Motoride XL Sand rally
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Motoride XL Sand rally
http://motoride.sk/c/3796/pozvanka-moto ... ahori.html
Uz sme tam prihlasene 2 Freewindy. Otestujeme trochu ich offroad vlastnosti
xSarkanx asi vie co robi v terene, ja uvidim ci to vobec odjazdim, alebo skoncim
na prvom strmsom vyjazde
Uz sme tam prihlasene 2 Freewindy. Otestujeme trochu ich offroad vlastnosti
xSarkanx asi vie co robi v terene, ja uvidim ci to vobec odjazdim, alebo skoncim
na prvom strmsom vyjazde
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motoride XL Sand rally
Brnaci to mate kusok, pridte pozriet, alebo sa prihlaste, miesta este su
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Jezdíme s endurákama a freew projede a vyjede skoro vše .Opravdu super, akorát se musíš smířit že to odnese nějakej ten plast .Vůbec se toho neboj a držím palce .Koukni na to kam se přihlásil martinbrejcha, to jsme najížděli teď a myslím že jsme ostudu freewindům neudělali
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- LiborZ
Byl jsem se podívat jak se dá jezdit v písku na cestovních endurech . Bylo tam hodně kluků šikovných, kterým nevadilo se občas v tom písku vyválet
Cestou zpět jsem zmokl, ale jinak pohodička.
Připojuju foto stroje "nejhardovějšího" freewinďáka, kterého jsem doposud měl možnost poznat Household by si užil
Samozřejmě zdravím i Pinda a kanko00 s doprovody
Připojuju foto stroje "nejhardovějšího" freewinďáka, kterého jsem doposud měl možnost poznat Household by si užil
- Přílohy
-
- xsarkanx.jpg (291.52 KiB) Zobrazeno 19157 x
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Vyborna akcia to bola, ale hlavne freewindy sa nestratili. Dostali zabrat poriadne, motor aj ked vzduchom chladeny zvladol zataz bez problemov, kazde kolo som ale chytal podvozok na kmeni krizom cez trat. Poucenie do buducnosti je odmontovat hlavny stojan.
- Přílohy
-
- taky maly freewind zraz :-)
- F+F.jpg (256.17 KiB) Zobrazeno 19153 x
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
V terene som zacal jazdit tyzden pred pretekmi a na piesku som nejazdil nikdy, takze som nevedel co cakat. Viac ako na motorke zalezalo na jazdeckych schopnostiach, xSarkanx mi dokazal dat 1x az 2x kola a zvladli to dokonca aj Varadera 1000 a dokonca aj jedna TDM 850.
- Přílohy
-
- plahocenie v piesku.jpg (228.18 KiB) Zobrazeno 19146 x
- LiborZ
Na rajče jsem uložil pár více či méně akčních foto z finálových jízd všech kategorií (a na závěr morálního vítěze )
http://liborz.rajce.idnes.cz/Motoride_X ... ally_2011/
http://liborz.rajce.idnes.cz/Motoride_X ... ally_2011/
-
Jó písek ten nemám vůbec rad , přímo ho nenávidím .Ale náš kamarád s Martinem, Tomelefant říká jó chlapi to v písku musíte jen GASOVAT .Mě to ale moc nejde .Jinak pěkná akcička a pěkný stroje
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Ahoj Libor. Dakujem za foto.LiborZ píše:Byl jsem se podívat jak se dá jezdit v písku na cestovních endurech . Bylo tam hodně kluků šikovných, kterým nevadilo se občas v tom písku vyválet
Ten hardcore Freewind je velmi univerzalny vojak . Prikladam foto.
Dufam, ze mi neda do drzky...
- Přílohy
-
- IMG_2310.JPG (56.98 KiB) Zobrazeno 19101 x
-
- DSC0804.jpg (75.1 KiB) Zobrazeno 19096 x
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
přesně tak. Freewind je taky kus železa a něco vydrží. I když písek taky není vůbec můj šálek kávy. To se raději brodím po sedlo v kaluži Jinak, jak psal Jirka, jsem se přihlásil "Na krocana do Jizerek" tak doufám, že neudělám Freewindům ostudu. Přes 100 km offroadu za jeden den. Jirko, to co jsme najížděli byla trasa na TKC, co se jelo tento víkend
Kluci vy jim ložíte.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
pozdravujem vas priatelia ako nam bolo fajn ze ? dobre ze sme sa videli, Rasto, pekne fotky tu davas
Ste dobří kucí
Ale čistit bych to nechtěl, já nadávám už za komáry aby mi ji napoškrábali
Naštěstí na červené moc nejde vidět krev .
Ale čistit bych to nechtěl, já nadávám už za komáry aby mi ji napoškrábali
Naštěstí na červené moc nejde vidět krev .
Free Wind
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
no do Jizerek bych se možna zajel kouknout když bude časmartinbrejcha píše:přesně tak. Freewind je taky kus železa a něco vydrží. I když písek taky není vůbec můj šálek kávy. To se raději brodím po sedlo v kaluži Jinak, jak psal Jirka, jsem se přihlásil "Na krocana do Jizerek" tak doufám, že neudělám Freewindům ostudu. Přes 100 km offroadu za jeden den. Jirko, to co jsme najížděli byla trasa na TKC, co se jelo tento víkend
- martinbrejcha
tak šupšup, Zeusiku, přihlaš se zde:
http://www.rockway.eu/moto-zavody.html
Ať tam nejsem s Windem sám
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že z novejch freewinďáku vzniká pořádná enduro sekce Pánové jste dobří jen by mě bylo trochu líto wětráčků jinak opravdu uznání.Škoda že nejsem mladší a s lepší fyzičkou...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tak nic kryje se to s Pekelnyma doly tam jedu to jsem slibylmartinbrejcha píše:tak šupšup, Zeusiku, přihlaš se zde:
- LiborZ
Mě se zdá, že čím jsou wětřáci starší (tím nemyslím jezdce), tím víc se derou do terénuVitouš píše:Koukám že z novejch freewinďáku vzniká pořádná enduro sekce Pánové jste dobří jen by mě bylo trochu líto wětráčků jinak opravdu uznání.Škoda že nejsem mladší a s lepší fyzičkou...
Řek bych že to dělá i jejich už nyní na rozdíl od dřívejška příznivá cena, až teprve teť dokazují že jsou to motorky které si v terénu ničem nezadají s jinými. A že s dobrým jezdcem pro ně není nic problém.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
vitouš aky novy freewindak ? ja som freewindak od roku 2005. mas pocit ze som novy ??? a to mam uz druheho freewinda..... a sa naserem kupim aj tretieho
xsarkanx píše:vitouš aky novy freewindak ? ja som freewindak od roku 2005. mas pocit ze som novy ??? a to mam uz druheho freewinda..... a sa naserem kupim aj tretieho
Sa ukludni! Ziaden Freewindak v okoli Bytce nie je. Nechodi na "Freewind zrazy", jazdi pilu na Sturci, derie moto na vsetkych enduro pretekoch na SLovensku! To sa robi? To sa moze?
p.s.: Este som zabudol! Na freewind fore ma 10 (slovom desat) prispevkov k dnesnemu dnu!!! To sa robi?! To sa moze?!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
Přesně tak, jak povídá Mirek, já měl původně políčeno na NX, popř. DR. Ale když jsem měl na výběr NX z roku 1990-93, DR max ´96 a dostal na nabídku Freewinda z roku ´99 za stejnou cenu, rozhodnutí bylo jasný. Nejen Designově je úplně jinde a v terénu se taky neztratí. Trošku mě teď láká ještě DR Big , kdyby bylo víc love, tak LC4 Adventure, nebo F 650 GS Dakar, kdyby bylo neomezený love R 1200 GS Adventure
- LiborZ
Jak dlouho Ti průměrný freewind při té zátěži vydrží? Dáváš jim pěkně "za uši" Na tom Tvém videu (http://www.youtube.com/watch?v=RcokiRVb7ek) vypadá ještě velmi zachovale. Prostě pravidelný průjezd myčkou udělá svéxsarkanx píše:vitouš aky novy freewindak ? ja som freewindak od roku 2005. mas pocit ze som novy ??? a to mam uz druheho freewinda..... a sa naserem kupim aj tretieho
Nemáš náhodou detailfoto toho Tvého deflektoru na plexi a jeho uchycení? Je to nákup, nebo lidová tvořivost? V Malackách jsi ho neměl, takže zkoumání nemohlo být provedeno...
kanko00, doufám, že z xsarkanxa dostaneme 11. příspěvek