Sem doma a byl to malej
horor
Tak po té co jsem vyrazil s Pastvin, jsem zjistil že jsem si do navigace nedal vyhledat nejbližší pumpu. Tak jsem zastavil asi tak 1km od kempu zadal pumpu do navigace, měla být asi 400m ode mně, nebylo tam nic. Říkám si dobrý dotankuji v Žamberku. Zajel jsem k pumpě v Žamberku. Když jsem k ní dojížděl začala mi poskakovat ručička otáčkoměru jak šílená. To už znám, tak jsem šel skoro najisto, pomlel dráty u jedné svorkovnice a dobrý. To akorát projeli okolo kluci z Liberce, aspoň myslím (troubili na mně
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
) natankoval jsem a vyrazil za nimi s myšlenkou že je dojedu, a do Hradce se sklouznu s nimi. Nesklouzl. Neujel jsem ani 50m a střelba z výfuku zdechávalo to, zase ke krajnici znova pomlet svorkovnicí a jedem. Sice se to chytlo, ale nebylo to nějak pořád ono. ALE CO, hlavně že jedu, ujel jsem asi 5 km a dostal jsem ránu do zad, hned už jsem věděl že jsem idiot pořádně nezavřel topcase. Zastavil a zjistil že nepromok, a výstražná vrstva je v dupě. Zavřel kufr a pokračoval. Už před Hradcem jsem chytil déšť, začal být trochu kosa, za chvilku jsem najel na dálnici. Přišel docela slušnej slejvák tak jsem to zabodnul na benzínce před Sadskou. Tam jsem se navlékl tam do svetru. Mezi tím se kolem mně odsmrdoval takovej mírně přiopilej chlap. Očumoval motorku něco si brumlal. Nevěnoval jsem mu pozornost. Když jem nasedal tak jsem blbě zavadil o kufr a mašina se začala kácet. Stál jsem sice nad ní, držel jí, ale nebyl jsem sto jí zvednout z toho náklonu ve kterém už byla. Řvu na toho idiota "můžete mi pomoct!" stál vedle mně asi metr spíš míň, pokuřoval a pořád jen čuměl a čekal až mi to zbuchne.
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
No imbecil neskutečnej!!! ještě tam byl nějakej malej kluk 10 možná 12 let, tak jsem zařval ať skočí pro někoho dovnitř. Čuměl úplně stejně jak ten kokot ani se nehnul. Nakonec jsem ucítil jak mne někdo zezadu rovná. Byl to chlapík z obsluhy čerpadla. Poděkoval jsem mu, a tomu druhému co na mě jen koukal zdělil že je kretén. Uraženě se otočil a odešel. Nastartoval jsem a zase střelba do výfuku, mašina nejela, odšlapal jsem jí na stranu abych už nepřekážel. Mezi tím aspoň přestalo pršet. Zase dolů plasty, ale tentokrát mi pohyb dráty u svorkovnice už nepomohl. Vůbec žádná elektrika nikam nešla. Chvilku jsem kolem střečkoval, když koukám a hele kontrolka svítí. Tak rychle nandat plast ani jsem ho nepřišrouboval, naskočím na mašinu a kontrolky zase zhasli. MRTVICE!!! Vytahuji mobil a volám do prahy kámošovy co se vyzná (Jeník789), jenom jedna čárka na baterce telefonu mne moc nevzrušuje. Mám founy dva a druhej byl ráno plnej. Nikam jsem se sice nikomu nedovolal, ale přijeli tam dvě údržbářská auta od Kapshe, (mýtné brány) požádal jsem je o pomoc. Vytáhli voltmetr a změřily baterku. 12,6 V na kontaktech, ale za ní už nikde nic. Nakonec jsem zjistil že ten bordel dělá asi? pojistkové pouzdro. Podařilo se mi nastartovat. Valil sem domu co to šlo. Ještě zdechla asi 500m od baráku. Zase pomlet pojistkou a hup domu naposled zdechla u baráku, ale to jsem už doklouzal na vymáčknutou spojku. Hurá mám to za sebou! Popadl jsem dva kufry a vyrazil domů, praštil s kufry, umyl si ruce vlítl na hajzlík a když jsem šel potom znova z koupelny si říkám, "dám hned na nabíječku mobil a vezmu si zatím ten druhej". Nebudu vás napínat žádnej druhej telefon už nemám, někde jsem ho nechal nebo ztratil, naposled sem ho měl v ruce co si pamatuji když jsem ho ráno ukazoval Deepovi. Moje oblíbená Nokie E51je řiti a já doma.
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jinak bez ohledu na moje peripetie se mi SRAZÍK moc líbil. Nejvíc mně těší že kolem Freewindú a Freewiďáků je motají prima a slušní lidé. Tímto Vám všem děkuji. Míra alias Sinner.
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)