Ďalší do partie.
Ďalší do partie.
Tak sa sem hlásim aj ja, som brat Martina G,na toto fórum som ho ja priviedol rovnako ako sme spoločne vydupali prvú silnejšiu mašinu,ktorou bola vtedy Honda NX 650 Dominator. Keďže bola bez papierov čoskoro šla preč a rôčik jazdil brat na Jawe 250,ktorú z jeho písania isto poznáte. Po nej sme sa rozhodovali čo kúpiť,rozhodnutie padlo na Hondu Transalp,no pri obhliadke jedného stroja v kútiku stál Freewind,dokonca sme si vyskúšali aj ten,pri mapovaní trhu sme na jeden stroj natrafili za slušnú cenu a tak nám o pár dní stál Freewind na dielni Čas plynul a mňa prestávalo baviť sedieť stále "vzadu",plus som prichádzal o dlhšie výjazdy a vláčil často krát inak neposedného pána"G". Minulú sezónu som si dal odstániť dioptrickú chybu zraku ktorá znižovala komfort nosenia helmy a tak už nič nebránilo túto sezónu začať zháňať stroj pre mňa,prvé čo som riešil bolo presvedčenie rodičov že sa chystám voziť a nie zabiť,ako to býva zvykom pri "jogurtoch". Podrailo sa a tak som začal zháňať stroj,mal som už vybraté a voľba palda na Kawasaki Versys. Po nejakom čase sa naskytla vhodná kúpa zánovného stroja u susedov v čechách a tak som neváhal a stroj už stoji doma,a robím na ňom kozmetické chyby a úpravy. Pridavávam aj jednu foto v ďeň dovozu.
- Přílohy
-
- Fotografia-0049mala.jpg (208.48 KiB) Zobrazeno 17149 x
Re: Ďalší do partie.
No vitaj medzi majitelmi motorky, lebo motorkar uz si bol aj pred tym....
Mal som zakulisne info o tom, co planujes a zaaaavidiiim Ti toho Versysa. Je to hoodne dobra moto a schovavaj kluce, aby Ti ju bracho nemenil za Freewinda!
Kua, kedy ja vymenim tu moju moto....
p.s.: UZ poznam troch Versysakov a minimalne pri dvoch mam zasluhu na tom, ze maju Kawu Versys... Aspon ciastocne....
Mal som zakulisne info o tom, co planujes a zaaaavidiiim Ti toho Versysa. Je to hoodne dobra moto a schovavaj kluce, aby Ti ju bracho nemenil za Freewinda!
Kua, kedy ja vymenim tu moju moto....
p.s.: UZ poznam troch Versysakov a minimalne pri dvoch mam zasluhu na tom, ze maju Kawu Versys... Aspon ciastocne....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Dobrý, taky jich už pár znám. A co že si nešel taky do Wětráčka? Jinak se nám krásně rozrůstá zahraniční sekce.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Dušane tak tě tady na fóru taky vítám a o to radostněji že po wětráčku jsem taky majitel Kawasaki Versys jako ty.(já ho mám tedy už rok)
Kank00 má pravdu jak píše neboť má opravdu min.50% zásluhu že jsem šel do Versyse.
Kank00 má pravdu jak píše neboť má opravdu min.50% zásluhu že jsem šel do Versyse.
Tak,informácie boli, no ja už ked som čital prvé recenzie na tú motorku, tak som si povedal ě tá bude fajn. Vodičák som robil na Honde CB 500 čo je takisto dvojválec. Takže zvuk sa mi páčil, štvorválec ma vôbec neoslovil,vďaka tomu že som obćas ani netušil čo je tam zaradené a bolo treba buchnúť aj tri dole aby sa to schytilo. a Jednoválec je fajn no príliš stŕpa (poznám z Feewindu). A prečo nie Freewind? To je správna otázka a odpoveď je jednoduchá:"veď ja už ho mám" bracho ochotne prepožičia . Najviac ma teší že nemá ani 3200 KM ten Versys no ma spústu škrbancov a tak musim niektore diely lakovať,a má znížené sedlo (v Kawasaki stojí original sedlo "prijaťelných" 307€) tak hneď žiadam o radu ako to dať do pôvodneho stavu. Plánujem totiž ešte rodinu Inak už len čakám na papiere a počasie a ide sa na takú poriednejšiu testovaciu jazdu
Ak chces davat to znizene sedlo prec, a davat tam standardne, tak sa opytam kamosa "versysaka" lebo on basni o znizeni sedla hoci uz spustil dolu motorku...
Mam sa ho spytat?
Mam sa ho spytat?
Pre: kanko00
Jasné kludne sa ho spýtaj,inak som aj ja skype. dusan.gilan
Inak má jednu chybu,a síce na poťahu je jedna diera asi centimetrová,no myslím že by sa to dalo opraviť.
Jasné kludne sa ho spýtaj,inak som aj ja skype. dusan.gilan
Inak má jednu chybu,a síce na poťahu je jedna diera asi centimetrová,no myslím že by sa to dalo opraviť.
Pekne chranice rukoväti na Versysa http://www.kawasaki.sk/VersysTourer
Tak! Dnešný deň sa niesol v duchu motoriek Až na jednu si môžete vychutnať kompletnú zostavu na tohtoročný zraz v podaní Čereňany a Oslany samozrejme Freewind nechýbal
- Přílohy
-
- Fotografia-0090mal.jpg (397.98 KiB) Zobrazeno 16829 x
Ta zelena motorka je co zac? Daka cudna motorka a ta sedanka je tiez daka cudna na nej...
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Co máš proti té krásné zelené motorce Mě se zdá úžasná.kanko00 píše:Ta zelena motorka je co zac? Daka cudna motorka a ta sedanka je tiez daka cudna na nej...
Jaaa?! Vobec nic!Vitouš píše:Co máš proti té krásné zelené motorce Mě se zdá úžasná.kanko00 píše:Ta zelena motorka je co zac? Daka cudna motorka a ta sedanka je tiez daka cudna na nej...
No teda mam. Ze nie je moja.
Pekný vyjazd to bol a spravil som aj nejaké video za jazdy starou kamerou tak keď to bude na youtube tak dám vedieť
Martin G píše:Pekný vyjazd to bol a spravil som aj nejaké video za jazdy starou kamerou tak keď to bude na youtube tak dám vedieť
Vyjazd pekny, ale co ta motorka druha zlava? Ta to cele pokazila a vraj nestihala ostatnym...
Vyjazd pekny, ale co ta motorka druha zlava? Ta to cele pokazila a vraj nestihala ostatnym... [/quote]
Ta sa medzi nimi prepletala ako had ale nevlnila ako ta tvoja..ktovie ci nemas rupnuty raam
Ta sa medzi nimi prepletala ako had ale nevlnila ako ta tvoja..ktovie ci nemas rupnuty raam
Moja motorka je cela na pikacu. Rupnuty ram, jeden valec, ani termostat nema, deltabox som stratil, zostali len ocelove trubky...
Kto povie, ze sa Freewind nevlni tak s nim jazdi slabo, alebo nema cit v riti na sedadle motorky...
Kto povie, ze sa Freewind nevlni tak s nim jazdi slabo, alebo nema cit v riti na sedadle motorky...
Z výletu na Oravu pridávam jednu fotku. Dokúpil som už aj kufor Givi Maxia 52 litrový,tak sa hádam zbalím Ešte by to pýtalo vyššie plexi a chraniče rukovätí a buďe fajn
- Přílohy
-
- P1050827.jpg (430.2 KiB) Zobrazeno 16598 x
Aka zelena zaba....
Clen Vitous, ma velmi pekne plexi na Versyse co som videl na Buřte 2011.
kanko00 píše:Aka zelena zaba....
hovorí z teba závisť
pridávam foto tento rok som doplnil motorku o chrániče rukovätí Racetech a reflexné pásiky na kolesách. Plexi musí tento rok ešte vydržať ,investoval som ešte do oblečenia známej-neznámej značky Rockway.http://www.outlet4you.eu/eshop/rockway/ ... nture-2012 pre tých ktorých by zaujmalo
Co to je za motorku, Takyto typ moc nepoznam...