JA + 1Honzejk píše: Kdo jedete ze slovenska?....... Zlínskem?..... se přidám )
cca TRASA
To +1 som ja? Asi nie. Takze sa hlasim ze Ja + 2. Kde sa cestou stretneme?Household píše:JA + 1Honzejk píše: Kdo jedete ze slovenska?....... Zlínskem?..... se přidám )
cca TRASA
ano - posledne som rano o 7mej keruval este poloopity cez Bansku Bystricu.Household píše:kanko00 kľudne tak ako posledne - v Bytči.
Plánujem z domu tak cca o 13:00.
Príjazd do cieľa 350 km za 3-4-5-6-7 hod.
humusak píše:caute - kedy mate naplanovany start? lebo ak o 8:00 idem cez polsko sam, ak okolo 10:00 tak to stiham. dorazit.
To chcete startovat tak BRZO. Já myslel že jsme vždy jezdili na vyjíždku až tak před polednem.Já budu moc přijet s Vitasem nejdříve v sobotu až tak v10,30 hod.A Maikl jede z práce tak přijede až okolo 11 hod. Pokud by jste na nás počkali tak by to bylo fain a večer vám všem zaplatím rundu.Zeusik píše:humusak píše:caute - kedy mate naplanovany start? lebo ak o 8:00 idem cez polsko sam, ak okolo 10:00 tak to stiham. dorazit.
dřive jak v 10 určitě ne to by bylo brzo přece jen musime trochu stravit ten alkohol z patku jako vždy
Vitouš píše:To chcete startovat tak BRZO. Já myslel že jsme vždy jezdili na vyjíždku až tak před polednem.Já budu moc přijet s Vitasem nejdříve v sobotu až tak v10,30 hod.A Maikl jede z práce tak přijede až okolo 11 hod. Pokud by jste na nás počkali tak by to bylo fain a večer vám všem zaplatím rundu.Zeusik píše:humusak píše:caute - kedy mate naplanovany start? lebo ak o 8:00 idem cez polsko sam, ak okolo 10:00 tak to stiham. dorazit.
dřive jak v 10 určitě ne to by bylo brzo přece jen musime trochu stravit ten alkohol z patku jako vždy
Já ti dám dědku ty KUKAČKO tedy Marku Doufám že na nás počkaj když nás přijede v sobotu takhle více.DEEP píše:Vitouš píše:To chcete startovat tak BRZO. Já myslel že jsme vždy jezdili na vyjíždku až tak před polednem.Já budu moc přijet s Vitasem nejdříve v sobotu až tak v10,30 hod.A Maikl jede z práce tak přijede až okolo 11 hod. Pokud by jste na nás počkali tak by to bylo fain a večer vám všem zaplatím rundu.Zeusik píše:humusak píše:caute - kedy mate naplanovany start? lebo ak o 8:00 idem cez polsko sam, ak okolo 10:00 tak to stiham. dorazit.
Jo.jo taky prijedu takhle nejak,Moje rec dedku!Teda Vitku
Zeusiku, kdyby mně čistě teoreticky v pátek "ruplo v kuli" a vyrazil bych se za vámi na otočku podívat, našlo by se jedno volné místo v chatce na noc z pátku na sobotu? Máš už trochu přehled o lidech, kteří přijedou v pátek a kteří v sobotu?Zeusik píše:ok tak na vas počkame stejně restaurace na jidlo je dost blizko to se doladi vše operativně
misto se najde a snad vas tu moc nezruši učast!!!!!!!!!!
Nepochybuj, a doraž.halamka píše:Ahoj Freewinďáci, mám ten stroj dovezenej krátce, takže nevím, jestli ho stihnu do srazu zaregistrovat. Chtěl bych se s Vámi projet, příp. načerpat nějaké wětrácké rozumy - mohu mezi Vás přijet zatím na jiné motorce?
jasne doraz neni problem radi tě uvidimeLiborZ píše:Zeusiku, kdyby mně čistě teoreticky v pátek "ruplo v kuli" a vyrazil bych se za vámi na otočku podívat, našlo by se jedno volné místo v chatce na noc z pátku na sobotu? Máš už trochu přehled o lidech, kteří přijedou v pátek a kteří v sobotu?Zeusik píše:ok tak na vas počkame stejně restaurace na jidlo je dost blizko to se doladi vše operativně
misto se najde a snad vas tu moc nezruši učast!!!!!!!!!!
Vyjížky bych se už nemohl zúčastnit , protože ve 3 odpoledne u nás začíná akce na kterou jdu, mám to zhruba 170 km a ještě se musím dostat do společensky přijatelného stavu
Ahoj.Já s Martinem to máme taky tak .Tak to doladíme a hodíme někde spichaPlukovník píše:Ahoj parto, musím také upřesnit...........jsem v časovým presu............ostatně jako každou sezonu
Ale každopádně
ROZKAZ zněl jasně....sejmout muže s brašnou.....kecám .....jet na sraz !!!!!!!!
Takže jedu ale kamoš s bmw to nemůže zkloubiti........
TAKŽE POTVRZUJI ÚČAST V CHATCE A PŘIJEDU SÁM..............
SOUČASNĚ S JARDOU TLAPÍKEM ....by jsme rádi vyjeli ve větším počtu a můžeme už v pátek dopo.....
Takže kdo by se chtěl připojit........a jet od Práglu nějak společně a provejletovat páteční jízdu do kempu.........
budeme rádi
Těším se na Vás ....Plukovník
Nazdar kluci, tak to já nevím jestli se s Vámi svezu, musím být ještě v poledne v práci. Nemám tušení, jak bych to udělal, naklonovat se? Myslel jsem, (někdy se mi to stane) že pojedeme nejdříve ve 13 00hod. z Prahy. Zkusím vedoucího trochu napnout a uvidíme. Kdo všechno pojede z Prahy a v kolik??? Třeba stihnu druhou skupinu.martinbrejcha píše:čau Jirko, Plukovníku a ostatní. Já bych to viděl srazit se na oběd někde v okolí Hradce ?????
Čaves, já v pátek končím až v sobotu. Tak pojedu v sobotu ráno kolen 9 možná později. Končím někdy ve 2:00 a než se dostanu do postele bude 3:30 ne li víc. A aspoň trochu se vyspat musím. Tak podle toho pojedu.tlapik03 píše:Nazdar kluci, tak to já nevím jestli se s Vámi svezu, musím být ještě v poledne v práci. Nemám tušení, jak bych to udělal, naklonovat se? Myslel jsem, (někdy se mi to stane) že pojedeme nejdříve ve 13 00hod. z Prahy. Zkusím vedoucího trochu napnout a uvidíme. Kdo všechno pojede z Prahy a v kolik??? Třeba stihnu druhou skupinu.martinbrejcha píše:čau Jirko, Plukovníku a ostatní. Já bych to viděl srazit se na oběd někde v okolí Hradce ?????
No a co takhle vyrazit hned po práci??? Ale musíš spát jen na rovinkách, když už to na Tebe přijde za jízdy. Rád Tě uvidím, ale v sobotu je pro mě docela pozdě,chci tam být už v pátek. Měj se hezky ahoj.Sinner píše:Čaves, já v pátek končím až v sobotu. Tak pojedu v sobotu ráno kolen 9 možná později. Končím někdy ve 2:00 a než se dostanu do postele bude 3:30 ne li víc. A aspoň trochu se vyspat musím. Tak podle toho pojedu.tlapik03 píše:Nazdar kluci, tak to já nevím jestli se s Vámi svezu, musím být ještě v poledne v práci. Nemám tušení, jak bych to udělal, naklonovat se? Myslel jsem, (někdy se mi to stane) že pojedeme nejdříve ve 13 00hod. z Prahy. Zkusím vedoucího trochu napnout a uvidíme. Kdo všechno pojede z Prahy a v kolik??? Třeba stihnu druhou skupinu.martinbrejcha píše:čau Jirko, Plukovníku a ostatní. Já bych to viděl srazit se na oběd někde v okolí Hradce ?????