čau, na krocanovi byl jeden kluk, co vlastnil Freewinda seškrcenýho na 25kW jako já. Ten mi zaškrtil jednu hadičku ke karburátoru, že prej to pojede líp odspoda. Tak jsme udělali, opravdu to v těch nižších otáčkách tolik neškube jako dřív. Jenom bych nerad, abych něco pokurvil, proto bych to s vámi rád skonzultoval. Přece jenom jsme to dělali po nějakým to asi pátým pivu
Seškrcená hadička je ta zeleně označená....
Díky za info, Martin
karburátor
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
karburátor
- Přílohy
-
- karbec.jpg (177.97 KiB) Zobrazeno 4172 x
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: karburátor
martinbrejcha píše:čau, na krocanovi byl jeden kluk, co vlastnil Freewinda seškrcenýho na 25kW jako já. Ten mi zaškrtil jednu hadičku ke karburátoru, že prej to pojede líp odspoda. Tak jsme udělali, opravdu to v těch nižších otáčkách tolik neškube jako dřív. Jenom bych nerad, abych něco pokurvil, proto bych to s vámi rád skonzultoval. Přece jenom jsme to dělali po nějakým to asi pátým pivu
Seškrcená hadička je ta zeleně označená....
Díky za info, Martin
Nejak nemam slov.Na tyhle pokusy vykon se ladi trosicku jinak ...
Ale trebas tomu zase tak nerozumim .Tezko rict.Ja bych to tedy udelal jinak
Vis jaky ty hadicky tam maji smysl?Vis jak to vse funguje.Vis o tom ze to muze ovlivnit smes paliva.Jinak na 25 kW se to steluje necim jinym.
Co je stary,to je dobry ...
Re: karburátor
Zajímavý odkaz na rozebírání karburátoru - takový hodně jako pro mne - polopatistický.
http://suzuki-dr-big-750.howto.cz/mikuniBST33.php
http://suzuki-dr-big-750.howto.cz/mikuniBST33.php
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!