Skúúúútr sháním.

Odpovědět
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Skúúúútr sháním.

Příspěvek od Sinner »

Ahoj, sháním malinkatý (nemám místo) skútr 125 ccm 2T i 4T (třeba Piaggio Skiper, a tak podobně), nebo i vyladěný menší obsah 2T s patným TP a OTP a STK . Nemusí být žádný krasavec, spíše naopak (zloději si vezmou snad jiný - hezčí), ale spolehlivý. Čínu raději ne, pokud ovšem budete mít osobní dobrou zkušenost s konkrétním tím jedním prodávaným skútrem, tak klidně i tu čínu. Cena do 10 tisíc, ale raději tak do 6 tisíc.
Praha nebo někde okolí. Jet na něm z Opavy, jak mi včera jeden prodejce radil, fakt nechci. :lol:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
humusak
Motorkář
Kontaktovat uživatele:

Re: Skúúúútr sháním.

Příspěvek od humusak »

cau Sinner, ja som mal 2 skutre aj som na nich aktivne jazdil.
Prvy bol Piaggio Quartz jazdeny - 50ka - som robil streky Bratislava - Spisska nova ves a nazad po vedlajsich cestach cca 450 km jedna cesta - asi 12 hodin trvalo. Clovek ale vidi podstatne viac sveta ako na rychlej motorke - mas cas sa obzerat. Uplne ale odisiel - vysypalo sa ihlove lozisko klukovky a rozmlatilo valec.
Druhy skuter som ma Keeway 150ku - taky typ uz sa nepredava. Kupil som o ako funglovkiu a jediny problem bol ze z remena variatora vypadli 2 zuby. Najazdil som 10 000 bez problemu (chodil aj s necelym remenom). Predal som ho kamaratovi - teraz ma 23 000 a uplne bez problemu jazdi. Takze Keeway vyzera ako dobra cina.
,,,
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Skúúúútr sháním.

Příspěvek od Sinner »

Už mám koupeno, taky číňan, Kentoya. Uplně nová, chyt jsem na slevomat.cz slevu 40% tak sem ho vzal. Uvidíme :lol: Ve čtvrtek bych ho měl mít připravený. Když to bude moc velkej sráč, tak už mám kupce za nákup :lol: :lol: :lol: :lol:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Odpovědět