řetězovka
Re: řetězovka
Já kupoval u motoretezy.cz právě mají v nabídce tenhle a šel bych do něj tady klikni . Jinak co se mně týká tak já s českým řetězem maximální !!! spokojenost. Jezdil jsem ho 3 roky, je tedy fakt že hodně jsem mazal ale myslím že Jahoďák ho ještě má. Jak vypadá nyní nevím, ale u něj dostává za uši daleko víc než u mně.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
super, dík za typ ono je ta kcenově stejný s tim did, ale taky radši beru český zboží, uvidíme jak to dlouho vydrží mě, páč já tomu dávám taky strašnej kouř . dík za typ, měj se
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Já když jsem řekl před svým mechnikem D.I.D. tak se naježil jak kočka před vlčákem. S ČZ X-ring jsem pochodil dobře Mám prozatím najeto pár kM a jenom jeden off road vejletík.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám na DID 525 O-ring z motořetězů za 2650kč sadu najeto 22000km a dvakrát jsem decentně napínal. Pořád je v pohodě a 10000km určitě ještě vydrží. Takže za mě jedině DID. ČZ stojí o stovku míň, ale brácha má ČZ 520 O-kroužek na malým Varaderu a vytahal se po 10000km tak, že sme museli jeden článek vyndat, protože už nebylo kam napínat. A to má Varánek 11kW.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Tak, a seš tam kde si byl. DID nebo CZ.
- šimi
Souhlasím s Rimerákem,já jsem dal taky DID a řetěz je po 5000 tisících jako nový.Navíc dal jsem ho hlavně proto že mi ho každý doporučil a od ČZ mě zrazovali.Rimmerak píše:Já už mám na DID 525 O-ring z motořetězů za 2650kč sadu najeto 22000km a dvakrát jsem decentně napínal. Pořád je v pohodě a 10000km určitě ještě vydrží. Takže za mě jedině DID. ČZ stojí o stovku míň, ale brácha má ČZ 520 O-kroužek na malým Varaderu a vytahal se po 10000km tak, že sme museli jeden článek vyndat, protože už nebylo kam napínat. A to má Varánek 11kW.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
no tak jsem ještě dneska volal kámošovi a ten mě doporučil taky DID, takže dám teda na radu kámoše, protože u něho vím kde bydlí, takže mu popřípadě můžu dát pár facek
dík za názory
dík za názory
Ještě mi to nedalo http://www.wunderlichamerica.com/motorc ... 00001.html
Tady na ty mašiny se montují ČZ řetězy.
G650X-Challenge
G650X-Country
G650X-Moto
F650
F650ST
F650GS
F650GS DAKAR
S1000 RR with 520 conversion
A ještě bych přihodil jeden odkaz http://www.motocrossparts.co.nz/motoxsp ... ategory=94
Tady na ty mašiny se montují ČZ řetězy.
G650X-Challenge
G650X-Country
G650X-Moto
F650
F650ST
F650GS
F650GS DAKAR
S1000 RR with 520 conversion
A ještě bych přihodil jeden odkaz http://www.motocrossparts.co.nz/motoxsp ... ategory=94
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že podle názorů a zkušeností co sem tak po různu čet, jsou kvalitativně srovnatelný řetězy DID 525 O-kroužek s ČZ X-kroužek. Cenově pak vyjde ta ČZ o nějakou tu stovku dráž.
Rád bych podporoval českou firmu, ale 2700kč je docela dost peněz na dělání pokusů, když jsem s řetězem DID nadmíru spokojen.
Rád bych podporoval českou firmu, ale 2700kč je docela dost peněz na dělání pokusů, když jsem s řetězem DID nadmíru spokojen.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Tak jsem tam hodil sadu D.I.D x krouzek, a po prvni jizde je to upolne jiny stroj:-)
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka