náhradní gumy předních stupaček
náhradní gumy předních stupaček
Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.
Re: náhradní gumy předních stupaček
Resil sem to celpu dobu co jsem Wetraka mel, a nevyresil. Mozna uplne jine stupacky. Ja to zvazoval, ze bych dal nejake krosove. Ty jsou okolo 4 stovek. Ale chceto nejdriv zkusit zda by to slo.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
halamka píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.
Posli SS tu na fore clenovi xsarkanx ak sa nemylim, ma tam dane ine stupacky....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
xsarkanx má krosové stupačky bez gum...kanko00 píše:halamka píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.
Posli SS tu na fore clenovi xsarkanx ak sa nemylim, ma tam dane ine stupacky....
PS: Nové gumy by se mně také hodily
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Já mám pravou gumu taky sedranou a neřeším to.LiborZ píše:xsarkanx má krosové stupačky bez gum...kanko00 píše:halamka píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.
PS: Nové gumy by se mně také hodily
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !