
GSR je stvorvalec....
Poznam dvoch super jazdcov, ktori po 3 rokoch predali svoje trojrocne R1 a sli do R6... Tema preco, by bola dost dlha a kazdy to nepochopi...
Poznam dvoch super jazdcov, ktori po 3 rokoch predali svoje trojrocne R1 a sli do R6... Tema preco, by bola dost dlha a kazdy to nepochopi...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu je to ctyrval byl sem myslenkama nekde jinde. a myslim ze sme mimo tema:-)
No muj sen je yamaha MT01, kdo vi mozna nekdy.
Ty R1 picky to sou sami frajircici co si honej trika pred nactiletejma frajerkama to nemam za potrebi. A jak rikas vyjimka potvrzuje pravdilo.
R6 by me nevadila docela pekny zivy stroj a bohate staci ale Naked je naked
No muj sen je yamaha MT01, kdo vi mozna nekdy.
Ty R1 picky to sou sami frajircici co si honej trika pred nactiletejma frajerkama to nemam za potrebi. A jak rikas vyjimka potvrzuje pravdilo.
R6 by me nevadila docela pekny zivy stroj a bohate staci ale Naked je naked
Kawasaki z750
Dnes jsem přišel po více jak měsíci do garáže, dal kohout paliva do polohy PRI plnej sitič a chvilku jen motala (déle než je jejím zvykem), ale potom bafla úplně předpisově. A to ta baterka už přešla párkrát mrazem. Chudinka, má mizernýho páníčka.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Já už mám baterku venku, mrazy jí nesvědčej, tak je doma v teple.
s mrazem máš pravdu, ale teplo batce taky nesvědčí-trpí více samovybíjením a tím si relativně trochu zkracuje životnost, nejlepší je chladné uložení třeba okolo 5°C.....minimální samovybíjení... takže ji šoupni manželce do chladničky, schválně , jestli tě pochválí... já jí mám ve vytápěné garage v motce na kondicioneru přes 12V zásuvku...martin píše:Já už mám baterku venku, mrazy jí nesvědčej, tak je doma v teple.