georgemx5

Odpovědět
georgemx5

georgemx5

Příspěvek od georgemx5 »

Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. :) Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama :)
Přílohy
Muj novy prirustek :o)
Muj novy prirustek :o)
IMAGE_232.jpg (93.09 KiB) Zobrazeno 6341 x
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: georgemx5

Příspěvek od Sinner »

georgemx5 píše:Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. :) Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama :)
Vyprdni se na drobné úpravičky a začni pořádně jezdit. Sezóna je v plném proudu :) Upravuj až v zimě. 8-)

Ať ti slouží, a ukaž víc fotek.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
šimi
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od šimi »

Sinner píše:
georgemx5 píše:Ahojky Freewindaci. Prave jsem si koupil svoji prvni dospelou moto a po hledani a finalnim procitani na Vasem foru jsem zvolil prave windika. :) Ted zacnu s drobnejma (prozatim vzhledovejma) upravickama :)
Vyprdni se na drobné úpravičky a začni pořádně jezdit. Sezóna je v plném proudu :) Upravuj až v zimě. 8-)

Ať ti slouží, a ukaž víc fotek.
Ahoj,Vítám Tě mezi náma.Jak řekl Sinner,sezóna je v plném proudu takže teď si ji užívej a přijeď se ukázat na sraz na Pastviny.
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
georgemx5

Příspěvek od georgemx5 »

To si piste, ze motorku zajizdim jak se da... Uz mam od koupe cca 14 dni najeto 1200km. A to na to neni tolik casu... :) No na srazik bohuzel nemuzu dorazit, jelikoz mi to nevychazi casove :( A tak yto mam trochu z ruky... Jsem ze severnich cech (Rumburk). Tak ted prikladam jeste nejake ty fotky, jak muj mazlik vypada ted ;)
Přílohy
1.jpg
1.jpg (304.02 KiB) Zobrazeno 6266 x
2.jpg
2.jpg (237.33 KiB) Zobrazeno 6264 x
3.jpg
3.jpg (278.82 KiB) Zobrazeno 6264 x
georgemx5

Příspěvek od georgemx5 »

Tak jeste dve ;)
Přílohy
4.jpg
4.jpg (264.94 KiB) Zobrazeno 6259 x
5.jpg
5.jpg (271.82 KiB) Zobrazeno 6258 x
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Vitaj medzi freewindakmi.

p.s.: To si nas musel uz ako dalsi namlsat s tou foliou??? :o
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

georgemx5 píše:To si piste, ze motorku zajizdim jak se da... Uz mam od koupe cca 14 dni najeto 1200km. A to na to neni tolik casu... :) No na srazik bohuzel nemuzu dorazit, jelikoz mi to nevychazi casove :( A tak yto mam trochu z ruky... Jsem ze severnich cech (Rumburk). Tak ted prikladam jeste nejake ty fotky, jak muj mazlik vypada ted ;)
Tak tě taky zdravím :P Jinak ze severních čech je tu lidí víc i já tam hodně jezdím.A na ten srazík to zas neni tak daleko.Když jsi najel za čtrnác dnů 1200km...Problém je ten čas to chápu.
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj taky vítám...............hodně šťastnejch motokiláků...... :lol: :lol:
A nedělej zagorku. :roll: :roll: a koukej nám přivézt ten tvůj vituněnej :oops: :lol: stroj.... :mrgreen: :mrgreen: myslím na sraz :mrgreen: máš to pěkně udělaný :ugeek: ;)
Srazy Freewindů nejsou každej víkend :roll: :shock:
škoda :D
je to bezva banda :mrgreen: :mrgreen:
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

tož ťa taky vítám :lol: kurňa zas mi davá další brouka do hlavy už dvakrat jsem ty folije zvažoval :) ale jinak maš krasavce v garaži jako každej tady
Odpovědět