Přihláška na sraz 2011 Pastviny

martinbrejcha
Dustojník hvězdné pěchoty

Re: Přihláška na sraz 2011 Pastviny

Příspěvek od martinbrejcha »

Nejhorší je, že jsem zítra do sedmi v práci, snad se mi podaří sehnat někoho, kdo mi na to koukne v pátek ráno a "něco" s tím udělá, nebo řekne, že to těch cca 600 km vydrží.........
jahodak

Příspěvek od jahodak »

Petra píše:
martinbrejcha píše:čau, Trošku se mi to komplikuje, jsem teď při dotahování řetězu zjistil, že mám vůli v zadním kole....
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=250
servis do pátku těžko seženu a teď babo raď.........
No to nemyslíš vážně :-(((( já se chtěla jako seznámit :-(((
Martin to dá ;) 8-)
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
jahodak

Příspěvek od jahodak »

Dneska byla zkouška přetěsnění a zatím to vypadá dobře a neteče :) .Jó Plukovníku už není tak nablejskaná.Stihl jsem dnes zmoknout ale jedu, a vidím takovou malllilllinkatou polňačku :oops: tak a dál už to asi uhádneš ;) .Nemohl jsem tomu odolat :oops: :)
martinbrejcha

jsem na Tebe mával, když jsi vyjížděl z Alfa station, ale asi po plechovkách nekoukáš. Říkám, Jirka plno keců jak furt maká a přitom si jezdí jak o zlatý vidle 8-)
jahodak

Příspěvek od jahodak »

martinbrejcha píše:jsem na Tebe mával, když jsi vyjížděl z Alfa station, ale asi po plechovkách nekoukáš. Říkám, Jirka plno keců jak furt maká a přitom si jezdí jak o zlatý vidle 8-)
Poslední zkouška ;)
martinbrejcha

Doufám, že to nezakřiknu, ale pán ze servisu se holedbal, že Freew bude ráno hotovej. Měl teda ještě poslat SMS, neposlal, doufám, že jenom zapomněl. Takže hard crossová dvojka snad bude kompletní 8-)

Jinak doufám, že Pražáci už nebudou měnit hospu a platí to rohatý kolo. Mám už vytisklou mapu.
čau Mati
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Martine :!: :!: toho Pražáka si vypiješ :o :lol: :lol: :twisted: nejlépe hned večer u baru :lol: :mrgreen:
držím palec na ráno a těším se na hard crossový borce .....
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
jahodak

Příspěvek od jahodak »

Plukovníku
platí teda ta hospa u rohatýho kola cca 12:30 :?:
Číslo na vás mám tak si kdyžtak cinknem.
Tady je na mě, kdyby něco 776624108
Redy
Big motorkář

Příspěvek od Redy »

tam dobře vařej, doporučuju sedlo z mopeda! Mám to asi 10 min. na motorce od baráku, tak si nechte chutnat! :)
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Plukovník píše:Martine :!: :!: toho Pražáka si vypiješ :o :lol: :lol: :twisted: nejlépe hned večer u baru :lol: :mrgreen:
držím palec na ráno a těším se na hard crossový borce .....
Petře co máš proti Pražákům :?: Pokud se nepletu tak taky pocházíš z Prahy :o ;)
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Vítku.právě proto.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se nás Pražáků zastávám..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :shock: !!!!!!!!!!!!!!! dyť si rejpnul jak drapákem do golfový trávy :lol: .................ačkoliv už nejsem Pražák :lol:
se to prostě v baru musí porovnat :lol:
za urážku na cti se musíme více spřátelit :D

no a už se na tebe taky těším.........pokecáme...........akorát že ji neuvidíš naleštěnou :oops: :oops: ...........nestíhám.....ale jezdím :roll:
a vezmu ji až do Slovinska :o :lol: a Chorvatska a Itálie....na tejden..... 8-) :twisted: :twisted:
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

jahodak píše:Plukovníku
platí teda ta hospa u rohatýho kola cca 12:30
Číslo na vás mám tak si kdyžtak cinknem.
Tady je na mě, kdyby něco 776624108
Netuším zda tam nebudem dřív ale platí....!!!!!!!!!!!!............... :lol: kurnˇa už se těším
jinak já mám tel 777 821 654..........a mám MODRYHO FREEWA....aby jsi mě poznal :o :lol:
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tak vas všechny pobavim asi nedojedu rano jedu dělat technickou na motorku :( :lol:
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Zeusik píše:tak vas všechny pobavim asi nedojedu rano jedu dělat technickou na motorku :( :lol:
Tak se zastav cestou přes Prahu u mě na STK.Radimova 39,Praha 6.Je to u vojenské nemocnice ve Střešeovicích.V pátek ale máme krátkou a musel by jsi přijed mezi 8 - 10 hod.
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

Vitouš píše:
Zeusik píše:tak vas všechny pobavim asi nedojedu rano jedu dělat technickou na motorku :( :lol:
Tak se zastav cestou přes Prahu u mě na STK.Radimova 39,Praha 6.Je to u vojenské nemocnice ve Střešeovicích.V pátek ale máme krátkou a musel by jsi přijed mezi 8 - 10 hod.
dik Vitoši ale nestiham rano v 7 padim do Kralup na STK ať sem tam prvni a pak domu pro hadry a hned padim pro medovinu a abych byl v 9 na čerňaku.
kdybych dnes při leštěni neleštil spz tak bych si ani nevšiml že mi skončila furt sem měl za to že konči až v červenci :cry:
Ale slibuji že na dalši technickou se zastavim :-) třeba i s autičkem :) at vam udělam taky nějaky kšeftik
LiborZ

Příspěvek od LiborZ »

LiborZ píše:
Zeusik píše:ok tak na vas počkame :lol: stejně restaurace na jidlo je dost blizko :P to se doladi vše operativně :ugeek:
misto se najde a snad vas tu moc nezruši učast!!!!!!!!!!
Zeusiku, kdyby mně čistě teoreticky v pátek "ruplo v kuli" a vyrazil bych se za vámi na otočku podívat, našlo by se jedno volné místo v chatce na noc z pátku na sobotu? Máš už trochu přehled o lidech, kteří přijedou v pátek a kteří v sobotu?
Vyjížky bych se už nemohl zúčastnit :( , protože ve 3 odpoledne u nás začíná akce na kterou jdu, mám to zhruba 170 km a ještě se musím dostat do společensky přijatelného stavu ;)
Tak mně to bohužel definitivně nevyjde :( Pořád jsem si udržoval kapku naděje, ale už je po ní :(
Ani nevíte, jak mně to mrzí, ale už s tím nic nenadělám :(
Doufám, že vám vyjde počasí a všichni to přežijete bez fyzické i morální úhony :lol: :twisted: :lol:
Užijte si to i za mě a zítra večer si dejte frťana na "padesátníky" :D
Redy
Big motorkář

Příspěvek od Redy »

Škoda, tak snad příště dorazíš! Určitě bude něco na podzim. To budeme vypad když budem muset pít i za Tebe! :D
LiborZ

Příspěvek od LiborZ »

Redy píše:Škoda, tak snad příště dorazíš! Určitě bude něco na podzim. To budeme vypad když budem muset pít i za Tebe! :D
Neboj ulívat se nebudu. Zítra budeme pít zároveň, i když na jiných místech :lol: Z minuléhno srazu spolužáků jsme šli ze sklípku domů za světla, jako všichni slušní lidé ;) Bylo něco kolem šesté ráno :lol:
Doufám, že to na podzim konečně klapne. Loni na podzim jsem se musel trhnout z vyjížďky už na Mušovských jezerech :(
Program mám ale pořád narvaný. Furt nějaké akce. Letos na 10.9. už mám objednaný takový menší kulturáček a pár muzikantů. A tam se toho vypije také hodně :D Už si dělám zásoby :D Takže 10.9. určitě nikam nebudu moct jet :oops: Jedině že by tam mé narozky zapili beze mě :lol:
Odpovědět