TigerFilip

Odpovědět
tigerfilip

TigerFilip

Příspěvek od tigerfilip »

Zdravim,
konecne sem si nasel cas napsat neco o MOJI Súze a prihodit par fotek.
Mam ji uz od zazi 2008 s 24 tisi km, jako treti najitel, druhej v CR ale nebil nani ni predtím ani jediny škrábanec jen nejak zahadne ulomena kulicka na skojkove pačke :-D
Odvtedy najeto pres 15 tis km (asi tisicka bez tachometru, takze rozbití tacho sondy uz mam zasebou ;) ) škrábancu zjevne pribudlo, hlavne na prave strane. Stihla už být na nekolika ceských hradech a historických mestách, na Slovensku, v Polsku, simbolicky v Maďarsku (5 km za hranice v BA) ahle hlavne v Nemecku, Rakousku a Svicarsku (asi neni potrebne vysvetlovat proc). Taky symbolicky v Taliansku (cca 60 km), ale zážitek to byl natolik nezapomenutelny, ze Taliansku se budu asi na dost dlouho vyhýbat v jední stope.
Z jistých duvodu sem musel vymenit predni plexi, takze je tam uz mirne turisticke. Taktiez uz mam za sebou "čišteni" svetlometu. Jinak bez závad a zatim mne nikde nezdradila (čekam kdy a kde mne neco krizoveho potká) a plna spokojenost, nedam na ni dopustit i kdyz bych si kluci šikmooky ve vývoji mohli s par detailama vice pohrat.

A jeste chci i touto formou podekovat za tohle skvele, uzitečne a živé forum jeho tvúrcum a členum.

Filip
Přílohy
Grossglockner (2009)
Grossglockner (2009)
P1160474.JPG (109.47 KiB) Zobrazeno 2768 x
freewind je velmi dobrý i v kombinaci s jehnečím... (cesta na Grossglockner)
freewind je velmi dobrý i v kombinaci s jehnečím... (cesta na Grossglockner)
P1160467.JPG (127.93 KiB) Zobrazeno 2769 x
Rakouske Vysoke Taury
Rakouske Vysoke Taury
P1160278.JPG (78.76 KiB) Zobrazeno 2769 x
tigerfilip

Re: TigerFilip

Příspěvek od tigerfilip »

A jeste par fotek z minulorocne cesty po Švícarsku...
Přílohy
ja, moje súza a nejznámejsi bavorská kíčovina
ja, moje súza a nejznámejsi bavorská kíčovina
P1180320.JPG (134.29 KiB) Zobrazeno 2763 x
užasne poježdení v švícarských aplách
užasne poježdení v švícarských aplách
P1180125.JPG (79.8 KiB) Zobrazeno 2764 x
vesnička v horách nedaleko Langwiese (CH)
vesnička v horách nedaleko Langwiese (CH)
P1180084.JPG (124.05 KiB) Zobrazeno 2763 x
Odpovědět