Výlet a projíždka směr BUŘT

Odpovědět
Plukovník
Dustojník hvězdné pěchoty

Výlet a projíždka směr BUŘT

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj lidi,
jak jsem avizoval v sekci Buřt........asi mě vyjde práce a tak se budu moct účastnit Buřta už v pátek.....

Ale proč píšu.........Měl by někdo zájem se cestou na buřta projet krajem víc než pouze směr buřt........prostě na pohodu....
To jest PÁTEK 22.4 :shock:
Vypadá to prozatím na výjezd třeba :?: v pátek kolem oběda............někde kafe...atd...podíval bych se do mapy co je po cestě na kukandu pě.kný.....lom hříměždice, vyhlídka u slap...atd
Pokud bude zájem pište.............Výjezd v pátek , cca kolem oběda.........a zatím 2 motky .........ode mě což je Řitka cca 25 km od Prahy směr strakonická.....
Píšu tak cvičně.....pracovat bych mohl....ale kdyby nás jelo víc bylo by to super :lol: 8-)
Takže jestli má někdo chuť a v pátek jede na buřta tímhle směrem, a v nějakým podobným čase..........pište :geek: :mrgreen:
Vše se dá nějak zkloubit...................
Na projíždku Vás srdečně zve Plukovník + Freewind :P a Čenda + BMW F 650 :roll:
Takže ahoj na buřtovi
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Plukovník
Dustojník hvězdné pěchoty

Re: Výlet a projíždka směr BUŘT

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj tak Deep odepsal že letí kosmickou rychlostí..... :shock: a že na nás ser....... :lol:
Jinak jedem zítra na ten vejlet směr kemp.....
Výjezd ze Řitky kolem 14.00...................
Kdyby někdo chtěl 8-) budem rádi :mrgreen:
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Odpovědět