georgemx5
georgemx5
Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama
- Přílohy
-
- Muj novy prirustek :o)
- IMAGE_232.jpg (93.09 KiB) Zobrazeno 6341 x
Re: georgemx5
Vyprdni se na drobné úpravičky a začni pořádně jezdit. Sezóna je v plném proudu Upravuj až v zimě.georgemx5 píše:Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama
Ať ti slouží, a ukaž víc fotek.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Ahoj,Vítám Tě mezi náma.Jak řekl Sinner,sezóna je v plném proudu takže teď si ji užívej a přijeď se ukázat na sraz na Pastviny.Sinner píše:Vyprdni se na drobné úpravičky a začni pořádně jezdit. Sezóna je v plném proudu Upravuj až v zimě.georgemx5 píše:Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama
Ať ti slouží, a ukaž víc fotek.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
To si piste, ze motorku zajizdim jak se da... Uz mam od koupe cca 14 dni najeto 1200km. A to na to neni tolik casu... No na srazik bohuzel nemuzu dorazit, jelikoz mi to nevychazi casove A tak yto mam trochu z ruky... Jsem ze severnich cech (Rumburk). Tak ted prikladam jeste nejake ty fotky, jak muj mazlik vypada ted
- Přílohy
-
- 1.jpg (304.02 KiB) Zobrazeno 6266 x
-
- 2.jpg (237.33 KiB) Zobrazeno 6264 x
-
- 3.jpg (278.82 KiB) Zobrazeno 6264 x
Tak jeste dve
- Přílohy
-
- 4.jpg (264.94 KiB) Zobrazeno 6259 x
-
- 5.jpg (271.82 KiB) Zobrazeno 6258 x
Vitaj medzi freewindakmi.
p.s.: To si nas musel uz ako dalsi namlsat s tou foliou???
p.s.: To si nas musel uz ako dalsi namlsat s tou foliou???
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Tak tě taky zdravím Jinak ze severních čech je tu lidí víc i já tam hodně jezdím.A na ten srazík to zas neni tak daleko.Když jsi najel za čtrnác dnů 1200km...Problém je ten čas to chápu.georgemx5 píše:To si piste, ze motorku zajizdim jak se da... Uz mam od koupe cca 14 dni najeto 1200km. A to na to neni tolik casu... No na srazik bohuzel nemuzu dorazit, jelikoz mi to nevychazi casove A tak yto mam trochu z ruky... Jsem ze severnich cech (Rumburk). Tak ted prikladam jeste nejake ty fotky, jak muj mazlik vypada ted
- Plukovník
Ahoj taky vítám...............hodně šťastnejch motokiláků......
A nedělej zagorku. a koukej nám přivézt ten tvůj vituněnej stroj.... myslím na sraz máš to pěkně udělaný
Srazy Freewindů nejsou každej víkend
škoda
je to bezva banda
A nedělej zagorku. a koukej nám přivézt ten tvůj vituněnej stroj.... myslím na sraz máš to pěkně udělaný
Srazy Freewindů nejsou každej víkend
škoda
je to bezva banda
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tož ťa taky vítám kurňa zas mi davá další brouka do hlavy už dvakrat jsem ty folije zvažoval ale jinak maš krasavce v garaži jako každej tady